90

Joro

преди 14 години

Да уволнят цялото НСО, не да закачат момчето.

89

Анонимен

преди 14 години

Именно номер 97, че за теб българското знаме няма значение затова го защитаваш! Такива като теб и въпросния Симо да заминават за Америка, вие не сте българи, а едни еничари.

88

Foringer до 86

преди 14 години

Знамето драги, е просто парче плат. Значението му идва от това кой е под него ! А под него бяха доносника Първанов и пасмина кръвопийци на българския народ. Сори, ама за мен това знаме няма никакво значение !!!В този ред на мисли, аз бих закачил на мотора си зеленото знаме с извезан надпис `свобода или смърт`. В този случай пак ли бих бил хулиган ?!

87

Анонимен

преди 14 години

Ако се подиграваше на управляващите да беше хвърлил едно яйце поне по тях, а не да бръмчи точно между ГРАЖДАНИТЕ И ГВАРДЕЙЦИТЕ - СИМВОЛ НА БЪЛГАРИЯ.аКО ИСКАШЕ да се изгаври с управляващите да вземе един плакат и да му се изпикае, той се подигра с чествания за 3ти март и простотията си . Престанете да го оправдаване, оправданията ви са абсурдни

86

Анонимен

преди 14 години

Че то на твоя принцип номер 93 всеки до 25 може да си прави каквото иска и да му си разминава?! Айде някой на 20 например да те опъне зад панелката и да му кажеш еееее той от гъзария ме опъна,от келешелък, гледа Азис, якоо, показва нестандартно мнение от лошото ни общество

85

pffffff

преди 14 години

XAXAXAA ti predstavq6 li si verno..... :)Otnosto pi4a s motora az ne go za6titavam ama smqtam 4e ne se e gavril sus znameto ili s zaginalite ami s upravlqva6tite ni. Gram ne go hvalq kato cqlo

84

до 89

преди 14 години

Какво пък толкова се е изгаврил бе!?Глупости на търкалета!Момчето е на 22 години и това си е чиста проба келешлък!Нищо повече!Нали не мислиш сериозно че се е направил на мъж с политически мотиви!Иначе за селянките от Пайнер си напълно прав!

83

Just Smile

преди 14 години

Бухахаа, ти представяш ли си ако го екстрадират този в Англия, на следващия 3-ти март каква навалица ще е на площада от кандидат-нарушители :-))) Не с мотори ами и с ръчни колички ще щъкат напред-назад :-)))

82

Луд с тесла

преди 14 години

Моментално да се отнеме българското гражданство на този вреден елемен с мотора. НЕЗАБАВНО !!! Да се екстрадира в Англия,Щатите, Дания или Германия !

81

ivan

преди 14 години

ti za kabelna ili cifrova televizia 4uvalisi 4e samo bnt ima6 be

80

Анонимен

преди 14 години

Коментарите на 2ма загубеняка, които твърдят тук, че да си наркоман, без образование и пълен ***, които лежи по арестите и затворите било геройство са толкова жалки! До къде стигна обществото ни да се издигат като герой отрепките от утайката, не стига, че селянките от Пайнер станаха най големите звезди на България, ами сега и наркоманите били герой. Да ви плюя на идиотщината и не е казано да носиш дочени панталони, а да не се гавриш с името БЪЛГАРИЯ с което са умрели хиляди

79

хохо

преди 14 години

Медал трябва да му дадат на момчето.Ясно е,че охраната се издъни.

78

Симо с мотора

преди 14 години

Вижте сега, имах два варианта. Или да покарам моторчето или да седя в къщи и да гледам турски сериал по национална ТВ. Вие кое бихте ми препоръчали ?

77

Анонимен

преди 14 години

Той не показа среден пръст на Цецка Цачева номер 83, той показа среден пръст на българското знаме, на паметта за убитите български опълченци, руски и финландски войници, показа среден пръст на паметта на загиналите за България,тази *** да се казва Симеон, а не Хасан!Много ти е грешна логиката

76

Овчар

преди 14 години

Е пък как така, някоя овца ще се дели от стадото и ще ми кара мотор на задна гума ?! амаха ! И ще ми слуша западна музика, а не Веселин Маринов. И наглата овца носи дънки, а не стилен дочен панталон, родно производство. Я смърт на овцата ! Да живее братската дружба между овчарниците КПСС и БКП ! Слава на овчарите Ленин, Сталин и Живков !

75

Foringer

преди 14 години

И какво ?! Един хлапак посочи среден пръст. Нещо, което всеки нормален гражданин на тази територия българия /малката буква не е грешка/ е правил в мислите си. На кого го показа ? На *** мързеливи и неквалифицирани служители на МВР, на `официалните лица` вземащи месечна заплата колкото двугодишната пенсия на човек работил 40 години. Е пък БРАВО на хлапака !!!

74

Анонимен

преди 14 години

Понеже вие нямате деца според мен, но един ден като имате ви пожелавам вашия герой - Симо от Люлин да продава наркотици на децата ви, като ви кефи толкова, много ще ви е забавно и весело тогава

73

Анонимен

преди 14 години

Много сте прости, сигурно и вие сте същите наркомани с 8 ми клас щом му се възхищавате! Има чествания защото се отдава ЧЕСТ за паметта на загинатилите за нашата свобода, като ви е скучно вървете на концерт на Пайнер лигльовци. По целия свят има такива чествания, вие какво искате Преслава да си покаже ци.ци те ли това ли е интересно честване?! Поамериканчени *** такива!

72

Анонимен

преди 14 години

до:77 и ти си от тия простаци - хахахаха

71

:)

преди 14 години

ЕВАЛАТА НА ПИЧА :)