121

Тъй, тъй ...

преди 14 години

do 120Преди да плюнеш защо не провериш в нета по това време във ВСС колко ченгета с досиета е имало? Които пък Конституционният съд, пак с ченгета и комунистически назначения, спаси от осветяване спирайки закона за досиетата на костовото СДС?И въобще ви се чудя на акъла, че въобще обсъждате щуращините на Филчев. :)Вестник "Труп", че кой друг :), му тиражира идиотията, че Костов взел подкъп за Нефтохим $ 27 ... милиарда! Т.е. малко повече от половината БВП на България по това време и повече от бюджета на правителството тогава.*** като искате - вярвайте му на Филчев и агент Чвор и неговия Труп.Помните ли "България уби дете!" на черен фон на цялата челна страница? А кой се оказа, че е контролирал бакшишите тогава?И после се оплаквате, че ви стрижели до голо.Ами така ще е. Като сте лумпенясали лапнишарани....

120

Анонимен

преди 14 години

на бесилото

119

Анонимен

преди 14 години

Ами дано да остане на Атанасов!

118

korleone

преди 14 години

Господа пишещи и четящи,имайте в предвид,че ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ПО СРЕДАТА ! Въпроса в момента е както те самите си го казаха - Кой - кого ! Въпроса е ние до кога и доколко ще им повярваме !

117

Ку-ку-ку-ку-ригу

преди 14 години

Бе тоя куку, мега ултра *** нагъл корумпиран Филчев, кога ще го хванат за олигофренската гуша!

116

Додо

преди 14 години

Извинете, а не може ли да го обесят, без да остава до Атанасов?

115

Скорпион

преди 14 години

До 120Костов не можеше да назначи Филчев защото Висшия съдебен съвет, както тогава така и днес си остава напълнен от магистрати, които са комунисти и *** на БСП и в червата си. А, ти очакваш, че Костов е могъл да им въздейства при условие, че те имат имнитет и са несменяеми. Истината е, че те нарочно избраха психично болния Филчев през мандата на Костов, за да му припише пропагандата тази грешка на тогавашния премиер.

114

до 115

преди 14 години

Що се изказваш, толкоз неподготвен, Костов беше шеф на СДС и вмомента имаше реалната власт да назначи Филчев. А какво пише на хартия няма значение.

113

Анонимен

преди 14 години

Ами най-добре така наистина!Този е толкова безочлив и нагъл!

112

ликтор до скорпион

преди 14 години

Прав си напълно !!!Стига вече с тези глупости :"Костов нзначил Филчев за Главен Прокурор !!!Главният Прокурор се назначава от Висшия Съдебен Съвет /може и да греша /...

111

хихи

преди 14 години

Филчев трябваше одавна да го обесим, ама българина като си трае.

110

Анонимен

преди 14 години

Само, че освен филчев и и сие, в цялата каша е замесен и серго и президента и цялото бкп! Представяте ли си ако всички бъдат арестувани, за какув международен скандал говорим!?

109

Скорпион

преди 14 години

До 114 Никой премиер не може да назначи главен прокурор. То, ако ставаше така щеше и Бойко досега да е сменил Борис Велчев.

108

Смях

преди 14 години

Ама нали Костов назначи Филчев за главен прокурор? Ако Филчев е луд и престъпник, то какъв е Костов че избира такива кадри?

107

ликтор

преди 14 години

Филчев мрази Костов,Васил Божков -Черепа мрази Костов,комунисти и ченгета мразят Костов...Е ,ако е така ,аз ще гласувам за него !!!!На въпроса :"Защо не вкарахте в затвора Костов,когато бяхте Главен Прокурор ?",Филчев мъдро заяви :"Защото Костов е много изкусен крадец и знае как да краде !"...Браво ,Филчев ,браво !!!

106

Реалист

преди 14 години

Напълно съм солидарен с 95..... трябва да си ***,за да не го проумяваш...

105

kuni

преди 14 години

Ало, възмутеният #95, щом толкова разбираш от физиономии, направи една характеристика на Филчев, Ал. Петров, Станишев, неграмотния Ламбо, Майкъл Чорни, Доган с цялата му кохорта, свитата около Симеон, Тошо Тошев, агент Димитър и всичките ДеСари, които ги обединява неистовата омраза към Костов. Такива като теб и тях затриваха човешки съдби, просто защото нечия физиономия не им е харесвала

104

Реалист

преди 14 години

Спомням си,в едно интервю по БНТ9мисля че беше с Кеворкян) Филчев каза,че Костов и неговото правителство са престъпници ,защото разрешиха престъпната приватизация.Това е истина.Трябва да си ***,за да не го виждаш и проумяваш... Също Муравей Радев беше казал чрез пресата,че Симеон Пешов е престъпен бизнесмен... Но кой ли ти слуша и анализира - всичко си е от народа....

103

РАЗБИРАТЕЛ

преди 14 години

ПО-ДОБРЕ ДА ТЕ ОБЕСЯТ, ОТКОЛКОТО ДА ОСТАВА НА АТ.АТАНАСОВ

102

до 103 от АНТИ

преди 14 години

Без угризения бих добавил и станишев и цялото им ЦК.И бих им усигурил коприненио важета да може да пружинират