207

valentin

преди 14 години

Ima razlika mejdu hora i ku4eta!!!Jivota na edin 4ovek e po-cenen i ot jivota na 10 000 ku4eta!

206

продължава от 209

преди 14 години

....Аз не съм съдия, но мисля, че заслужава 2 години затвор и 40 000 лева, ама веднага, да си продава апартамента. Един такъв за назидание и София ще стане значително по-приятна. А отделно, че ако такъв ми нарани детето лошо му се пише. А ако беше убито от кучето МУ - аз няма за какво да живея повече - ще го намеря и... Ще стане една мини-гражданска война заради тия *** и техните ***.

205

valentin

преди 14 години

Policai presledvali ku4eta bez pasporti!!DDDBravo na jurnalista napisal tova!!!D D D

204

tulski

преди 14 години

Садистите, които мразят всичко живо, освен собствения си *** пак се развихриха. Интересното е, че такива обичат да се правят на най - големите човеколюбци. Ако видят човек паднал на улицата, сигурно ще го прескочат, ама иначе се правят на много загрижени за хората.

203

до 88888 -ком.207

преди 14 години

Да, пишем за домашните кучета. Нека на първо време Стопаните_Им да ги разхождат със НАМОРДНИК_и_КАИШКА. Нека ***, ама поне да не хапят и да не плашат хората. Наскоро едно куче нахапа здраво едно 11-месечно бебе в София, което правеше първите си стъпки в парка, докато го държи майка му. На сантиметри от сънната артерия. А собственика му си го взима и си го отнася. Сега са го арестували, ама не може законово да го глобят повече от 200 лева. Аз не съм съдия, но мисля, че заслужава 2 години затвор

202

тоше

преди 14 години

Де да беше толкова лесно.....уличните кучета наистина са голям проблем;примери много последния известен с момчето от неделя рано сутринта.Няма човек да не е пострадал по някакъв начин от тях.

201

88888

преди 14 години

Собствениците - за тях се изписа много, няма да повтарям, но никой собственик не си държи кучето в къщи мръсно и с ***. Така, че недейте да пишете за кучешки тении във връзка с домашните кучета, каквато е днешната тема на статията. Преди всичко проблемите идват от некадърноста на общината да организира необходимото в връзка с домашните кучета. За това пари почти не трябват, съответно няма и кой да ги открадне и точно затова нищо не се върши.

200

88888

преди 14 години

Темата е домашните кучета, а не уличните кучета, а който не може да направи разликата и пише ли пише, нали се сещате колко смисъл има в написаното. Две са нещата - какво трябва да прави собственика и какво трябва да прави общината. Общината като минимум трябва да осигури мястото за разходка на кучетата и поне и място за погребване/изгаряне като умрат и някаква политика по въпроса, защото домашните животни се отразяват много добре на децата, че и на по-възрастните.

199

за 197

преди 14 години

Уличните кучета да бъдат прибрани в кучкарници и ако нямат пари, там ще си заработят глобата - ако трябва ще въртят *** да генерират ток в някой КЕЦ (защо не: кучо-електрически централи). Или храна за лъвовете в зоопарка. 20 кг кучешко * 5 лв/кг = около 100 лева излиза едно куче, точно ще стигне за глоба за изсиранията, който е правило само за 2-3 дена.Повече въпроси?

198

Анонимен

преди 14 години

Имам куче на 13 г. Гледам го като член на семейството. Нямам нищо против да го разхождам само на определените за това места, но къде са те? И за да стигна до подобно място нали все пак трябва да мина от някъде. А, за намордниците е пълна глупост. Може би трябва да се определят някои породи, които да носят, но не всички. Вчера един мъж пикаше в градинката. Около пейките в детските площадки е пълно с фасове и изхвърлени люспи от семки и други по-големи отпадъци. Ако всички пазим чисто ще е чудесно

197

Мими

преди 14 години

Аз нямам куче;но ще изкажа мнението си имам познати които имат и знам с колко любов се грижат за него.Отнасят се като с член на семейството.Абсолютно съм съгласна;че трябва да се разхождат с намордници;да имат паспорти и определени места за разходка.Бедата е там ;че хората не са запознати повечето от нехайство.Трябва да се сложи ред.

196

bez

преди 14 години

A chiput ne zamestva li pasporta?

195

охо

преди 14 години

Явно масата кучкари са редовно, щом полицаите не са си изкарали и за мадницата

194

Наско

преди 14 години

аз лично не .... няма къде да го държа тоя тефтер.... и това за паспортите чак днес го разбрах... аи немисля че ми е нужен паспорт за да си разходя кучето в квартала... ако ме засекат ако им се чака 2 мин да се кача и да го смукна добре ако не да ходят да пасят след някой друг,да направят пастортите - "лични карти" за домашни любимци ще е много по практично и ще мога да си я нося редом с моята . !

193

sobstvenik na ku4e

преди 14 години

Интересно ми е, от всички вас които са собственици на кучета, колко точно носят паспорта на кучето докато го разхождат ?

192

Наско

преди 14 години

никой не е казал нищо точно това е проблема .... всички хора които се грижат за кучетата си са поставени под общ знаменатал с останалите които не си ... тва е типично българско мислене.... понеже приличаш на тях значи си същият като тях....

191

Кестита Чоледа

преди 14 години

Бе всичко това много хубаво, подкрепям..., ама... кой ще глобява УЛИЧНИТЕ кучета? На тях кой ще им казва да не се разхождат и изхождат по детските площадки? Кой ще им плаща глобата? Ако приемем, че те са общински кучета, може би общината ще трябва да плаща на себе си по 100 лв. заради всяко улично куче, задето не си носи документите и ака където не трябва?!

190

тампер

преди 14 години

Човече, никой досега не е казал нищо срещу тези като тебе, които се грижат за кучетата си, обезпаразитяват ги, къпят ги и т.н. Проблема са останалите!

189

Анонимен

преди 14 години

Много точно!

188

Наско

преди 14 години

точно на уличните кучета !!!!!аз мога да ти кажа че лично моето куче през 3 месеца го водя на обезпаразитяване.... нищо че ми казват че няма нужда ... АЗ искам да съм обеден че е опезпаразитено .... + това отделно си му давам нужните хапчета и го купя с нужните неща за да е изрядно чисто ! Тея тений не са от домашни любимци !!!!!!Дефакто не "лайте" с/у нас а с/у бездомните животни !!!!