112

селянин

преди 14 години

Бойко я вземи накарай Цветелинка да ми прехвърли всичките си парици в мойта спестовна книжка.И постоянно ще викам ,че" Ти си най-красива мила ти си уникат" за нея де .

111

Раян

преди 14 години

Гоше ,Гоше-е... Не ти е чиста работата и на теб ! А за промените в НПК ,съм за с две ръце .Има много закончета ,които Тримата големи си направиха заедно с Гошето за да могат да си управляват фирмичките необезпокоявани .

110

Анонимен

преди 14 години

НПК е толкова формален, както и наказателната ни политика, че този дебат е безсмислен. Нужна е радикална промяна за събирането на доказателствени средства и в процеса като цяло! Не може прокурорите да се оценяват съобразно оправдателните присъди - так се лишават от достойнство в името на заплатите и израстването. Нека има оправдани, но и повече СМЕЛИ ПРОКУРОРИ!

109

asa

преди 14 години

Абе то добре и неговите овождания до медиите ще бъдат ли засичани . Защо не се говори нищто за безравотица за потпомогоне на соц. слабите за работни места . Да задъжат фирмите да си изплатят заплатите на хората или от това те нямат кяр

108

Фокус

преди 14 години

По време на управлението на Тройната коалиция изключително много млади и кадърни българи напуснаха страната. Промените са необходими, за да не допуснем това да се случи и със следващото поколение. Успех Бойко!

107

59586

преди 14 години

Тази държава трябва от някъде да почне да се оправя ! Съгласен съм, но не със закон за борба с конкуренцията и не да "почне", а трябваше да продължи!

106

sss

преди 14 години

normalno e da ne iska prezidenta promqna v HK nali ste mu vkarat biznesmenchetata sponsori v zatvora...

105

Анонимен

преди 14 години

Като е велик вземи го у вас

104

ahhahah

преди 14 години

БАТЕБОИКОЕВЕЛИК!

103

ще се гръмне доган

преди 14 години

Сирищника и неговата партия

102

Душата

преди 14 години

Не ме интересува на кой симпатизираш но толерирането на грабителите на България не е правилния път

101

Анонимен

преди 14 години

Друго си е Станишкат да те погали по главата ,а не тоя да те изрита в крака...

100

Душата

преди 14 години

Не се иска докторска степен да вкараш крадците и мошенниците в затвора. Трабваше просто политическа воля да се разграничи мафията от държавата....

99

Тялото

преди 14 години

А защо реши че съм фен на станишев?:)На някои хора им е много тесен мирогледа. Само чернои бяло виждат.И въпреки това предпочитам умен крадец, отколкото *** фашист. Втория може да причини умопомрачителни бели.... и го прави.За щастие в БГ имаме и стойностни хора, просто рядко попадат на важни постове.

98

Анонимен

преди 14 години

От батката мога да очаквам само здрав удар с ръка или крак ..

97

мфа

преди 14 години

На Бибко му остана само едно.Да си оди.Даже нема нужда да признава,че се е провалил.Ние си знаем.

96

да ама

преди 14 години

Да ама винаги е бил кухар.

95

не винаги

преди 14 години

всъщност бойко не винаги е бил мутра, виждал съм негови снимки като младеж още преди да стане охрана на тато, едно високо хубаво, слабо с буйна черна коса момче стройно, ама сега се ояде и заприлича на мутрите

94

аре де

преди 14 години

Не му е дал станишев, а им бяха дали бкп навремето, кой знае в коя оранжерия ги бяхя навряли или в кое ткзс и щото са *** са били доволни и сега още го търсят и си мислят, че някой е длъжен да им намери работа, а даже и да е свърши вместо тях.

93

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Точно така Бойко, обясни на неговите главочи-съветници - на агентчето нямакакво да обясняваш - няма да те разбере...