317

sanata

преди 14 години

И на всичкото отгоре ни начисляват и ддс Тая работа ми прилича като през турското робство ще седне турчина на масата ти без да е канен ще се наяде с йраната за децата ти ислед това ще му платиш данък че си е изтъркал зъбите.Да ви припомня някой светли имена от нашата икономика и регулаторни органи Овчаров Шушалов и др знайни и незнайни родолюбци.Дано Бойко не ги забравя Амин

316

Шменти-Капели

преди 14 години

За теб и за другите бойко-тиквеничета обяснявам - значи числата наистина са 3, но между второто и трето число, т.е. цената на която ЕРП-тата купуват от НЕК и продават на потребителите има и едно особено важно звено, наричащо се поддръжка на оборудването, транспорт, заплати на персонала. Защото токът не е както Бойко си го обяснява - едни там жици и го пускаш по жиците - именно това е елементарното му обяснение и тълкуване. Мъчно ми е за вас, вече ви нарекох в началото какви ... да не се повтарям

315

Spiro

преди 14 години

Долу капитализма!!! В '' капиталистическа'' Великобритания ДДС върху тока за населението е 5%, иначе е 17.5%................. да се чете долу българския капитализъм!

314

Анонимен

преди 14 години

до 320ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ БГ Е НА ТОЯ ХАЛ,РАЗБИРАШ ЛИ ШМЕНТИ?

313

yann

преди 14 години

За това искам да отбележа няколко неща:1. Трябва цялата Държавна Комисия за Енергийно и Водно Регулиране/ДКЕВР/ да влезе в затвора. Те са хората които са определили да се продава един мегават за 146лв. - т.е. 0,146лв за КВтЧ.2. Факта, че се налага да купуваме ток от други компании, според стенограмата, разбива мита, че България е енергийно независима. Това май променя приоритетите за Белене?3. Именно поради ниската цена, на която НЕК купува от АЕЦ-а дава и резултатите за "малката" ѝ печалба.

312

vasko

преди 14 години

Vednaga da se prekratiavat dogovorite na tia drujestva razboinici kraino vreme be6e niakoi da se obadi,6te mi prodavat tok te na takiva ceni 4e i vsiaka godina s po 10% go vdigat,4e i taxa prenos elektroenergia slojili o6te vednaj go pla6tame s kakvo mi go nosite be s kofi li mi go nosite toia tok do nas prestapnici mrasni za trepane ste ei

311

с.

преди 14 години

И само да добавя че хората подписали договорите с ЧЕЗ и подобните им трябва да бъдат вкарани в затвора моментално!Ясно е че са взели доста пари за да подпишат приватизационни договори обричащи българите на страшно щавене!Същите тия *** направиха може би най-голямото престъпление в новата българска история-продажбата за жълти стотинки на БТК!Няма такава *** просто!За бесене са тия!

310

tt

преди 14 години

Колко много кражби и далавери има в тази енергетика. Най сетне се намери един доблестен мъж да каже истината в очите. Подкрепям изцяло действията на Борисов спрямо крадците.

309

с.

преди 14 години

Факт е че в България цените са безумни!Телефоните ни са най-скъпите в Европа!Банковите лихви също!Топлофикация,ЧЕЗ и така нататък дерат по 3 кожи!Ама били инвеститори!Ами дайте да им въртиме дудуци по тая логика!Изобщо не ми дреме за тия мошеници!Шутовете и да се махат!Докога тоя *** народ ще търпи това зверско щавене и клатене не знам!?Това ако бяха гърците да ги бяха подпалили 300 пъти досега!

308

Кларита

преди 14 години

Вижда ми се доста елементарно, но ще ми извади очите - Трайче ми изглежда да е лобист на ЕРДта. Нали е бил прокурист в едно от тях. Струва ми се, че твърде горещо ги брани.

307

Анонимен

преди 14 години

Що тогава не вземеш да обясниш колко са сложни нещата бе умнико? Я ни светни да видим че нещо не ни е ясно, а ти явно си гений.

306

Анонимен

преди 14 години

Кви обещания кви пет лева бе, хората обещаха да подпукат корупцията - на изборите не гласувах за тях, но на следващите задължително.

305

Анонимен

преди 14 години

ТИ СИ ЕПОХАЛНО *** КОМУНИСТ ПИЧ, ЧЕСТНО ТИ КАЗВАМ НАПРАВО ЕПОХАЛНО ***, ИМАШ ТРИ ЧИСЛА, АКО И ТОВА НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ. ТИ СИ ОТ ОВЦЕТЕ ДЕТО САМИ СЕ СТРИЖАТ И СЕ ДОЯТ.

304

Шменти-Капели

преди 14 години

Бойко, Бойко, много си елементарен, но с мутренско-милиционерският ти мозък не би могло и да бъде другояче. Нещата не са толкова прости, колкото ти ги обясняваш. Ама народът се хваща - та нали сме България все пак.

303

Моника

преди 14 години

Прав си. Раздут балон и илюзия. Както и празни обещания за светло бъдеще -стил Т.Ж.Ето това е жалкото и за това не съм съгласна със сегашната власт. Помним словата преди изборите и виждаме ситуацията сега. Лека вечер!!!!!!!!!

302

Моника

преди 14 години

Абсолютно , капаните са много . Тези крадци умишлено го направиха ,защото знаеха ,че ще загубят .На комунист не вярвам ,нито пък на Б. Защото е част от тях. Много добре знаем какво е работил и при кого. Няма как да си различен.Защото вълкът козината си мени ,но не и нрава е казал народът. Но дори и това го приемам .Няма дбър екип , пробва миистри , говори без да знае , на следваща минута се отмята.Е ,това не е ли хаос и кой би инвестирал в такава несигурна държава.Кй би повярвал на думи.

301

Калин

преди 14 години

Наличието на криза предполага крах на нещо функциониращо, В тази страна от десетилетия нищо не функционира в устойчиви параметри, кризата не е от сега И НЕ Е КРИЗА, А СТЕГНАЦИЯ И ТОТАЛЕН СРИВ В РЕЗУЛТАТ НА ИКОНИМИЧЕСКИЯТ КОЛАПС СЛЕД 1944Г.

300

Анонимен

преди 14 години

Продължавам да твърдя, че параметрите на "кризата" и до момента не са докрай ясни, по-специално безбройните мини и капани, заложени, очевидно целенасочено, от разните негодници преди това! Просто няма как да се противодейства в такава ситуация. А колко Боко е бил във върхушката, демек колко познава ситуацията /политически и стопанска/ вече е друг въпрос

299

Раднево

преди 14 години

Никой не смее да се разрови из ТЕЦ-овете............ сигурно половината външен дъл е откраднат от там............. едно ченге( приятел) ми каза , не се рови там, брато малки са ти децата

298

Васко

преди 14 години

В енергетиката не се краде , уважаеми съотечественици , това вече не е модерно. В енергетиката се на.ират от крадене ... Става въпрос за милиарди долари. И това не е единствено , а е върха на айсберга. Кажете ми , всички тия хотели по София , според вас имат ли икономическа логика и кога ще се изплатят. Всичките молове? Някой отиде ли да им обърне наопаки счетоводството и да пита - откъде - накъде и как , а? Ми НЕ , е докато е не все ще сме си така. България - рай за мръсни пари и ***.