87

$

преди 14 години

Някой знае ли за софтуер който да предпазва от подслушване на GSM или от конмпютър на компютър?

86

Анонимен

преди 14 години

После мрънкаш като хванат някой който всички знаем че е крал крал крал и го пуснат ... сега когато има шанс точно чрез този закон всички които заслужават да влязат в затвора ти пак мрънкаш...ами вземи спри да се оплакваш!

85

заподозрени

преди 14 години

След като държавата смята, че всички нейни граждани са заподозрени, значи, че самата държава става подозрителна.

84

adaf

преди 14 години

Aman ot pravozashtitnici na nepravdata triabva da ima 6iroko nabludenie v mrejata po ulicite v domovete na horata zashtoto povecheto hora samo zlini vurshat i triabva postoiano da sa pod nabludenie i da se strahuvat

83

Анонимен

преди 14 години

Страхува се само този, който има какво да крие.

82

тотално следене

преди 14 години

ББ и подопечният му Цецо сигурно черпят вдъхновение от доносчиците на ДС. Гербавите надхвърлят многократно и най-дивите мечти на Държавна Сигурност за тоталното следене на нацията. В този смисъл 6-то Управление на ДС изглежда като невинна девственица в сравнение със сегашния репресивен апарат.

81

Анонимен

преди 14 години

Притеснението ми относно тази статия , не е в подслушването ! Главния проблем е че смятат да вдигат годините за кокошкарски престъпления ! Значи , не знам как е в ЕС , но ако земем пример с Холандия , Чехия и Испания за един *** пример като марихуаната , там не е легална просто се глобява в Холандия специално са им дали свободата да не се занимават с дилъри по ули4ките така се убива разпространението от мутренски групировки ! До кога държавата ще храни , дребни престъпници в затворите ?

80

за преследване

преди 14 години

У нас МВР поиска мобилните и интернет оператори да предоставят до 2 часа поисканите от компетентните органи трафични данни, за да може режимът на ББ да преследва политическите си противници.

79

Анонимен

преди 14 години

Илюзорната предстаа за анархия се допълваше и от факта, че държавните силови служби бяха умишлено отслабени и демотивирани, но за сметка на тях се появиха добре организирани и дисциплинирани частни охранителни фирми от типа на ВИС и СИК ! Те въвеждаха ред в държавата ! Всеки, който не играеше по правилата на Кукловодите биваше наказван от тези структури ! Вярно не бяха държавни, но бяха силови и ги командваха същите, които преди това командваха държавните ....

78

Анонимен

преди 14 години

Разбира се, контролираната свободия през последните 20 години имаше и други цели, които постигна, а именно, тези които я контролираха да могат да разграбят страната чрез подставени лица ... Те използваха именно тази илюзорна представа за анархия у хората и грабеха под нейното прикритие ... В същото време, ако обикновен човек, който не принадлежеше на Избраните да забогатеят се опиташе да отхапе парче от баницата, биваше строго и безмилостно наказван ...

77

чичо

преди 14 години

77 щом искаш сигурност .Народното събрание няма да ти свърши работата.Обръщай се към МВР.Един кмет си беше платил човека да го пазят докато празнува в "Монтрей".В МВР вземат такива оферти.Ако не ги вземат намерете кмета ще Ви уреди като общинско мероприятие и плащате и имате сигурност.

76

Анонимен

преди 14 години

Разумно ли наричаш безконтролното разграбване не само на BG, а и на еврофондове?В кавички или не тази дума не можем да я употребим в този разговор.

75

до 76

преди 14 години

В България никога не е имало анархия ! През последните 20 години в България има контролирана свободия, съзнателно допусната от властите и държана в определени "разумни" граници ... Целта ? На всички да ни дойде в повече свободата и демокрацията и сами да поискаме диктатура !

74

гошо бахура

преди 14 години

криптирайте си безценните безполезни лафчета в нета, като толкова ви е страх.ако още се чувствате притеснети моля елате да ви имплантирам един 25 сантиметров кожен GPS отзад (за дамите може и отпред).

73

Анонимен

преди 14 години

Говориш за комунисти , фашисти, демокрация май неразбираш за какво говориш...аз искам сигурност както и много голяма част от българите ,този закон я дава и се радвам че ще ме подслушват :)И между другото ЛАПАЙ МИ ГЕЙ ! АХАХАХХАХАХААХ

72

Анонимен

преди 14 години

В България доскоро анархията се считаше за демокрация.

71

baykolu

преди 14 години

Данчо, Данчо, айде стига демагогия де!Ще взема да си помисля, че ако си продам ДжиЕсЕм, ако спра да ползвам нет, после ще мога да убивам безнаказано!?! Няма да има как да ме осъдят! Наивно е, да не кажа тъпо подобно обяснение! Иначе, Боко тотално се вписва в образа, който ви описвах тук още по изборите - елементарно тъпо, арогантно ченге, напъващо се да става диктатор. Всеки да си помисли дали ще го подкрепи в напъните. Въпрос на лична съвест....

70

Тялото

преди 14 години

Баси гнусното място ставаме. Аз от утре почвам да търся работа зад граница. Няма да рискувам един ден да ми провалят живота, защото мисля че ББ е опасен прихопат и има целия потенциал да стане диктатор и убиец на демокрацията и свободата за дълги години.

69

До 69

преди 14 години

Ако много го желаеш овньо (***) гледай на себе си като на терорист. Аз лично за мен желая да съм невинен до доказване на противното. Просто защото не съм виновен.

68

kyky

преди 14 години

анонимен 69....в демокрациите е нормално да се мисли обратното - всеки е невинен до доказване на противното.....знаехме си че герберите са комунисти и фашисти едновременно, ама чак такова доказателство не вярвахме да изцвъкат....