292

Дан

преди 14 години

Чета коментарите тук и не мога да разбера. Наистина ли има толкова прости и злобни хора в тази държава. А може би и затова си заслужава да живеем така мизерно. Нима никой не помни лукановата зима, или управлението на Беров, зад което стоеше БСП и кога се родиха мутрите, да не говорим за Виденов. Не помните ли, как цените се вдигаха с часове, долара стигна и мина 3000лв, как обраха банките. Какво остана след неговото управление, една банкрутирала държава. Костов я изправи на крака.

291

недоволен

преди 14 години

Докога г-н Борисов и г-н Цветанов, Ви питам аз, такива индивиди ще се подвизават в българския парламент. Този господин е кандидат за килия доживот за начина , по който съсипа българската икономика и продаде нашите национални интереси. Примерите нямат край: БГА Балкан, Кремиковци, БТК, Марица изток, Булгартабак, търговските взаимоотношения с Русия и т.н. Моля г-н Велчев да се самосезира и да си свърши работата , за която е назначен. Добро утро България и Бог да те пази от такива типове.

290

Циганин

преди 14 години

Всеки път,когато му казвате ***,бих го целувала възможно най-страстно пред всички-политици,журналисти и прочие!За всяко "***"!***,долна,*** и отърви България от присъствието си,бяло """българско"""""!!!!!Долните комунисти,като вас и един гроб не заслужават!"***"и аз,всеки път ще го целувам страстно пред вас,докато очите ви не окапят и не изсъхнат!Бих дала всичко,само и само в този момент да видя физиономиите ви!Всичко!!!!

289

перничанин

преди 14 години

Нагъл и алчен *** не му стига това което окраде още лакомее но има господ може да забави но не забравя.

288

БГ

преди 14 години

ПЪРВИЯТ КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ТОВА И БОЙКО ГО ЗНАЕ НО МЪЛЧИ

287

Анонимен

преди 14 години

името ти е синоним на алчност, измама и унищожаване на идеята СДС бе ***

286

Анонимен

преди 14 години

Пено, що не си гледаш турските сериали, мари...

285

пена

преди 14 години

Името ти е синоним на най-арогантното управление

284

edno kuni

преди 14 години

Който копае гроб другиму, сам пада в него. Амин...

283

Анонимен

преди 14 години

SAMO KOSTOV

282

Анонимен

преди 14 години

По-добре за България,че такива като теб са се измели.

281

Анонимен

преди 14 години

Do mnozinstvoto: kato ste tolkova prosti,tanete v mizeriq! Prost narod brat4eeee. Ne se vra6tam v BG i tova si e!!!

280

Ненаситен мангасар

преди 14 години

Ненаситния Костов облъчва Бойко.Малко остана ама пак му се краде на Гаргамелчо.Правителството очаква до 1 млрд. лева приходи от приватизация, обяви премиерът Бойко Борисов по време на парламентарния контрол в петък.Той съобщи, че към момента са приватизирани 99.18% от подлежащите на приватизация активи и ресурсът за раздържавяване е значително ограничен. На база на сегашното законодателство, подлежащи на приватизация към настоящия момент са около 20 мажоритарни пакета и около 120 миноритарни пакета акции и дялове, собственост на държава.

279

Иван

преди 14 години

Ех адаш адаш - името ти е символ на опустушение, разруха и довършване на всичко което беше постигнал народа. Дано милионите ти съпътствуват и в гроба....

278

бачо Иван

преди 14 години

Името ти е символ на крадлива симбиоза между комунист марксист и крадлив *** приватизатор!!!!Даже крадливия Симо Саксгуборготски е по- почтен от тебе!

277

ti

преди 14 години

tochno taka. Tova e edin nakduren, izgonen asistent po ikonomika, koito drapashe kato lud da e chlen na BKP i izvednuj stana nai-golemia disident i borec za demokracia. Borec za svobodno razgrabvane na pari i imushtestvo na edna tolkova ograbena veche strana. Dokoga shte kriaka taia *** jaba i tolkova li sa slepi posledovatelite mu che produljavata da go nabutvat na taka ili inache pechalnata bulgarska politicheska scena.

276

Анонимен

преди 14 години

кажи колко българи могат да изпратят децата си в чужбина да следват и ако е толкова добър защо изпрати дъщеря си да следва след като стана министър председател/откъде точно са ти дипломите и кога ги взе, защото ти може да не си червен като батко си ама той е/или както се казва пази боже сляпо да прогледа/

275

Ааааа,не така

преди 14 години

Бейби,абе май нещо бъркаш ми се струва,а?....Електоратът на "Гаргамел" е най-интелигентната част от обществото,което предимно представлява от българи-***,кланещи се на Малина,Къпина и тнт.......Или греша,а?.........

274

Злостър

преди 14 години

Толкова си неграмотен,че ме е срам да ти отговоря.Но електората на Гаргамел сте такива.Научи се да пишеш,ще ти е от полза.

273

:))

преди 14 години

ИМЕТО ТИ Е СИНОНИМ НА МОШЕННИК И ТО ТОЧНО ПО ПРИВАТИЗАЦИИТЕ!!!!!