404

Ужасен досадник

преди 14 години

Едно и също повтаря тоя, едно и също нооонстоп. До кога ше се оправдава с предните и то 20 години назад. Хубаво, може да са оставили нещата в ужасяващо положение, това ок, но ТОЙ КОГАТО СЕ ЯВЯВА НА ИЗБОРИ, е длъжен да знае как стоят нещата, приема това положение и риска да не може да се справи с него. Ако не може да се справи с завареното, ами ДА НЕ БЕШЕ СТАВАЛ ПРИМИЕР.

403

асрдтфгъхй

преди 14 години

Тва звучи като в квартално кръчме след трета ракия-аре Ела отвънка да се разбЕреме.*** простотията

402

присмехулник

преди 14 години

432 Какви ги говориш приятелю. Колко повече ДДС толкова повече *** АД точи от бюджета. Защо не вдемем един път нещо умно от "братята" зад океана. Тези от индианците които не се вписват като бит, културология, нрави в резервати. Всичко им е по евтино, но поне не мародерстват обществото.

401

nono

преди 14 години

ех боко ех тикво

400

Izborcho

преди 14 години

Е те тоя *** е нахален до небето. Ако наистина изглупее да се яви на избори ще се махне, но няма да стане освен ако на Атака не и скимне нещо. Как пък по-рано не се намери такъв един умен пожарникар-охранител... Тодор Живкова и всякаква друга ***...

399

присмехулник

преди 14 години

422 Напротив ние си мислехме, че поне този път няма да ни "оправят", но не би. Поне предишнит някак си по културно, по еврейски, по мадритски...Сега обаче стани, легни, горе ръцете...оправянето групово:(((

398

Владко

преди 14 години

Аз съм съгласен да се вдигне ДДС - единственият данък, който ще обложи и ***. Друга антикризисна мярка е раждането на трето и повече деца да се поема от родителите по ценоразпис. Трета антикризисна мярка - вкарването в съда на Царя и Доган, ама веднага.

397

Анонимен

преди 14 години

Просто започвам да се самосъжалявам когато чета изказвания в този стил.С какво сме разсърдили всевишния ,че ни наказва с некадърни управляващи или мошенници?

396

Любомирчо

преди 14 години

Истината е че ББ не става за министър прецедател.1. Нарцисизмът му е пословичен това му пречи с кадровата политика. Всичките му министри са избирани просто както цар избира пажовете си. Никой от тях няма право да го засечва. 2.Поради това че иска личният му имидж да е най-отгоре никога няма да поеме отговорност за нищо. Винаги ще има някой друг отговорен я предишните я неговите си министри. Той никога няма да защити свой министър ако с това ще навреди на имиджа си

395

Анонимен

преди 14 години

Трябва да се увеличи събираемостта на данъците, а не самите данъци.

394

Бойко Борисов

преди 14 години

Не се притеснявайте, досега съм минавал само с вдигната лопата. След това вдигам ДДС-то и сме почистили до асфалт.

393

DANTES

преди 14 години

VELIKIYA NI "REFORMATOR" SE OKAZA 4E E GOLYAM KOMPLEKSAR.

392

Любомирчо

преди 14 години

Мале мале какъв хубосник си избрахме. Признавам си гласувах за ГЕРБ Всъщност гласувах против тройната коалиция. И сега предполагам като много хора съжелявам. Това е защото гласувахме не за а против нещо. Това никога не е за добро. Лошото е че и да го свалим със сопите нарциса никой не иска да управлява сега. Да сте чули някой да иска власта. Истината е че голяма част от белите ги направиха ГЕРБ с изключителната си дилетанщина.

391

Карфиолъ

преди 14 години

Бойче, извянвяй ама излиташ!

390

do 417

преди 14 години

Повече от съгласен съм с теб. Само ще добавя навлизането не ЕРП-тата по времето на Симеон - ЧЕЗ, ЕОН и ЕVN. И много други, Мадридският крадец е най-големият мошеник, но ББ нищо не казва за него. Доган ми се вижда като просяк пред Кобурга. Видяхте и как си взе паспорта, нали?

389

ррт

преди 14 години

всички само плюете и чакате някой да ви оправи за момента няма по добър от генерала за това всички зад него и напред

388

t-rex

преди 14 години

Най-лошия сценарий е да има нови избори в България. Съвземете се малко... целия свят е в криза! А когато света предприемаше мерки за справяне, тука Станишев ни обясняваше, че за нас криза няма. Кой е виновен?

387

присмехулник

преди 14 години

Абе Боце. Сам казваш, че си разтривал ушите на Тато. Не можа ли да прихванеш нещо друго от него освен номерата му. Той обичаше да баламосва с оставки и зорко наблюдаваше кой ще се зарадва. Беше без образование като теб, но пипето му работеше за четрима. Викаш Първанов на избори като знаеш, че той няма право на друг мандат. Има време ще се сборите. Да не плачеш обаче след това:(((

386

minelab

преди 14 години

Предишното управление крадеше защото правеше нещо, а при Боко не се краде защото няма никакво движение на капитали и каквото и да е било.Не че защитавам,но корупция в цял свят има когато икономиката се движи,а не когато е в покой.

385

Анонимен

преди 14 години

Този мърморко Бойко Борисов, дето все се оплаква като ученичка пропуска да спомене за мандата на жълтите, когато беше главен секретар на МВР. По това време се върнаха горите на Симеон, продаде се без пари БТК, направи се сделка на огромна стойност с външния дълг и много още съмнителни сделки. Дали пък по това време не са натрупани милионите на жена му Цветелина Бориславова? Като критикуваш другите трябва да си абсолютно чист, като Апостола. Все плаши с избори. Но този път будалите ще са малко.