239

Анонимен

преди 14 години

Отговори къде беше през 89-та бе отворко. Скатан в къщи ако си бил достатъчно възрастен и си насирал гащите че Тошо ще падне.

238

Косьо

преди 14 години

А какво те кара да мислиш, че българските съдии биха били справедливи , ако имат право да дават присъда само при наличие на неанонимен свидетел? Едно обвинение може да бъде скалъпено и с неанонимен свидетел , ако става въпрос? Колко му е да дадеш пари на някой си Иван, за да ти е свидетел? Манипулиране винаги може да има !

237

Fory

преди 14 години

Nikoga ne ste izlizali ot BIG Bradara Gospoda vseki bozi mig!!!

236

Анонимен

преди 14 години

Предполагам никои. А ти господин "смелия и силния" които съм сигурен че си голям само на думи комунизъм ли искаш. И разчитам също толкова на мутрата колкото на съдията за справедливост. Какво те кара да мислиш че българските съдии ще съдят справедливо по скалъпени доказателства от ДС и анонимни свидетели. На тяхната събест ли ще разчиташ. И съм сигурен че си някакъв пикльо който дори не е бил рез 89-та.

235

baykolu

преди 14 години

През двайсетте години на прехода се случиха няколко не чак до там хубави неща! Първото е, че по едно време не вкарваха в затвора за един разказан виц за Вожда, но явно това е грешно, затова от утре ще вкарват. С показанията на анонимен свидетел или със запис от срс, инсталирано под масата в кръчмата... Другото което се случи, но то доста по рано беше успешно поправено от гербавото правителство беше свободните медии. По едно време ги имаше, през дългите двадесет години на прехода, но вече са успешно заличени. Друга една интересна случка от същите тези години е, че гражданите и фирмите имаха някакви права по отношение на общиниските и държавните адмистрации и можеха по съдебен път да ги накарат да си плащат версиите, както се разбра от една друга статия в същия този сайт, и тази несправедливост е вече успешно поправена. Да не забравя и недуразумението допуснато в Конституцията на България, чрез което се гарантира свобода и неприкосновенност на кореспондецията! Естествено, че тази уникална глупост беше първото поправено нещо от гербавото правителство! Така чеее, безспорно гербавото правителство е по добро от всички досегашни! Ето на, поправи всичките грешки на прехода! Върна статуквото на правилното му положение! Направо може да си помисли човек, че преход просто не е имало! Никога не се е случвал! За което всички, както писах одеве, ентусиазирани граждани и трудови колективи, трябва да им се поклоним до земи, и да им благодарим от сърце! За нас остава радостта да сме управлявани от Партията, от Вожда...и да следим новитие, да разберем, кога ще се възстановят Белене, Ловеч и прочее лагери за почивка на трудещите се. Пък за престъпниците да се въведе Народен съд!!!!!!

234

АБДУЛЛА ХАСАН

преди 14 години

БУЛГАРИ АЗ ОТ ЛИБИИСКИ НАРОДЕН СЪД--ТОВА ЗАКОН Е НАИ ДОБРОТО НЕЩО КОЕТО ИМА ВЕЛИКАТА ЛИБИИСКА АРАБСКА ДЖАМАХИРИЯ ОТ НЕГО ЕДИН ВРАГ НЕ ОСТАНА--ХАЛАЛ ДА ВИ Е --АИДЕ СЕГА И КАКВОТО ОТ ПАЛМАТА ПАДНЕ...

233

Анонимен

преди 14 години

Kosio,6te kazva6 stado na maika si,*** gnusno!

232

Косьо

преди 14 години

Глупаво интернет стадо, вие всички заслужавате да ви крадат, убиват и изнасилват, а присъдите да се дават само ако успеете да съберете 20 човека, които да са готови да жертват живота си заради вас и да застанат с името си пред съда. Заслужавате да ви точат дела по 10 години. Това ли искате? Колко от вас слаби душици биха свидетелствали , ако знаят нещо нередно за някоя мутра? Колко биха жертвали живота на семейството си, заставайки с името си пред съда? Колко!?...Така си и мислих!

231

Анонимен

преди 14 години

Може да ни пука за хляба но повече ни пука за свободата. А ти не звучиш като да си за свободата а по-скоро същия като тях. Само малко по-честен.

230

Анонимен

преди 14 години

Аз мисля да емигрирам не знам за вас. И после хората ми викат "Защо не седиш в държавата ти не я ли обичаш". Обичам я но нищо не можем да направим срещу комунизма.

229

Анонимен

преди 14 години

Най-лошото е че всички от нас трябва да го приемат. И никои няма да може да им се противопостави защото може да бъде съден като "предател" от ДС и някои бивш престъпник.

228

Анонимен

преди 14 години

Аууууу,депесето и бесепето напуснали залата.Защо ли???

227

Анонимен

преди 14 години

Депутатски имунитет за да няма корупция. Съдене о анонимни свидетели и ДС. Колко удобно за една "свободна" държава като нашата и някои неини граждани.

226

Анонимен

преди 14 години

Айде бе кво ревете комунизма се завърна. Кво толкова. Пра-внуците те ни може и да доживеят свободата.

225

P.djuf

преди 14 години

Диктатура в страна член на ЕС...Не смятах, че е възможно, номоже и това чудо да доживеем.Между другото, българия е на първо място по неспазване на решенията на съда по правата на човека в Страсбург.Сериозно, трябва да ни изхвърлят от ЕС.Не сме за там.

224

Merlyn

преди 14 години

Вече има нова професия- "щатен анонимен свидетел".

223

Анонимен

преди 14 години

Честито на говорещите срещу властта- пандиз. Честито на бизнес конкурентите на управляващите - взема им се бизнеса ,за пример -главния секретар на МВР при Кобурга. Въобще честито на всички .Най вече да си честитим "материала" който избрахме да ни управлява.

222

съвестен съдия

преди 14 години

Не са притиснявайте аз ща ви съдя. Нема да ми кажат от де са доказатлствата и кой е свидетел но аз сам съвестен и справедлив садия и нема да мога да бъда маниулирън. Па ако ви осъда значи сте си го заслужили.

221

Анонимен

преди 14 години

Сега за синчетата на властимащите настъпва истински рай. Анонимния казва, "детето е невинно" и съда казва О'кей..., а вие ГАВРОШОВЦИ си пишете хвалебствията в нета.

220

Анонимен

преди 14 години

На 223ти, пожелавам да пробва на гърба си тези промени!!!