168

Ясен

преди 14 години

Цецо вкарай 100 китайски съдии за 2 години ще се оправим ,ама ще ни трябват поне 10 нови затвора мама му стара!

167

Леле

преди 14 години

Няма такова нещо независими съдий.Ако трябва полицията да организира разтрелите им направо без много шум.Самият факт че това е възможно трябва да им дава акъл че не са независими.Пистата на МВР е пистата на цялата държава бе-това да е ясно на оня *** съдия дето го е дал като съвет полицейския апарат да си гледал пистата на Ц.Ц.

166

арт

преди 14 години

те едно доказателство срещу утрепките не могат да съберат срещу съдиите тръгнали СМЕШНИЦИ

165

1v40

преди 14 години

Цецо, изрий ги тия всичките, като са съдии да не са помазани и безгрешни, който вземе лев подкуп или ходи с автомобил или телефон за повече пари от доходите му - право в ареста, при другарите.... за три дни.. то му стига толкова.

164

krass

преди 14 години

Za BKP sadiite - benzin i kibrit !

163

арт

преди 14 години

Законите са направени от ТУРЦИ КОМУНИСТИ И ***!! не е лесно да се прилагат от СЪДА !!! -ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ГИ ПРОМЕНИ КАКВО ЧАКА ? ВЛАКА ЛИ ЧАКА?

162

Анонимен

преди 14 години

ДО ВСИЧКИ ЗАЩИТНИЦИ НА СЪДИЙТЕ И КРИТИЦИ НА ПРОКУРОРИ И ПОЛИЦАЙ-ЗАЩО ПИЯНИЯ МАКСИМ СТАВИЙСКИ УБИ 1 МОМЧЕ,ОСАКАТИ 1 МОМИЧЕ И Е ОСЪДЕН УСЛОВНО.НЯМА НЕ ИЗЯСНЕНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА-ПИЯН С ВИСОКА СКОРОСТ И ДВА ТРУПА ОТ КОИТО ЕДИНИЯ Е ПОЛУЖИВ ?ТОВА НЕ Е СЪД ! ТУК В БГ ИГРАЯТ ПАРИ И ТО МНОГО ПАРИ,ЩОМ ЗА ДА ПОЛУЧИШ ПОСТ ПЛАЩАШ 200 000 ЕВРО.ТАКЪВ РУШВЕТ НЕ СЕ ПЛАЩА СЪС ЗАПЛАТА !ТАКЪВ РУШВЕТ ЩЕ ДАДЕШ ,АКО СИ ВЗЕЛ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПОДКУП ЗА ДА СИ ЗАТВОРИШ ОЧИТИ.ПРИ НАС ТЕМИДА ТРЯБВА ДА Е С ОТВОРЕНИ ОЧИ

161

Анонимен

преди 14 години

Аз проблеми с мисленето нямам господин анонимен, за разлика от теб. Просто излагам своята позиция. Или неможе?

160

до 167

преди 14 години

Млъкни бре дядо ми имаше присъда 5 години ни дояха обаждат се по телефона дайте еди колко си пари или влиза накрая когато СПРЯМЕ да плащаме го вкараха.МРЪСНИ ГАДНИ КРАДЛИВИ СЪДИИ!

159

Анонимен

преди 14 години

а липсата на мислене не решава твоя проблем, другарю министър - полумилиционер....

158

министър

преди 14 години

Браво Цецо, силна ръка им трябва на тези гадове, да им подреже крилата, че много са се разхвърчали.

157

учител

преди 14 години

Не си е научил урока, горкият Цветанов. Поне по-рядко да го показват. Излага се.

156

темида

преди 14 години

Разликата между НАГЛИТЕ и СЪДИИТЕ е в гледната точка,барикадата ги разделя.И едните и другите са за трепане.

