18

super ctap

преди 14 години

Ти го биеш ,ти го трепеш оно си знае танай-тананай.Това същество Хр.М. повтаря едно и също нещо ,което си го е намислио преди да се кандидатира на поста т.е. да удари действащите от най-незащитеното съсловие-ПЕНСИОНЕРИТЕ!Е наистина да вземеш от тях е най-лесно ,защото са безпомощни!А бате Бойко да се прави на Робин Худ и вземе паричките на баш айдуците!!!

17

doomchant

преди 14 години

"Високите пенсии са резултат от високи заплати, а те пък - на висока квалификация и производителност на труда."Хмммм ..... това за България ли го говори?

16

Анонимен

преди 14 години

Тая не ви ли прилича на бъдещата здравна министърка.Тия нямат живи съученички, ще ни изграждат реформиращата се здравна и пансионно осигурителна система.Откъде ги намира Бойко - Цачева, Фидосова, Борисова, да няма развъдник?

15

Кво

преди 14 години

2012 идва краят на света. Пък вие си чакайте.

14

възмутен

преди 14 години

Възмутен съм от некомпетентността на шефката на НОИ. Пенсията е придобито право, а не доход който подлежи на облагане. За това, не е включена и в източниците на доход които подлежат на облагане с данък съгласно ЗОДФЛ. За да се отпусне пенсия на дадено лице то е трябвало да се осигуравя за това. Това означава, че един път обложен доход, ще се иска повторно облагане и на пенсията. Пълен правен абсурд. Е как иначе тези некадърници ще напълнят бюджета. Да въведат данък за всичко.

13

Сливналия

преди 14 години

Сложи си памперса и се махай, че много смърдиш 1

12

асен

преди 14 години

да се забрани на пенсионери от мвр и армията да работят в гд ин и гд охрана към правосъдието хем взимат високи пенсии хем са се намърдали на високи позиции с високи заплати и си живуркат на гърба на младите служители

11

въпросче

преди 14 години

А нещо за падане тавана на пенсиите да кажеш?Има ли такова чудо в света? Щеше да падне от 01.2010, ама не! Чакате май да измрем повечко.

10

Работещ

преди 14 години

Ех БЪДЕЩ ПЕНСИОНЕРде си видял в държавно да се манипулира?В частно да - ни осигуровки се плащат, а там където се плащат колко да не е без хич!Всичко под масата!И сега го има това дето го обяснявашчетине мучи!

9

333

преди 14 години

В България е социално справедливо само когато ти вземат а когато трябва да ти дадът тогава има обективни причини.

8

пенсионер по болест

преди 14 години

Ами хубаво ,ама като предложих на един млад човек да дойде охрана за 320 лв и той каза "че няма да си мръдне пръста " за тезе пари. Така ,че правете какво щете. Боли ме.Като вземат да ми дерат кожата ще спра да бачкам ,пък да става каквото ще. То ако не беше кредита щяха да ме хванат за долуподписания.

7

БЪДЕЩ ПЕНСИОНЕР

преди 14 години

Крайно време да се разграничи възраста и размера на пенсията не само по условията на труд но и сферата.Защото ако си държавен служител може да манипулираш заплатата си и прослужените години.Ако си в частна фирма пенсията се формира на вноски от работодател и лични и е реална.Имаме пример от по голяма част в ЕС - КАПИТАЛЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД - за хората който са избрали да създават продуктивност на обществото и внасят лични вноски. Втория фонд се нарича СОЦИАЛЕН и включва в себеси държавни служители

6

Анонимен

преди 14 години

точно така да се махат пенсионерите да работят младите а не да бягат по чужбина!!!

5

Анонимен

преди 14 години

И един мармот ...

4

do 2

преди 14 години

i te ne mogat da kazvat bukvi4kata "L"

3

Анонимен

преди 14 години

Tazi baba na kolko godini e ,shto ne e v pensiya?

2

Това ...

преди 14 години

... ненормално същество , дето не може да изговаря 5 букви от азбуката , няма ли кой да го изгони от управлението ? защо навсякъде се напълни с управляващи с говорни дефекти ?

1

пореден номер

преди 14 години

Пълни глупости,както всичко друго по пенсионната система!Боже пази България от амбициозни кухари!