86

Мартин до мишок #86

преди 14 години

Ами време е да видиш едни други имперски интереси, които се вихрят в настоящето. И те не са руски.

85

Анонимен

преди 14 години

Обърка ме пич. Това доказва , че не е русофил по това време, а открито ги нарича "немили, неканени гости?" . Както при всички умни хора и неговата позиция е търпяла промяна, като е виждал, че руснаците преследват само и единствено имперските си интереси. Другото е пропаганда. Предлагам Ви и Вие като патриярха да започнете да поумнявате и да не гледате едностранно на всеки подхвърлен факт. Има хубава статия по въпроса в блога на Иво Инджев. Препоръчвам Ви я.

84

Анонимен

преди 14 години

Факт ли е, че е избягал в Русия и оттам е искал окупация и да свалят Стамболов?Ти ли ще ми говориш за индоктриниране, т...пчо? Какъв референдум за бази искаш, след като сам казваш, че народа е индоктриниран? Кажи едно нещо, което почива на логика и тогава ми давай акъл.Мартин се казвам, затова ми е кеф да си пиша с тебе.

83

Анонимен

преди 14 години

"нека междувременно още веднъж предлагам на вниманието на читателите упорито скриваното от българската публика стихотворение на патриарха на българското русофилство Иван Вазов, писано с патриотичен ( направо русофобски гняв) в разгара на руското нападение срещу България през Първата световна война през есента на 1916 г.:"

82

Мартин до мишок #81

преди 14 години

Добре това доказва, че е русофил. Давай доказателства за другите "факти". Сексуален маняк и к'во беше още.

81

Мартин до мишок #79

преди 14 години

Давай доказателства, недей се пени. Линкове, исторически книги и т.н. Разбираш ли от аргументиране?

80

Анонимен

преди 14 години

ИВАН ВАЗОВНа руските воиниО, руси, о, братя славянски,защо сте вий тука? Защо стедошли на полята балканскинемили, неканени гости?Желали би вас възхитенида срещнем со сълзи и с киткиНо идете вий настървени,на грозни зовете ни битки!Желали би вас да прегърнеми тоз път сърдечно, горещо.Но взорът ви свети зловещоКак ръце сега да разгърнем?О, руси! Аз друг път ви славяхза подвиг велик и чудесен,високо ви ликът поставяхвъв мойта душа, в мойта песен!Вий някога знаме Христоворазвяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко,а днеска ни носите ново!И пак не ви мразим (не крия:обича ви още народа);но любим и свойта свобода,стократно п любим я ния.За тоз кумир ние се биеми с чужд, и със близък упорнои няма ний врат да превиемпред никакво иго позорно!О, колко ви, братя, жалея!О, как би желал, братя клети,свобода и вам, и за нея,кат нас да живейте и ***!

79

възмутен

преди 14 години

до 76 .Ама вие от къде ги знаете тези "факти" бе писателю? Да не сте живял по негово време.Защото аз знам и нещо друго,Че заради член на рода Вазови знамена на лондоски площад са свалени долу,т.е. почит към герой за родолюбие българско.Явно ти липсват доста часове по история.И да не си анонимен ,не пиши глупости.

78

Анонимен

преди 14 години

Какво, Вазов може би е участвал в Априлското въстание ли? Не се е криел в Русия под предлог, че не бива да се рискува такъв талант? Така ли, т..пчо? Нали се разбрахме и ти да полагаш усилия, не може да ти се налива акъл с фуния.

77

Мартин до 74

преди 14 години

Такива пък като тебе страшно много харесват капитализма. Изводът е, че по-голямата част от народа са леко глупави и винаги са отворени откъм индоктриниране. Както руснаците са индоктринирани така и ти си индоктриниран. Къде е разликата и имаш ли име?

76

Мартин

преди 14 години

Като говориш това е факт онова е факт, те съветвам да подкрепяш с доказателства. Иначе е факт само във въображението ти.

75

Анонимен

преди 14 години

Човече, факт е, че Вазов е бил привърженик на руската окупация. Факт е, че когато хората тук са умирали, той се е криел в Русия. Факт е, че е бил сексуален маниак. Факт е, че на стари години съвсем е изкуфял.Трябва повече да четеш и размислюваш.

74

Анонимен

преди 14 години

Червеният ти тоталитаризъм е стартиран от Троцки, а той не е руснак.----------------------Който и да го е измисли, факта е, че и сега се прилага в Русия и че руския народ много си го харесва.

73

БНТ

преди 14 години

Когато атовете си ги мерят, опасно е да си въртим задните части някъде там.С посланиците наистина е интересно.Вчера по една ТВ скучен водещ запита американския посланик дали ще следват още Октоподи.Човекът се изсмя и му каза, че за това трябва да пита вътршния ни министър.

72

Анонимен

преди 14 години

ОТ БСП АКЪЛ НЕ ЩЕМ

71

СЪСЕЛ

преди 14 години

Калфин, Калфин, чирак си остана, даже не си калфа, чирак на БКП/БСП.По отношение на това кои са родителите им навремето се пееше една любима песен - нашата майка е партия любима, наш баща е Георги Димитров.Что делать.

70

н1

преди 14 години

Паси е внедрен в Българската политика от евреиските тайни служби той работи против Българският народ затова трябва да бъде пратен в изгнание.

69

barman

преди 14 години

kalfin nali tryabva da se otblagodaryava na srgei.hem ne razbira,hem se obajda.

68

7

преди 14 години

Xorata koito iskat PRO v BG sa evrei i tyrci!!!!Van ot BG

67

Анонимен

преди 14 години

Pasi e nai-goliamoto NEDORAZUMENIE poiaviavalo se niakoga v bg-politicata, da si gleda Gerito Grancharova(parcala ot Asenovgrad) i da ne dava Mnenie