254

x

преди 14 години

zashto kato doide debelia ,govikate da pomaga.prez 96 beshe sastoto,sega ia dokarahte pak do tam...............

253

чекист

преди 14 години

Оооо не ни обиждайте службите. Костов учеше за летец гражданска и селскостопанска авиация през седемдесетте години. Заради дабавера обаче/контрабанда или лява ръка десен джоб-не помня вече/ го върнахме в България. Впрочем и за това не приеха молбата му за БКП/беше скрил изгонването си в автобиографията/ Така , че братушки извинете. Б-я със сигурност щеше да бъде по малко ограбена ако беше командир на полет , а не на държавата Ви. Той и БГА май затова... Като не лети и други да не летят:(

252

Анонимен

преди 14 години

Костов в затвора. Никаква политика за него.

251

N

преди 14 години

Ами то е елементарно бе - кой би разрешил по време на социализма на един преподавател по политикономия да направи кариера - освен ако не е бил агент на ДС? И доколкото знам има много хора от СДС които мислят така . Освен това Костов е имал един период в Русия за който почти нищо не се знае... Даже някои хора намекват в свои изказвания че той е агент на руските служби -"Това твърдение изказа бившият шеф на Булгаргаз Васил Филипов по bTV. Не знам дали Иван Костов е бил инфилтриран агент на руските тайни служби, защото може да е такъв и сега.

250

Анонимен

преди 14 години

E ti sam si pe6e6 otgovora,no qvno ne go vijda6. 4oveka e PREPODAVATEL PO POLITI4ESKA IKONOMIQ,ne masajist,ili bodigard,ili karatist,ili pojarnikar,ili ***. Umen,sposoben 4ovek,koito vapreki tapite komentari i napadki, ne se otkazva ot Balgariq! Ob6to vzeto,toi e vsi4ko tova, koeto mu lipsva na idola vi!!

249

писмехулник

преди 14 години

Един ден когато Боко разтривал ушите на Живков онзи му казал: - Младеж искам да си изпълнител на завещанието ми. -Боко се съгласил-и бай Тодор след като разпределил каквото имал казал:- Искам като умра да ме погребете надолу с главата- Защо бащице-учудил се Боко- Защото като минат двадесетина години като си спомните за мене ще ви се поиска да ми целувате крака, ръце и др. неща-та да ви е по удобно, но аз нито искам да ви виждам, нито да ви чувам-та и на мен да ми е по удобно.

248

Анонимен

преди 14 години

Костов най-вероятно е агент на ДС - и както отбелязват някои по-долу в коментарите си - неслучайно по времето на социализма е бил преподавател по политическа икономия.

247

КНК

преди 14 години

265 да не си 17-18 години и да помниш последните 7-8 когато комунистите и медиите им /други няма/ плюят срещу Костов?Тази "съмнителна" приватизация се наложи защото соц.предприятията бяха разнебитени до 1996,ограбени и служеха за източване на държавата от назначените бизнесмени-И.Павлов, Божков,Кюлев,Гергов,Банев ит.н.Плача е за това :КОСТОВ ИМ ИЗМЪКНА ОТ УСТАТА ДЪРГЖАВНИЯ ЗАЛЪК.За съжаление,те си го върнаха чрез Симеон и Станишев.Затова сега те чака пак мизерия и глад както през1996г.

246

im

преди 14 години

Борисов не е ***, както ви се иска, комунистически ***, а човек, който разбира, че всяка коалиция в момента ще е пагубна за него.Сидеров се оказа единственият, който разбира,че за да се ликвидира червената мафия, трябва да се изолират сдс и дсб, които са чисто комунистически креатури.Това се вижда от нсички действия на така наречената "синя коалиция".Те вече започнаха да гласуват ЗАЕДНО С ДПС И БСП в парламента.

245

Анонимен

преди 14 години

Spasenieto e Kostov bez 6langadjiqta. Nali sme mnogo umna naciq,takova ne6to nqma da stane. Mnozinstvoto hora,koito podkrepqt pojarnikarq,ne se li pou4iha ot gre6kite si. Kogato ovcete v Bg sa vzemali generalni re6eniq,te sa bili gre6nite,vijte istoriqta. Taka 4e,umnici,varvete si s/u intuiciite i 6te uspeem!! Kostov e 4oveka,stiga s tezi nebivalici Kremikovci,Blakan!

