31

ХМ

преди 14 години

Не съм изненадан! Как няма да са педофили, като самите те, доката са били по разни колежи и манастири , са били обект на сексуално посегателство от учителите си. Така е от векове. Сега откриха истината. На запад няма по - сигурно прикритие от това да си гей в някаква религиозна общност. Хем си на скрито, хем "вярващите" си мълчат. Който се е усетил на време "дава живота си на БоГа". Грубо е, но е истина. А в нашите манастири? Четете Фройд за еднополовите общества! А по принцип Бог обича всички!

30

Анонимен

преди 14 години

Някои религиозно-етнически групи(ако спомена името ще ме баннат) просто мразят всякакъв авторитет, освен техния собствен. Нормално е да искат да затрият всичко, което може да организира група от хора и да създава колективна култура.

29

до Томов

преди 14 години

не ме разбираш . Не кладенеца е дълбок ами въжето е късо.Аз ти казвам, че в сегашния си вид, ти самия си просто една инфекция, а ти ми вменяваш страх от хипотетична такава.Ти даже и грешник не си. Грешник може да бъде човек с душа.Ти си просто (ще се повторя) комплект от клетки, които имитират поведението на едната клетка от която са се размножили до комплект - т.е. - да се съревновават с другите такива с цел продължаване на този цикъл

28

Анонимен

преди 14 години

Томов, човек без духовност е принизен до животно. Аз съм физик и като такъв съм почитател на рационалното, обмисленото и техничното, но продължавам да виждам, че науката не може да даде отговори на много въпроси и на някои от тях никога няма да може.

27

Томов

преди 14 години

до 30, ок аз ще остана такъв, но следващия път като пипнеш някое инфекциозно заболяване, си измоли лечение от твоя Бог, не пълзи по болници. Това е за нас грешниците, коиот са избрали да се сбълскат с реалността. :)

26

до Томов

преди 14 години

ти си мислиш, че съществуваша всъщност просто имитираш поведението на клетката от която си си размножил(сперматозоида победител) до комплекта от клекти, който си сегатова не е живот, драги ми размножен сперматозоидно , бъди си такъв. Много ти казах.

25

Томов

преди 14 години

До sas, съжалявам че ще те разочаровам, но няма такива случаи, както няма и Бог. До влюбените в въображаемия си приятел Исус читатели: Вие знаете какво е да не вярваш. Не вярвате в мохамед, буда, ра, бог тор, летящото спагетено чудовище и тн. Еми и ние сме като вас, просто не вярваме в още един бог само.Спряхте да вярвате в Дядо Мраз и приказки, време е да пораснете.

24

nameless

преди 14 години

Атаките срещу християнството през последните 2000 години идват от едно и също място. Не бъдете толкова лековерни и първосигнални...

23

ГЪБАРКО

преди 14 години

Ами заминавай си от този свят тогава Какво чакаш

22

ПРАВО

преди 14 години

Нямам нищо против религиите, но съм агностик. И все пак морала не се определя само от религията, може да си добър човек и без да си религиозен, важи и обратното. Но против Ватикана и религиозните лидери на мюсулманите имам много против, защото те изкривяват религията за своите послания, а те самите се ръководят от собствената си алчност и злоба!

21

sas

преди 14 години

господ има. дали са изънземни ,дали е самия бог нз ,но има нящо или някой който понякога е склонен да затвори очи и да направи чудо за хора които ,крадът,убиват,или са просто добри хорица.чудо е да се излекуваш от рак а са ти казали че няма шанс,че си оцелял в адска катастрофа...или вие незнаете за такива случаи.или когато някой прави зло-то винаги му се връща там където най-много го боли.вярвайте малко

20

до 22

преди 14 години

пффф бе мани ги тея паляци ГЕРБ. злото в България си има име, и то е ГЕРБ. от него и Господ не може да ни избави.

19

Анонимен

преди 14 години

Towa mi prili4a na ot4eten doklad na katoli4eskiat GERB pred stenata na pla4a w Erusalim.500 000 bili vinovni i kwo ot towa

18

kapetan

преди 14 години

kjoravo sakto si4ko znaete be tapanari gledaite vas pofsori nkadrnici auuuuu.pppu

17

Томов

преди 14 години

Бабо Хакерке, с теб съм.

16

баба Хакерка

преди 14 години

"Еврейка !"Не съм, бабиното еврейка, чиста българка съм. Нищо че съм родена на днешния православен празник Сирни Заговезни (тогава е бил на 18 март),нищо че съм кръстена като бебе, аз съм чист агностик, защото не мога да намеря доказателства за съществуването на Бог, който ни обича и е загрижен за нас, така, както твърди християнството, ислямът и другите религии. Това обаче не ми пречи да съм добър и морален човек...

15

4ovek

преди 14 години

http://***.watchtower.org/bl/kn37/article_01.htm

14

Даола

преди 14 години

Ватикана не е нищо друго освен една мощна финансова групировка, която брани с всички средства имуществото и позицията си - и продължава да съществува само заради това.

13

zhikan

преди 14 години

чух че Яне Янев щял да се записва в някакъв католически колеж,не знам дали е вярно,ако някой знае нещо да каже!

12

Боба Фет

преди 14 години

След елините римляните направили революция в секса, откривайки, че в него може да се добави и жена....