32

С - 400

преди 14 години

Много ясно, че няма да е само ПРО, а в по - голямата си част нападателно малко под кръста.С една дума, разполагайте си в България и Румъния, аз ще дойда още по близо като ги тресна да няма време за реакция.

31

Кочо

преди 14 години

Тия пък от Приднестровието са *** цървулите.

30

Анонимен

преди 14 години

Това може да се случи! По добре заден двор на СССР отколкото клоаката на европа. За сега освен голи обещания нищо от европа и няма да видим. Дотук само част от влога ни за членство в евросъюза, не чакайте повече. Хиляди пречки, компромати, нарушения, само и само да не ни дават средства, или да си ги взимат и са приказки за злоупотреби, замислили сте се защо се дава мнението само на едната страна, но не се дава правото на отговор и защо няма още обвинени за нещо. И да има ще са кокошкарски истори

29

Анонимен

преди 14 години

До: Номер 21Къде го пращаш Мануелчето чак отвъд океана? Че руските мамаши да не би да са по-фини от американките============================Руските мамаши са само 2 пъти похубави от българките и към 13 пъти по-хубави от Американките, аз я пращам там, защото тя показа ,че й харесва в коментара си. Еми прав й път дет се вика. У дома си е най-хубаво иначе.

28

Анонимен

преди 14 години

Ами да разположи, те си мислят, че на някого ще накривят капата... Приднестровието е изкуствена република, откъсната със сила от руснаците.

27

Анонимен

преди 14 години

Тоя ***, иска защита и на Украйна, което де факто означава, че Русия смята да си върне Украйна по всякой начин!А уж Украйна е суверенна държава. То и ние бяхме суверенна държава, но СССР ни имаше за задния си двор. Няма друго обяснение за пращането на съветски вътрешни войски в България, за да може другаря Вълко Червенков, да дерибейства на гърба на целия народ!!

26

Гошо Тъпото

преди 14 години

По-добре е да има високо технологична система за ПРО,която може да ни .......защити от нещо падащо от ......небето,отколкото ГМО които могат да се окажатбомба със ...закъснител и то цъкаща в самите ....нас.

25

Данчо

преди 14 години

Аборигените са в паника.Двама си ги мерят,ние ще го отнесем!Нищо ново от 130 години до днес!Като пешките в шаха сме!Теглете една дълга и красива на всичките мекерета и кукловоди!Пийте си питието и без нашето мнение ще ни го отперят!Живота е много кратък!Бъдете оптимисти.И по зле ще стане!

24

кравар

преди 14 години

млякото идва когато ги доиш а не когато ги пасеш ех пак нещо не си разбрал.А междо другото ти пи ли си млякото тази заран?А?

23

Пешко

преди 14 години

Спретнали сте си пак една селсла каранаца тук, а нещата отиват към нова студена война. Това ми се вижда на мен. Въпроса е дали ще оцелеем този път...

22

Някой

преди 14 години

До: Номер 21Къде го пращаш Мануелчето чак отвъд океана? Че руските мамаши да не би да са по-фини от американките??? Сега ще кажеш че в Русия не ядат ГМО???

21

текезесар

преди 14 години

До: краварАйде оди на полето да пасеш кравите че няма да има мляко после!

20

Анонимен

преди 14 години

До Иванчо. В миналото ракетите бяха руско производство, но винаги са били обслугвани от български войници.

19

кравар

преди 14 години

Абе човек ти от половин час напъване тва ли роди...

18

кравар

преди 14 години

колкото и да изглежда абсурдно - хората дето работят във военните заводи за оръжие и на САЩ и на Русия - еми и те на едната заплата чакат-тъй-че колкото повече ПРО толокова по - хорошо :)

17

текезесар

преди 14 години

До: краварМи сигурно си прав. Водата също е много вредна, даже повече от ГМО!Ако случайно не знаеш - всички хора, които някога през живота си са пили вода са умрели - кой по-рано кой по-късно ...

16

manuelche

преди 14 години

10-ти, ще ти цитирам една реплика от иначе комедийния сериал "Малкълм". Главният герой гледа портрет на Кенеди и вика "Ееех, сега е друго. На Червения площад ядат хамбургери и пият кока-кола". Само се замисли защо е така, а не в Белия дом да набиват пелмени и да пият водка от 10 часа сутринта.

15

Някой

преди 14 години

Ами нека си разполагат хората. Не виждам нищо лошо в това.Каква е целта на статията? Трябва да сме уплашени ли, какво не мога да разбера?Само една забележка - това дето е показано на снимката прилича на съветските нападателни бойни ракети БМ-13, по-известни с името Катюши от Втората Световна Война. Моля сменете го с актуална снимка на ПРО защото е подвеждащо (и плашещо - особено за гаргите).

14

Крис

преди 14 години

До номер 2: Ти си ***, ходи в америката , какво правиш още тук ?

13

Анонимен

преди 14 години

Добро утро безумний