244

присмехулник

преди 14 години

Не искам да споря дали Костов е ерудит или не. Въпрос е на вкус, практика , образование. Ще кажа, че 10ноември го завари като гл.асистент в МЕИ в катедра политикономия на социализма/абсолютно измислен предмет -поръчан от Сталин и впрочем първата книга минава под негова редакция/ На 42г гл асистент когато колегите са професори или поне доценти...Не това обаче е главното. Що за човек трябва да си за да пуснеш самолети които ще ударят роднините ти по майчина линия. Майка му е от Цариброд:(

243

N

преди 14 години

Прав си - сега Костов много добре говори когато вече не е на власт, но как завърши управлението му през 2001 г.? -загуба на изборите с едва 18 % от гласовете и куп съмнителни приватизационни сделки по време на управлението на СДС - с които беше ощетена държавата и които са за прокурор.

242

N

преди 14 години

"Спасението на Борисов е нов кабинет с Костов!"------------------------------------------------------- Нов бърдак със стари *** не се прави!

241

аз

преди 14 години

Спасението и на двамата е кабинет с Тодор Живков. Единия на вратата другия в академията.

240

КНК

преди 14 години

...ще достигне средния стандарт на ЕС след 60-70 години!!!Точно толкова колкото комунистите БКП/БСП/ДПС/НДСВ/РЗС и техни производни управляват България.Спасението е :ТЕ НИКОГА ДА НЕ ПОЛУЧАТ ВЛАСТ В ДЪРЖАВАТА.НА ПЪРВО ВРЕМЕ КОСТОВ Е НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ,А СЛЕД НЕГО ЩЕ ДОЙДАТ И ДРУГИ ПО-ДОБРИ И ПО-ПОЛЕЗНИ,НО ТОЙ Е НАЧАЛОТО!!!ПОНЕ ЗА СЕГА.ВСЯКО НЕГОВО ОТСТРАНЯВАНЕ ОТ ВЛАСТТА УДЪЛЖАВА АГОНИЯТА В КОЯТО СЕ НАМИРАМЕ- ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ СЛЕД НЕГО И 50 ГОДИНИ ПРЕДИ ТОВА.

239

КНК

преди 14 години

ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ,пишете тук разни неща като че ли става дума за друга държава,а не за вашата държава и съдба!!!Повече от 65 години ви управлява една партия.Тя ви пуска непрекъснато разни нови формации и ви манипулира,че това са нови хора и нови идеи-ДПС,НДСВ,РЗС и т.н и т.н.Не виждате ли ,не чувате ли,че всички писания и приказки срещу Костов идват от тях???Какво трябва да стане за да разберете истината.???Откраднаха милиарди за тези 65 години,1а вие Костов,та Костов.По оценка на ЕС България

238

Патриот

преди 14 години

Този път си много прав бай Кръстю! Нема кой да те послуша, защото в кръга на Бойко има комунисти, които го обработват, в по далечна перспектива да влезне в съюз с тях, с бившите ченгета и настоящи ологарси!! Така мисляд да се спасят, като личности и икономически фактори! Тези хора действат подмолно! Дано ги усеща Бойко със своята свита и да не сгреши и ги пусне край него!!! Ще го свършат, бързо ще го ликвидират тези престъпници!!! Бойко зрее! Дано има умен човек край него да му даде акъл на

237

потресен

преди 14 години

МОЛЯ КАБИНЕТ С КОЙ

236

ки

преди 14 години

до-БОГ С ВАС....БОЙКО-ти не си добре с главата,ходи на лекар

235

присмехулник

преди 14 години

за 238 "Костов е като слънцето и въздуха за всяко живо същество", ама и Боко е такъв; Костовсе черкува редовно в Драгалевци, Боко по рядко, ама право при патриарха,а Костов имаие Славчо, Бойко -Цветелина ; Славчо имаше Си банк, Цветелина му я взе:) Как сега да направят правителство???