62

Анонимен

преди 14 години

fasdfasfasнавсякъде са силни комунистите, за разлика от герберите...

61

9/11

преди 14 години

Дяков , Дяков за никакъв не ставаш.

60

гого

преди 14 години

Няма спиране до ликвидиране това диване. Не само майките и бащите им дето са ги отгледали трябва да разплачат. Дано по скоро да се махнат че иначе и правнуците ни ще плачат. Страшна напаст.Ужас.

59

fasdfasfas

преди 14 години

ehhhhh tiq komuniste kolko sa silni v neta hahhaha

58

Анонимен

преди 14 години

Тия като паднат от власт,майките им ще разплачат,от мен да знаете.

57

Ben Gan

преди 14 години

*** (със З) народ - СЛаба държава! Съзрява раздвижване на бизнеса в три области. Браво, Мони остави ТЪПИТЕ да мучът! Така се оправлява в криза. Важното е интелигентните да те разбират.

56

уф

преди 14 години

И къде го видя това подобрение, да не би да бълнува?Услугите отчели ръст 4%. Ами то голяма част от услугите са зависими от сезона, т.е. сега почва апогеят им и това раздвижване си е равно на 0.Официално имаме нарастваща безработица и всъщото време нарастване на потреблението и развитие на бизнеса!!!!!!! Как стана това???Бедния и безработен народ успява да потребява, а бизнеса се развива без персонал?????????В кой свят живеем, че да е възможно това?

55

Анонимен

преди 14 години

До тук няма ни един коментар който да подкрепя мнението на господин финансовия министър!? Това означава само си ги приказва , но не мисля ,че си вярва. Да си ходи - това е пък моето мнение , стига ни говори ,че дефицита бил 0.5 пък къ. 31.12 пък сега стана 3.7 и че сме много добре и т.н.. ДА СИ ХОДИ

54

Balin

преди 14 години

Аз виждам мъртви хора! Цитирам филма 6-то чувство! Сигурно и на Дянков некакви мърти му говоря, а може и звездите да са, кой знае! Щото само той вижда подобрение!

53

Анонимен

преди 14 години

еми както винаги дянков първо лъже, след това се снишава - дано му мине номерагерберизми...

52

Myleena

преди 14 години

"Дянков съзря съживяване на бизнеса" - с или без очила ?

51

mm

преди 14 години

"Дянков съзря съживяване на бизнеса" я виж ти и нещо друго по 1 и също време "Европейската комисия започва процедура за свръхдефицит срещу България, съобщи Амадеу Алтафаж, говорител по икономически и финансови въпроси на институцията." А дали не е поредното отклоняване на вниманието от действителните проблеми с фалшиви данни?!? Европа ще ни глобява, ни вопъл ни стон, а той иска поклон ?!?!

50

Ванката

преди 14 години

На обратното мнение съм както и повечето хора които познавам също не мислят че края на кризата се вижда ! А този ми прилича на човека глас, не само по начина по който говори а и по това че онзи *** беше убеден че има талант да пее Дянков е убеден че разбира от икономика е и двамата очевидно грешат !!!

49

Анонимен

преди 14 години

OSTAVKA I TO VEDNAGA

48

Анонимен

преди 14 години

Явно леля Симо Дянков с тънкото гласче пак е извадила от скрина розовите очила! Купувай си билет за САЩ и да те няма, павиана сипаничава!

47

Анонимен

преди 14 години

SAJIVQVA SE NEGODUVANIETO NA NARODA

46

Анонимен

преди 14 години

това *** да вземе да си гръмне кухата глава та да си оправи поне физиономията

45

Анонимен

преди 14 години

Този т.н. финансов министър как не се умори да приказва глупости ?!!! Аз вече се уморих да ги чета и слушам.!!! Как за 20 год.не случихме на един читав.? То не бяха Меравей , не бяха Велчев, Орехотрошарски и сега за капак Дянков!!! Да вземе да си пише в Америка теорийте и да не се занимава с практика особенно с публични финанси!!!

44

Анонимен

преди 14 години

SAMO KOTKATA,6TE PYTUVA TOZI E ZA ZATVORA,S NEGOVITE LYJI

43

Авесалом

преди 14 години

Беработицата расте, спестяванията се увеличават (бели пари за черни дни), бинес климата се подобрява, търговията на дребно бележи ръст. Това са взаймно изкпючващи се неща, и просто не могат да съществуват заедно в пространството и времето.