187

ga

преди 14 години

Пък и нагал, имал ангажименти. Айде сега едно принудително довеждане пред жърналисти.

186

Анонимен

преди 14 години

Коката му е свършила и без това малкото мозък.

185

MIMETO

преди 14 години

мАХНЕТЕ ГО ТОЗИ ***,НАГЪЛ,АЛЧЕН ***.тОВА НЕ Е КМЕТ,А СРАМ ЗА ГРАДА И ЗА БЪЛГАРИЯ

184

_I_

преди 14 години

Лечков, Мечков, да отива при Наг.зечков у панделата, след като не се подчинява на органите на КАТ и не се явява на призовка днес! А, да видим сега какво прави правителството!

183

Венелин

преди 14 години

Ееее, няма такъв кмет . . . *** държавата сме!!!!

182

Чочо

преди 14 години

И да искаме,не можем да бъдем равни на Лечков,защото той...е-хееей,вкара една топка с глава,не на кого да е ,а на Германия!И то,с гола глава!И това,ако не е постижение,значи...завиждате!Само заради това,*** от Сливен го направиха кмет...сигурно,защото са си мислели,че това е огро-о-о-омно постижение...особено с голо глава!!Но господа българозапалянковци:Данчо Лечков не е виновен!Вие ГО НАПРАВИХТЕ ТАКЪВ,ПЪК СЕГА ПЛАЧЕТЕ ОТ НЕГО!Я си спомнете Ицето Стоичков-същата работа!

181

666

преди 14 години

на това му се виика нагъл сливенски ***

180

Gio

преди 14 години

...всички сме равни, ама някой са по-равни...

179

Чубака

преди 14 години

Лечков, защо си толкова *** и нагъл бе, престъпнико нееден!

178

Анонимен

преди 14 години

ЛЕЧКОВ нищо не е направил за Сливен, той просто направи много за себе си.

177

Анонимен

преди 14 години

Данчо Урода нещо взе да преяжда с власт и кинти май

176

Ь

преди 14 години

Този Лечков да не би да е нещо повече от останлите хора, може би е някакъв феномен, щом се старе ясно да покаже, че законите в Рпулика България НЕ ВАЖАТ за него и може да си прави каквото си поиска.

175

Анонимен

преди 14 години

БЪДИ УВЕРЕН НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО ТИ СЕ ИСКА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ЗАЩОТО ВЛАСТТА СЕГА СЕ КАЗВА ГЕРБ.

174

Анонимен

преди 14 години

Цветанов бе категоричен, че "за да променим държавата си, трябва да променим манталитета си".-ами хайде де!

173

xxx

преди 14 години

Русенец в ареста - нападна полицаи заради акт сряда, 24 март 2010РусеХулиган от Русе отнесе десет дена арест за нападение над полицаи. Мъжът проявил арогантно поведение спрямо служителите по време на извършване на проверка и съставяне на акт за констатирано нарушение.27-годишният наред обиждал наряда и се държал агресивно. Инцидентът стана на добилия печална слава като булевард убиец "България".Органите на реда са съставили на буйния шофьор акт по указа за борба с дребното хулиганство. С решение на Русенския районен съд мъжът е наказан с десет денонощия задържане в арест.Цветелина Терзиева

172

бг

преди 14 години

Е сега на тоя *** фудболист рябва да му разкатаят фамилията -да се прегледа под лупа работата му,бизнеса и вс. далавери и в затвора за назидание.Щот децата ни гледат и подражават.По улицата са само мутри и такива тарикати, да не говорим за фолк-фенките.Погазихме всякакви ценности.

171

Късоглед Тъпаков

преди 14 години

Какво е направил Лечков за Сливен: 1.Направи ,,Империя" 2.Първо неговата дискотека зариби децата ни с наркотици 3.Загроби Сливен с милиони заеми 4 Разора Сливен като диво прасе картофена нива в Самоковско 5.Направи ,,Спортпалас" 6.Прави ..Семеен дом" 7.Показва средни пръсти на полицаите

170

Анонимен

преди 14 години

Az sam ot Sliven i po dobre da ne vi obqsnqvam kakva e situaciqta v Sliven i kakvi dalaveri se izvar6vat 4e 6te vi stane lo6o.Da ne govorim kakvi poboi6ta stavat vsqka ve4er v diskotekata mu i kakvi hora q pose6tavat i 4e policiqta izob6to ne smee da stapva tam.

169

Krasi

преди 14 години

Ми сигурно им е хвърлил некви пари...:)))

168

Анонимен

преди 14 години

цветанов,любопитен съм,какво точно е направил лечков за сливен?