49

Анонимен

преди 14 години

Имам критическо мислено. Просто приемам, че специалистите разбират повече от МЕН. За това не си ремонтирам сам автомобила, оправям водопровода и добивам електроенергията.След като си специалист по нещо, се замисли какво е мнението ти по сензациите в нета в твоята област и след това ми кажи, след като не им вярваш на тях, защо вярваш сега? Или внезапно от аматьорски мнения в твоята област, те се превърнаха в специалисти в друга? Много избирателно!

48

ММ

преди 14 години

Събрали се от бг мама на протест :) Грам идея си нямат за какво протестират, ама айде...така и така времето е хубаво и им е скучно в къщи. Аман от невежи. ГМО растенията не нанасят абсолютно никаква вреда на хората. Вредата която нанасят дори не е екологична а по скоро икономическа. Всички фермери които се хванат на хорото стават зависими от големите корпорации които притежават правата за дадени организми. Това обаче си е техен проблем...никой не ги кара насила, в крайна сметка сме свободни хора

47

Пешо

преди 14 години

Темата за ГМО-тата е изпълнена с толкова много противоречиви мнения, че няма как да сме сигурни в тях. Няма как да сме сигурни за вредните им ефекти, няма как да сме сигурни, че компаниите, които ги изработват не злоупотребяват. Няма как да им се доверим все още, за това нещата трябва да са на ниво лаборатория. Поне следващите 50 години примерно.

46

Анонимен

преди 14 години

Просто не ги разбирам тези неща. И тъй като не ги разбирам, оставям решението на хора, които ги разбират, тъй като са учили за да ги разбират с години, а не на хора, които изгледали един филм са решили че ги разбират!

45

До #42

преди 14 години

Добре е да се доверяваш на специалистите, както е и добре да имаш мнение по въпроса, дори и неточно. Твоето се нарича лиспа на критическо мислене. Специалистите като хора грешат. Аз съм специалист по нещо си и знам от опит, до каква степен хората могат да ми се доверят. Специалистите не са по-висша форма на хомо-сапиенс.

44

skumito

преди 14 години

До 39.Има подписка на grazhdani.eu

43

До 40

преди 14 години

Добре последно какво ти е становището? За ли си, против ли си или просто не ги разбираш тези неща. Филмът, който препоръчах е правен простичко за такива неспециалисти като повечето от нас. Правен е от френска разследваща журналистка.

42

~~

преди 14 години

"Гените са токсични??????Сериозно??? "*** ли си или на *** ли се правиш?Къде е връзката между гени и микробиология?

41

Жул

преди 14 години

Отивайте на протест! Има във Варна и София. Стига сте седели в офисите опитни мишоци!!!

40

IND

преди 14 години

Аз съм сигурен, че и сега си ядем храни с ГМО. Не е ли по добре да се прокарат необходимите закони и да се обърне внимание на качеството и контрола отколкото да се плюе нещо ей така по презумция.

39

Анонимен

преди 14 години

Хайде плс за по-далечната преспектива да се грижат учените, които се подготвят по дадена тема с години, а не ти, който прочел 2 неща в google вземаш решения за моето дете.

38

До #34

преди 14 години

А защо не се загрижиш в една по-далечна перспектива, когато това дете започне редовно да употребява на Монсанто "говната". Имитацията ти на човечност е жалка.

37

Анонимен

преди 14 години

Гените са токсични??????Сериозно???

36

Евгени

преди 14 години

Знае ли някои да има интернет подписка срещу промяната на рестриктивния закон за ГМО

35

~~

преди 14 години

Май има разлика между токсиколог и микробиолог.

34

Анонимен

преди 14 години

А Байер продаваха хеорин. А сега спри да ползваш аспирина.

33

Анонимен

преди 14 години

Да, опасничко си е. От както от гледането на филми се става микробиолог.

32

Евгени

преди 14 години

Таке е за съжаление.

31

Анонимен

преди 14 години

Използването на деца по митинги е безотговорно, това имам да кажа, без значение какъв е митинга. Бих намерил използването на дете за безотговорно и на митинг за защита на ГМО!

30

Жул

преди 14 години

IND прочети как един организъм реагира на нов протеин...