74

До ПЕТРОЛ

преди 14 години

Спомни си само до къде бе стигнала БГ когато тои взе власта -- пари от МВФ знаеш ли как се взимат ,тои посочи пътя за Европа ,помниш ли воината в Сърбия знзаеш ли какво решение взе тои ,ами кандидаътирането за НАТО-ние говорим за политика КОСТОВ, а на някои само ремедета и приватизация мислите ,че не е имало всякакви обструкции от страна на червените ли и какви лъжи и т.н.т.

73

до 74

преди 14 години

Една глоба е нищо за нашенските адвокати някои от които са доста охранени - и в буквалния и в другия смисъл. Ще си плащат глобите - с парите на престъпника който защитават и делото ще продължава да се влачи с години заради такива евтини адвокатски номера. Не знам само проблема със внезапно разболяващите се в ареста подсъдими как може да бъде решен.

72

Анонимен

преди 14 години

Да Цветанов е абсолютно прав за (абсолютно ) всички случаи в които по някаква причина няма да се яви адвокат по дадено дело, изобщо тандема Цв--ББ винаги са прави не грешат за много хора ,обаче те стават само за полицаи и може би на такива постове щяха да са наи-полезни,а това сегашното си е чиста грешка.

71

петрол

преди 14 години

Ти го казваш. Глемият политик, не значи още и голям родолюбец. Педатели много. Щ видим? Аз зная, че съм прав. Политик, който иска да ни разпродаде на чужденци, не е българин, ако ще и по паспорта да се води така. Посочи ми едно полезно за България нещо, което Костовото правителство свърши, за да видя дали си прав. Аз виждам само разруха, ликвидация, тайна приватизация за свои хора и за аверчета, срещу комиссионни. А ти, какво виждаш?

70

Анонимен

преди 14 години

Подкрепям ветото на Първанов! Долу полицейщината!

69

Kym 70

преди 14 години

Да, но за това нещо има други похвати. Като не се яви адвоката и няма обективни причини да не се яви - глоба. А не насила да се дава друг защитник на подсъдимия! Това веднага му нарушава правата и следва присъда от Страсбург ако заведе дело. Самият факт, че този въпрос не е решен по правилният начин, а се решава със смяна на адвоката ми говори, че така се прави вратичка за по-лесно разчистване на сметки! И без това всички арести досега са точно такива!

68

Петрол

преди 14 години

Сега се вършат много хубави, полезни неща. Но да не съм чул Иван Костов да се пъчи, че бил голям българолюбец! По неговото управление бяха сторени толкова разрухи и антибългарски дела, че икономиката ни клекна, за норматив. Искахте приватизация - продадохте, купихте. Искахте раздържавяване - сринахте го. Но не ми говори, че ме обичаш, щом ми натрисаш конкуренти, със стотици миллиони и миллиарди капитал, срещу който с нашите мижави ООД-та или ЕТ, искаш да се конкурираме. И да мечтаем, не става.

67

pesho

преди 14 години

69 a kak zavurshi troinata koalicia kato i v energetikata sa vzeli miliardi

66

Анонимен

преди 14 години

Това неявяване на адвоката е умишлено и спада към номерата за бавене и размотаване на делото - така че Цветанов е напълно прав!

65

Анонимен

преди 14 години

Ще видите и как ще завърши боиковото -- не виждате ли ,че сте се качили на шеината .

64

Анонимен

преди 14 години

"Цветанов обясни, че резервният защитник влиза в действия само тогава, когато адвокатът, на когото заподозреният е възложил защитата си, не се яви." - Колко са неграмотни от ГЕРБ. Леле. Ами нали ако не се яви адвокатът на подсадимия, то за това няма никаква вина самният подсъдим. А насила назначаване на друг защитник е наказание и му нарушава правата. Колко ли дела ще загуби България в Страсбург от некадърни министи? То затова хората са казали от всяко дърво *** не става!

63

Петрол

преди 14 години

Че какво и е на Ана-Мария Борисова, че да не я искат за министър? Ако е специалист и съвестна, какво пречи? Все някой трябва да е министър.

62

lubka

преди 14 години

boje a kostovoto pravitelstvo kak zavar6i,xa xa xa maloymnici.

61

петрол

преди 14 години

Чувам, че гейовете искат парад. Щом ти и твоите хора сте десни, значи за да сте цялостни, ви трябват и леви. Тогава си приберете гейовете, при вас, да сте дружки! А ние да се чудим как да се оправяме в бъркотията, която ни създадохте. Че как дас е конкурираме, при равни начала, с "Метро", който на мига вади 50 млн.? С едно ЕТ или ООД, какво ще сториш, при равни закони и еднакви търгови изисквания? Ами вие ни предадохте - унищожихте ни, а после ни приравнявате към акулите, да ни доизядат.

60

търси се месия

преди 14 години

Какви личности ще търсиш,бе човек,когато нар.събрание прие следващото гласуване да бъде без мажоритарно участие,а само с пропорционални листи!

59

Анонимен

преди 14 години

Каквото и да пишете КОМАНДИРА е качество ,да елементарен човек не може да гласува за него тои просто не го разбира ,тои се интересува от джамбурета ,показни изпълнения бабаитски стоики .тои иска някои да го тупа по рамото уж ,че и тои е същия като него ,при КОМАНДИРА такова лигавене няма ,тои си е държавник от класа .

58

Ivo

преди 14 години

Засега единствено някои назначения като това на Елена Поптодорова правят лошо впечатление. Не може да назначаваш отново някой за който четем следното - "1990 г. - избрана за депутат в 7-ото Велико народно събрание от листата на БСП. Говорител на ПГ на БСП в 7 ВНС.""Член на БСП до януари 1997 г. Напуска ПГДЛ февруари 1997 г. Член на Обединението за социална демокрация. Член на Политическия съвет на Българската евролевица от февруари 1997 г.1997 г. - депутат от Евролевицата /БЕЛ/ в 38-ото Народно събрание.""2001 г. назначена за говорител на Министерството на външните работи в правителството на Симеон Сакскобургготски, а по-късно за посланик на Република България в Съединените американски щати."

57

Петрол

преди 14 години

Вместо да плюеш Руссия или друг, я се запитай, защо преди да кандидатствуваме за ЕС, първо не си оправихме сами икономиката, за да сме конкурентноспособни? А ти, предателю, защо ни изправяш, с мижавите ни ООД-та, срещу гигантски концерни, с миллиарди капитал? Как ще се конкурираме, на равни други начала? А после ревеш, що сме били бедни. Ами, защото такива предатели все ни прецакват. Тъкмо да се поправим и вземете, че ни прецакате. Затова ме е гнус дори и името ти да спомена.

56

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Когато ГЕРБ спечеха изборите голяма част от електората на БСП, дори инеподозираше какви са ги вършели техните убавци и сега те са преминали вече "на другия бряг" - тука са останали най-отявлените чугунени и бетонови глави, а най-вероятно те са от ужилените наглеци...

55

zhka

преди 14 години

Ако, негласно - без обществено достояние - това ПРАВИТЕЛСТВО са си поставили за цел да ни ПОБЪРКАТ и ОКОНЧАТЕЛНО ДА НИ ДОВЪРШАТ, ПОСТИГНАХА го на само 95% досега! Толкова ли е "КЬОРАВ" българския народ??? Ако, все още можем да направим нещо добро за нашата СТРАНА, да потърсим ЛИЧНОСТИ за УПРАВЛЕНИЕ , а не като досегашните от 20 год. насам!