712

Strastna Pusha4ka

преди 14 години

Ами ако един непушач си загори например бърканите яйца за вечеря,то той от пушека става отново дискриминиран и става пасивен пушач ;)))Станахте смешни,отивам да пуша.

711

Strastna Pusha4ka

преди 14 години

Според мен компромисното решение е да има заведения за нас пушачите и за вас непушачите.Всеки непушач уж е дискриминиран ами ние пушачите нима не сме и едните и другите правим личен избор.Да не мога да пуша с кафето,да не мога да пуша след храна ами все едно съм в столова все едно като бях студентка.Аз имам навици и не мога да ги променя заради когото и да е !.Аз не тровя никого,защотото дори и сега има отделни салони,но на вас непушачите нещо все им дими.

710

Чао

преди 14 години

Малко математика - всеки пушач пуши по кутия на ден - акциз 1,5 лв., по 30 дена 45 левчунгера,по 20 процента ДДС става 54левчунгера........по 2 000 000 пушачи над 100 000 000 на месец.....и над милиард на годинка в бюджета........и кой е съвестен гражданин, кажете......дали ненужните на държавата непушачи, или хората ,които пълнят бюджета :))))))))) шегувам се естествено.....

709

Н. Киров

преди 14 години

Ще пушим ли в баровете или не - не, няма да пушим. Точка.

708

Стана ясно, че

преди 14 години

за ГЕРБ освен, че всичко е продпоследно, и че непушачите са втора категория хора - кучетата ги яли. Какъв стремеж да приобщаваме БГ към еврото, когато ние всичко побългаряваме?! Защото такъв е конюнктурния и картелния интерес. А балъцете ще лапат мухи и ще ръкопляскат, ааа и ще пушат.

707

PENE

преди 14 години

На какво ли не е готов Боко , само за да се хареса на " мнозинството" от електората ! ! ! Колкото до вас пушачи : след още няколко години , когато цивилизацията напредне още , единственото място където ще можете да пушите , ще бъде собственият ви *** ! БОЛНИ ХОРИЦА ! Но ако искате можете да дойдете да ми пушите ........... ! ! !

706

godzibg

преди 14 години

хм обикновено не подкрепям Костов, но в този случай е напълно прав и тези от Герб заслужават плесницата. И как по-точно вреди на бизнеса ?че пушачите ще се юрнат на стачни действия и няма да посещават баровете ? еми не ще излезнат навън пред ресторанта и ще си изпушат цигарата както се прави в повечето европейски страни. Пък една тотална забрана би се контролирала много по-лесно от колкото частичните , както глобиха няколко пъти баровете по Попа че дават алкохол на непълнолетни....

705

Чао

преди 14 години

Подкрепям напълно.........само не разбрах, що требеше да нервят над 2 000 000 пушачи в България, закона в това състояние, се прилага в 90% в страните от Европа!!!!

704

SS

преди 14 години

Пушачите трябва най-после да разберат,че имат сериозен проблем-наркомани са!Само въпрос на време е да се въведе пълна забрана!Може да стане след няколко години,но със сигурност ще стане.Дотогава дано да им дойде акъла и престанат да тровят всички ненаркозависими,а и себе си.

703

Анонимен

преди 14 години

Забрана за пушене=фалирали кръчми!

702

SS

преди 14 години

Ако ни наложат някаква глоба от ЕС,веднага ще се извърти наобратно.

701

ДАВАЙ

преди 14 години

БРАВО БАТЕ БОЙКО, НЕ СЛУШАЙ ИМПОТЕНТИТЕ! ПИЕМ ПЕЕМ ПУШИМ ДАМАДЖАНИ СУШИМ!

700

SS

преди 14 години

Поредното отмятане и пълно излагане на Б.Б.-***,може да впечатли само простаци и *** като него.

699

ДО 739 - Марко

преди 14 години

Не си в час, в Италия пушенето е РАЗРЕШЕНО при спазване на норматив за разделение на зоните и при определен вентилационен капацитет на климатика. Щом искаш да ти се пуши в заведението, трябва да инвестираш. И всеки си прави сметката, защото тези заведения хранят хората.

698

Ми

преди 14 години

Струва ми се, че непушачите се държат като ненормални. Ще се пуши в БАРОВЕ и КРЪЧМИ, т.е. места, специфично предназначени за порок - пиене, пушене, и т.н.т. Никой няма да пуши, където е забранено. Щом непушачите са толкова много, то значи, ще има фраш заведения само за тях - да им е сладко. Но пушачите имат право на свои заведения, тъй като и те плащат данъци и не могат да бъдат дискриминирани, консумирайки ЛЕГАЛЕН продукт. И всички ще са доволни.

697

Анонимен

преди 14 години

ei tova ne razbiram kak moje polovin evropa da sa dovolni i spazvat zakona da ne se pushi po ob6testveni mesta a nie balgarite da sme protiv..............golemi sme ovce..........trqbva da se zabrani pisneneto navsqkade te zavedeniqta pak 6te si imat klienti.................gledai te zdravete,dalaveradjii!

696

Анонимен

преди 14 години

Щом като един от основните мотиви да отпадне забраната за пушене на обществено място е, че така и така в България законите не се спазват, по думите на ББ, защо тогава въобще приемат закони някакви.

695

Анонимен

преди 14 години

Как в една "ориенталска" Турция пушенето е забранено, където само пеленачетата не пушат, а тук в европейска България тази забрана се оказа невъзможна.

694

bonev

преди 14 години

svideteli sme na BG glupost, trqbva da se vnese palnata zabrana za pu6ena na ob6testveni mesta, nqma kra4ma mar4i ili kakvoto si tam iskate :) kak moji v edna franciq da kajem, kato ti se pu6i zema6 si kafeto i na van na PATQ, na leti6tata kabinki s ventilaciq i taka TAKA E V CIVILIZOVANITE DARJAVIII NEKA PONE S NE6TO SE DOBLIJIM DO TQH

693

Лили

преди 14 години

Тях пушачите не ги интересуват - пазят "бизнеса"