155

aaa

преди 14 години

гатанка ))-как полици хем да хване престъпника хем да му вземе парите ?Когато го хване и не представи качествени доказателства!!тогава той казва -аз го хванах престъпника ама СЪДА го пусна!ГНУСНА РАБОТА ви казвам ама *** народ ОВЦЕ

154

най-вероятно, моите

преди 14 години

Политическият сервитьор Цветанов: Кажа ли истината за съда, ще падат зъби, най-вероятно, моите зъби!

153

МУСТАФА

преди 14 години

Продължение: г-н Груев и бевш. мин. Тачева са запознати със схемата от мен. В резултат, на което бе уволнена една баба деловодителка, но Сийка работи и до днес.

152

artstr8

преди 14 години

Възмутен съм от това че Цветанов , Бойко и правителството не спират да се оправдават със съдиите и не спират да говорят срещу тях..-докато съдиите до днес мълчаха и пазеха благоприличие !!Всички имаме телевизори, всички гледаме американските серияли на полицейска тематика и виждаме как те провеждат разследване, събират с много жертви доказателства и как ги представят пред съда , как протича съдебният процес и какво уважение и респект показват те към съдиите !!! Какво е положението при нас ? 70 000 полицаи нямат и понятие от полицейско разследване ! Още по лошото е, че нямат и желание да изпълняват качествено задълженията си - за сметка на това те се оправдават ежедневно със съдиите, в очеизваждащите опити да си пробутат псевдо материялите събрани по най лошия начин, и докато това е така няма да имаме престъпници в затвора![b]Изпитвам тук огромни подозрения за амбицията на правителството да ПОДЧИНИ в краката си БЪЛГАРСКОТО НЕЗАВИСИМО ПРАВОСЪДИЕ!! Която амбиция народа не би трябвало в никакъв момент да позволи !![/b]Не може и е смешно да се желае синхрон на съдиите и то с прокуратурата и полицията!!Те са Темида Те са НЕЗАВИСИМИ мерят КаНтара !!ДЕМОКРАЦИЯТА Не може да ги Тласкате в различни посоки!!! Как ще кажат че това тежи повече от другото след като КАНТАРА показва друго???ТРЯБВА СПЕШНА РЕФОРАМА В ПОЛИЦИЯТА !!! ТАМ Е ПРОБЛЕМА И ДЪРЖАВАТА НЕ Е НА МАФИЯТА!!!

151

artstr8

преди 14 години

И пак същата работа говорят нещо казват нищо !!Как може Министъра на МВР да оставя съмнения у хората в правоста на държавата ?? -Еми кой ще я взима на сериозно след това? Държавата има инструменти като :съмнителна Прокуратура и прекалено тлъста Полиция. Народа едвам смогва да им плаща заплатите и едиственият инстумент за баланс между народа и власта е СЪДА не го ПИПАЙТЕ поне него !! Дали сме ви гласове да седнете в прламент там направете ЗАКОНИТЕ и ги направете задължителни за и на СЪДА -и тогава след като не ги изспълни СЪДА тогава ГОВОРЕТЕ ! Но не и сега СМЕШНИ СТЕ !Съда сега изпълнява на всички ни е ясно но на някои още не де :-ЗАКОНИте КОВАНИ и създадени ОТ БКП после криминално изкривени но същите от- АХМЕД ДОГАН И САЛОМОН ПАСИ, МОРАВЕЙ РАДЕВ, ИВАН КОСТОВ, СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ....

150

МУСТАФА

преди 14 години

Продължение: да се плати. Сумата зависи от материалният интерес по делото, а когато той е неоценяем, се върти около 500 лева. Ако не се плати, просто акта на по-долустоящият съд влиза в сила, поради необжалване от страната притежаваща това право. В същото време под вх. на печално обжалвалия се води съвсем друго дело, между различни страни и предмет.

149

do 158

преди 14 години

Съдия ли си къв си не те знам ,не ми и пука.И децата знаят ,че по затворите лежат само *** имаш ли кинти няма присъда аре лягай си да спиш моля ти се ***!