40

Nerealen

преди 14 години

Б.Б. що не подпука Диневи, които си направиха парите, щото мама беше кмет в Св. Влас и имаха за гръб руснаци, що не пипне Главболгарстрой, що не пипне старозагорския бек- собственик на АКБ-Форес, що не пипне Ветко Арабаджиев или пловдивския бизнесбос?? Щото са му другарчета, а от тях един няма, който да си е направил бизнеса чисто или поне що-годе чисто!!!

39

baykolu

преди 14 години

Национална програма, национално съгласие, национални итнереси са хубави, но неосъществими идеи! Национална кауза може да има, ако премиерът си подаде оставката или пък ако спре да вярва в максимата "Нацията - това съм аз" Той обаче е едно самомовлюбено недоразумение и шансът да постави България по високо от собствено си его е минимален, затова нищо хубаво не ни чака, и нищо национално няма да се случи! Остава единсвеният ни шанс, да поискаме оставката му и да го принудим да я подаде!!!

38

Nerealen

преди 14 години

ФЕН недей да лаеш без знаеш защо!!! Точно защото Кадиев не беше меко казано съгласен с червения финансов министър напусна министерството!! И Кадиев е може единственият от червените, които знаят какво приказват, знаят кое как се прави н неговата област и не се меси там, където не разбира. И точно той от години разправя, че идва криза, но нито неговите, нито бойковчетата го чуха...

37

емил1

преди 14 години

тоя дянков излезе много некадърно момче.прочел някакви книги и сега почна практиката си в българия.толкова ли е сляп този бойко .че невижда какво става около него ами се е хванал като удавник за сламка в дянков.То май вече който и да покани на неговото място трябва да има болни амбиции .че да се съгласи .

36

Неграмотния

преди 14 години

Тези тикви и пудели не разбират ли, че при такава ситуация в страната трябва да търсят НАЦИОНАЛНО СЪГЛАСИЕ И ДА ВПРЕГНАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ КАПАЦИТЕТИ да разработят съвместна НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА за ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА.

35

СВЕТ

преди 14 години

Абе да ви кажа за тая амнистия може да не е много зле, щото тия хора все пак като имат пари са работодатели на някой и ако става въпрос само за дължими данъци ... да си ги платят ... след това здрави проверки от къде ги е взел тия пари и вече ако има и други нарушения да се търси съдебна отговорност . Ама само за данъци в затвора нещо не ме кефи щото хората на които е работодател си губят работата и после на борсата .

34

фен

преди 14 години

абе тоя червения що не каже какви бяха техните кризисни мерки а само лае?

33

Голият

преди 14 години

До Ники: Като съкратиш 30% от администрацията ще трябва да им платиш по няколко заплати наведнъж ! Реално те ти излизат по-рвтино докато вършат работа ... макар и малко отколкото да ги разкараш на пазара на труда на който пак ще им плащаш високи суми, защото са осигурявани на истинската им заплата !

32

.neutralen.

преди 14 години

Ei tiq BSP-ari ne se sprqha,tolkova licemerni hora nqma.4 godini kradoha ne im stigna.sega se 4udqt kak da vlqzat pak v igrata i samo bleqt i rusqt gluposti.nqma takiva hora.

31

ники

преди 14 години

Има много рецепти и ето една от тях: Съкращаване на бюрокрацията навсякъде с 50 %, . Вдигане на заплатите на останалите с 30% и да си плащат осигуровките и строг контрол върху дейността им, при най-малко нарушение вън. Кандидати много.

30

Анонимен

преди 14 години

Тоя Кадиев ако ставаше за нещо щяха да го изберат за кмет хората

29

Yonex

преди 14 години

Аз съм против амнистия. Какъв е сигнала към честния човек, ако се вземе такова решение?

28

Анонимен

преди 14 години

Нагло нещо са това комунистите братчее ...

27

Анонимен

преди 14 години

Одобрявате ли въвеждането на данък лукс? polls.bg/poll/id/odobravate_li_vavezhdaneto_na_danak_luks-560

26

държавен

преди 14 години

Искам да се извиня от името на всички като мен, че не плащам здравни и пенсионни осигуровки. Знам, че не е справедливо, но като ми го дават, аз какво да направя ?

25

петров

преди 14 години

Това е CV-то за започване на работа, ясно.Интересно, кой и какво стои зад един такъв "висок" старт.

24

Голият

преди 14 години

Значи ревете така сякаш ако започнат да си плащат оигуровките, вашите заплати ще се вдигнат ... да ама не ... просто техните заплати падат и парите които биха изхарчили в магазина ще са с 50-60-150 лв по-малко ... и в един град, който се държи предимно на държавните служители бизнеса съвсем се стопява и хората които работят в частния сектор биват съкратени ! Малко обаче трябва да четете и после да пишете щото сте бая далеч от икономиката ! А относно лични нападки на някои ... толкова ви е пипето

23

bezraboten

преди 14 години

po dobre da se nadigne vsi4ki kato garcite

22

Анонимен

преди 14 години

*** не работят! Не говори глупости.

21

Свен Холгерсон

преди 14 години

Държавните служители нека се радват, че отърваха кожите да не плащат осигуровки, разбирам ги, никой не иска да му пада дохода, но да не злорадстват. Нека знаят, че това е една не особено заслужена привилегия на гърба на останалите.