120

Анонимен

преди 14 години

Много интересно колко е голяма "малката кошница" и какво се очаква да я напълни?!

119

Анонимен

преди 14 години

Чукча, с това ме впечатли:"Управляваше добре една от най-добрите клиники в страната, но това на теб ти е убягнало."Убягнало ми е наистина. Кога е било това? И коя е тази клиника? В другата статия пише, че е била началник на някакво отделение с 3-4 кабинета към медицинския университет. Това ли е една от най-успешните клиники в страната?Човек ще рече, че е била шеф в "света Ана", "света Екатерина" или на ВМА, а тя началник отделение?

118

Miteto

преди 14 години

6e postavim na maika ti gaza - Анна-Мария Борисова!

117

Ари

преди 14 години

Защо свързвате Анна-Мария Борисова с комунистите. Изобщо комунисти има ли в България. Това е идеализъм, който никой не притежава в БСП и ГЕРБ. Професорката е колоритна личност, но аз съм изненадана все пак от многото коментари за нея още първият ден. Изглежда въпросът със здравеопазването вече е много тежък и политиците не могат и не трябва повече да си позволяват манипулации на населението със здравеопазването. И аз вече към притеснена какво ще правя ако се разболея.

116

я

преди 14 години

върнете гайдарски само той ги разбута и им разказа играта затова го махнаха защото настъпи разни самозванци и му6еници.

115

jul

преди 14 години

I koi da postavim?SER gei li?deto ograbi cialata strana,mrusna komunisti4eska sgan.

114

Miteto

преди 14 години

6taba na BB se vklu4i v 4ata.Sega do dove4era rezultata 6te stane 99,99% v negova polza, kato tezi na negovia duhoven voda4 edno vreme.

113

Анонимен

преди 14 години

аз не мога да си представя някое дете да пие 8 литра прясно мляко всяка сутрин

112

Miteto

преди 14 години

BB e poluglupak, te sa nai-opasni, kakto za okolnite, taka i v edin moment za sebesi.Daite da go spasim tova mom4e dokato e vreme, ina4e 6te stane savsem za rezil!

111

Ivan

преди 14 години

Най-добре е ББ да върне д-р Евгени Желев. При него докторите си бяха в кабинетите, получаваха си парите

110

FF

преди 14 години

"ДОКАТО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ВЯРВАТЕ НА ПОЛИТИЦИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА БЪДЕТЕ РОБИ " ALEX JONES

109

Калин

преди 14 години

На ББ поредните шменти капели, каква визия какъв поглед върху здравеопазването има тази?Какви политики ще прилага, като я гледам е добре полираната в "добрите" стари порядки що е здравеопазване. ББ освен комунисти и по комунистически друго не пробутва пред обществото!Няма да се случи да имаме работещо и ефективно здравеопазване, не чакайте ИНВЕСТИИЦИИ в здравеопазването, не чакайте нищо от ЕС!Ще *** бавно по комунистически:)

108

Miteto

преди 14 години

Taq ot koq iztrivalka q sabra be brat mi?

107

роси

преди 14 години

Изтрещял народ сме ние,не ни е нужен нормален министър на здравеопазването....

106

Анонимен

преди 14 години

Естествено, че мога да коментирам външния вид и поведението на здравния ни министър, ти проблем ли имаш с това, Ушев? За професионалните и качества като доктор, които не познавам, коментар не съм дал.

105

до 108

преди 14 години

Ами като не я познаваш къде си тръгнал да я коментираш? А професорите по психиатрия познаваш ли ги, или вече и те не те искат за пациент, безперспективен си май,а?

104

Анонимен

преди 14 години

....Тази бабичка още с първата си изява доказва, че не става за целта. Песнички ще ми пее. Вместо да застане достолепно, да извади списък от мерки, тя щяла леглата да брои. Все едно туристическа спалня ще прави.Лекарите стачкуват днес, тя дума не обели по темата. Здравната каса нито знае как да си събере парите, нито как да ги изхарчи, и по тази тема нищо. Иначе песнички пее....

103

Анонимен

преди 14 години

Чукча, ако си мислиш, че трябва да познавам всички държавни чинивници и професори по медицина поименно, то ти си за лечение, не аз. Тази досега не я бях срещал и изобщо не ме интересува що за специалист е в нейната област. Може и да е добра, както твърдиш, може и да не е. Надявам се да не разбера от личен опит.Това няма нищо общо с качествата и за здравен министър. Основно качество, което трябва да притежава всеки министър е да се държи подобаващо на обществени места...

102

ЗЛЕ

преди 14 години

ТЕЗИ ЖЕНИ ЩЕ НИ ДОКАРА ДО ФАЛИТ.ОБИЧАМ ЖЕНИТЕ, НО НЕ СТАВАТ ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ.

101

Анонимен

преди 14 години

ще поживеем и ще видим да не са поредните гербаджииски обещания и после пръс в дупето