370

петров

преди 14 години

Явно, на някои трябва да се повтаря за да се опитат да проумеят някои неща.Живков си го свали БКП! Социализма си го "демонтира" БКПБСП! България беше фалирана от упралението на БКП /казано от А.Луканов/! В момента всички известни имена от едрия капитал са свързани с БКП, БСП, ДКМС, МВР, ДС, МНО, РУМНО, и др. червени организации. Днешните капиталисти са тези, които ви лъгаха за красотите на социализЪма. Точка. Който има очи ще види и ще разбере.

369

Смях

преди 14 години

Аз не виждам каква е допирната точка на Костов със комунизма ?Но знам какво направи *** по време на своето управление и колко фирми гризнаха дръвцето. Знаете ли за списъка който имаше във държавните институций със фирми който не трябва да печелят търгове независимо колко ниска е офертата.Те това е *** работа, и на този *** 100 години във затвора ще са му малко.

368

Анонимен

преди 14 години

ДСБ = ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,БАТКА!

367

Анонимен

преди 14 години

Народа го е строил,а сега кой го краде??? Кой заграби гаража на ЦК????

366

Анонимен

преди 14 години

352- А Вие къде работите ,да не би да сте държавен служител ,който по цял ден дои крави във фейса ,а накрая на месеца си чака заплатата ,която идва именно от данъците на бизнеса. Или сте от онези ,които искат рушвети за да свършат работа .Или от тези полицаи ,които се крият зад храста за някой лев .......По-голяма глупост не бях чела.

365

Калин

преди 14 години

Комунистите в момента са в администрации, ведомства, училища и читалища.. и реват и се борят срещу собствената си простотия!Така им утърва , що то така продължават да крадът!

364

Калин

преди 14 години

Живков и Партията не строяха, строеше народа а партията обираше девидентите. На гражданина по партийна линия у соц панелката дадена на дядо му изкарал се партизанин само потрета на Т.Живков му в главата и си спомня за кренвиршите от карантия по нова година!

363

Анонимен

преди 14 години

352----А Вие къде работите ,да не би да сте от онези мързеливи държавни служители ,които лежат на гърба на частниците и чакат да си получат заплатата от данъците на бизнеса. По-голяма простотия не бях чела скоро. По -големи крадци от държ. служители не сме имали , като почнеш от администрация и стигнеш до ченгето зад храста.

362

Живков

преди 14 години

Абе закусвали са учениците безплатно - дръжки, събираха пари от родителите за храна всеки месец. От социализма помня само един голям дефицит, нямаше нищо в магазините, дефицитно беше дори и доброто отношение на продавачките. А и панелните гета ни останаха за спомен. Като е било много хубаво защо не позволяваха на хората да пътуват - за да не избягат от хубавото ли?

361

Калин

преди 14 години

До онзи ден червени партийци смъртни присъди ми раздаваха тук и прочие пожелания, пък айде кажи пак, че ме гони параноя!

360

петров

преди 14 години

Може и да не мисля, но поне не лъжа!Защо откровенно лъжеш за тези 20 години, след като добре знаеш, че Костов бе на власт 4 години? Правителствата на Луканов, Беров, Виденов, Симеон, Станишев на сметката на Костов ли ще имаш наглоста да припишеш? За срам да си чувал! Не можете да му простите, че измъкна власта от крадливите ви червени ръчички за 4 години, нали!

359

20 години

преди 14 години

20 години мизерия и разпродаване на фалирали соц.заводи. Колко неща е построил Живков. 20 години след него и още продават.

358

Смях

преди 14 години

То ако само комунистите плюеха по Костов щеше да е добре.Но преди 10 години СДС му вдигна чарвения картон. И ако се интересувате по голяма част от симпатизантите на СДС мразят Костов защо ли е толкова мразен, може би заради боята или заради РОМСКИЯ навик във който е експерт ограбването.

357

Калин

преди 14 години

*** като си платите борчовете, ще си припомняте за Живковата политика, като върнете заграбеното под формата на имоти, фондове, и се покаяте на стотиците хиляди почернени семейства имате правото да си припомняте и да дирите духа на социализма!Авантата свърши сега трябва да заработвате.. видно е и това не ви се отдава и продъжавате с кражбите и лъжите!

356

Анонимен

преди 14 години

BEZPLATNI ZAKUSKI NEPOMNA AZNO PARI SE PE4ATEHA IAKO ZA IDEIATAA I RUSNACITE DAVAHA OR1JIE NALI BEHME EDNO CIALO SOC OB6TESTVOIMA6E VAR6AVSKI DOGOVOR KOITO BE6E KATO NATOI VSI4KO SE IZNASIA6E ZA SIV-SAIUZ ZA IKONOMI4ESKA VZAIMOPOMO6T

355

Анонимен

преди 14 години

Калине,що не ходиш да се прегледаш,само позитано ти се привижда,явно страдаш от параноя..

354

културен комунист

преди 14 години

Аз съм учил по Живково време и там ми казваха да уважавам хората. Тук виждам, че големите "демократи" само ругаят. Вие не сте никакви демократи. Вие сте пребоядисани комунисти- мислите само за реституция и ликвидация.

353

Анонимен

преди 14 години

Живков остави 12 милиарда долара външен дълг. Които са поне 50-60 милиарда сегашни.

352

Анонимен

преди 14 години

Да, явно позитано се е активирало. Като ранен звяр са. Ще ударим рекорда скоро. Наблизаваме цифрата 400 коментара за нула време. Давайте комунисти - плюйте. Това можете вие, друго не можете.

351

Калин

преди 14 години

Соц армията е въшкарска тогава, айде спести публично преживяванията си в казармата!