43

Анонимен

преди 14 години

Ще се изненадаш, но и такива има. Друг е въпросът, че повечето от тях не приличат на жени, щото са 150 кг боркини, ама ги има.

42

кеча

преди 14 години

Строителна фирма набира куфражисти , бетонжии, арматуристи и общаци по възможност само жени

41

Анонимен

преди 14 години

Бе не знам жените в армията какво искат, ама като гледам колко са комплексирани част от българските мъже! Какво шубе ги тресе само, че жените ще ги изместят! Не е истина просто! И бълват ли бълват *** коментари за да не си личи какъв страх ги тресе! Ами, като сте такива герои каквито се изкарвате, що ви е страх? Нали сте по-добри. Докажете го, ама не на прказки! :-)) Че така и баба ми може! Хайде слагайте минуси сега, да ви видя колко сте смели! За това много ви бива. :-))

40

Анонимен

преди 14 години

Ами така трябва. Преди да са мъже или жени те са преди всичко хора и имат право на равни права, без значение дали става дума за армията или за някаква друга работа. Така, че лошо няма. Лично аз не бих работила в армията, но имам приятелки, които биха, така че е напълно нормално да искат да имат същите права като колегите си мъже.

39

Военен музикант.

преди 14 години

Я да видим как някоя ще вземе тубата.Аз съм 120 кг непушач и за половин час си изплювам дроба, ха да дойде някоя флейтистка, модерная дама да се пробва!!!

38

вирус

преди 14 години

Тоест търсят се нови началнически длъжности за другарите от ГЕРБ.

37

?!?

преди 14 години

Какво значи това? Че искат съотношение 50:50. Ами хайде напраете една анкета между 10000 мъже и пак толкова жени и питайте колко от тях искат да са военнослужещи. Да видим дали съотношението ще е 50:50 или около 80:20 в полза на мъжете. В това няма равнопоставеност, просто жените не искат да ходят толкова много в армията и то с право.

36

До 37

преди 14 години

МиГ 23 БН е остарял отвсякъде той е започнал да се произвежда през 1970 г. . Да ги разбиват с чукове. Ти ако си мислиш че някой от военните самолети в България има някакъв шанс срещу относително модерни изтребители грешиш. Мисля че си военен загубил работата си при промяната на армията и затова говориш така. СЪЖАЛЯВАМ ако е така но никои не е виновен ако сега си безработен.

35

Анонимен

преди 14 години

Хайде жените да почнат да кадидатстват за работа и на строежа и в мините. Нали искат равенство-добре -имат го равенството-що не заповядат на строежа.И нужно е 50 процента от учителите да са мъже, а не мъжът да е дискриминиран, и да му отказват назначение като учител заради половота дискриминация към мъжете

34

мунчо

преди 14 години

нужен е още един съветник -да следи за равнопоставеноста на гейовете

33

Вайс

преди 14 години

До 35. Абсолютно си прав. Специално армията беше целенасочено разбивана в процес на близо 15 години. И най - голям дял в тази подлост имат онези мазни царски плъхове и бандити, както и БСП продажниците. Няма да забравя на летище Чешнегирово как разбиваха самолети МиГ 23 БН, с остатъчен ресурс, буквално с чукове за да откраднат някакви ценни матали говедата им с ***.И сега тези същите *** и Близнаковци се хилят нагло и си гледат старините. И не знам защо новите управляващи мълчат??????

32

koko

преди 14 години

Мъжете и жените са различни - не могат да бъдат равни във всяко отношение, в което ни скимне да ги сравняваме.Кой знае кой мазен генерал са съкратили и се чудят сега къде да му сковат набързо новата хранилка.

31

Синагогски българин

преди 14 години

Управляват ни антибългарски продажници. Част от тях въобще не са българи по народност, но се крият зад български имена. Ние знаем какви са и един ден отново ще бъдат публично разкрити и обезвластени.

30

pissed off

преди 14 години

За каква армия говорите бе,вие в час ли сте?Знаете ли коя година сме???Кой ще ни напада?Ние нямаме армия,имаме прекалено много бездарни хора които вземат заплати за бездействието си.

29

an

преди 14 години

SKAPANIITE ABSURDISTANSKI, PSEVDO POLITICI, DOKARAHA NE6TATA DO TAM, 4E PORADI BEZRABOTICATA, MOMI4ETATA OTIVAT DA SLUJAT V PI6MAN ARMIQTA NI. MOM4ETATA VMESTO DA SA V ARMIQTA SE DRUSAT NA PORAZIQ. TOLKOVA OBARKANA DARJAVA NQMA NIKADE DRUGADE PO SVETA.

28

Анонимен

преди 14 години

В цяла Европа е платена армията. Аз не виждам защо всеки трябва да ходи там. Кой ще управлява танковете като няма достатъчно хора. Не сме пред война успокой се. За последното си прав.

27

Вайс

преди 14 години

Напълно продажните и бездарни български политици и мижитурките с генералски пагони буквално убиха и разграбиха армията ни. На нейно място "съградиха" тази жалка и смешна "войска",която имаме в момента. Това е позор за България. Отказахме се от танковете, защото били нападателни оръжия, моля ви се, нарязахме самолетите за далавера, нарязахме оръдията - не ни трябвали. И изградихме почти женска армия. Някакви лелки с каски се учат да бъдат миротворци. Смях.Управляват ни ***.

26

Анонимен

преди 14 години

TAQ S 4ERVENATA KOSA E SLADKA , OT KOE PODELENIE E

25

Анонимен

преди 14 години

Представям си тази червенокоска как ме командва:"ЗАлееегни""50 к.ремни преси""Ооооще 50 к.р-ем-ни преси""Обратно в строя. Няма цял ден да се занимавам само с теб"Ще е забавно ;))))))))

24

Анонимен

преди 14 години

Нека се направи ФП изпит и IQ тест с еднакъв критерии и тогава да се говори за равнопоставеността на половете. Нека всяка жаба да си знае гьола.