281

Rusnak

преди 14 години

Майкооооооооооо, за няколко часа ме нямаше, за да свърша полезна работа, та няколко българчета да не умрът от глад, а вие още разтягате локуми и пак нищо не сте направили, бунаци потурести:))))))))))))

280

Анонимен

преди 14 години

Могат ли българите на определят бъдещето си?!Че те не са на едно мнение по никой въпрос, как ще го направят? хахахахахаха

279

Паганини

преди 14 години

" Комунистите даваха право да се образоваш за без пари. Много хора не са се възползвали.... " До 242, Не не беше безплатно - такова животно няма! Преподавателите получаваха заплати от данъците. Например: данък печалба, за предприятията беше около 46 %. Имаше данък оборот и друг по-неизвестен - ергенски данък.

278

Еврейна

преди 14 години

Мъжки полов орган за САЩ !!!! И престанете да пишете, че всички евреи подкрепят хСАЩ, защото не е така!

277

Анонимен

преди 14 години

Нито САЩ, нито Русия имат работа на Балканите.Да си седи всеки в собствения си двор, че и двете *** са само крадливи ***. Апък от тях си имаме достатъчно.

276

до barato

преди 14 години

Единият много църничък нещо . От етиопските *** ще да е

275

Анонимен

преди 14 години

Да бе! Затова ли в БАН е препълнено с "образовани" феодални старци?Щото комунистите безплатно са ги образовали?-----------Затова, че ти не си хванал влака, "феотдалните" старци не са виновни.

274

Анонимен

преди 14 години

Българите вечно са в блатото защото от всичко са недоволни и неблагодарни

273

Паганини

преди 14 години

До 276, Напълно съм съгласен с теб!

272

Анонимен

преди 14 години

Не всички руснаци са ***...просто по голямата част от тях са. Тия нещастници издигнаха за почти най велик руснак на всички времена чичко Сталин !!!!! Само един робски народ, може да възвеличава сатрапа изтрепал най много руснаци !!

271

barato

преди 14 години

Борба на един еврейски клан с друг! Тия на снимката са *** и дамата! Не се заблуждавайте всичко е дим и мъгла!

270

Паганини

преди 14 години

До 273, Ако ти не можеш, или не искаш да разбереш фактите, това си е твой проблем. Дали съм ***? Аз мисля, че нито си ми на 45/четиридесет и петте/ години трудов стаж, нито на образованието нито на ..иите! Разбра ли? За мен отношението на Русия и СССР към нас е почти идентично. Фашизъм е имало само в Италия. Познавам гръждани на бившия СССР, от Одеса и Псков който не бяха комунисти. Не съм си и помислял да поставям свички хора под един знаменател, камо ли да съм казвал, че свички рус са ком.

269

до Паганини

преди 14 години

Абе ти *** ли си или да?като пишешза *** не забравяй,че руснаците най-много са пострадали от този строй.Да казваш'че всички руснаци са комунисти е да казваш, че всички германци са фашисти.

268

Анонимен

преди 14 години

До: 242Да бе! Затова ли в БАН е препълнено с "образовани" феодални старци?Щото комунистите безплатно са ги образовали?

267

Паганини

преди 14 години

Като резултат на 27 септември 1944 г. маршал Ф. И. Толбухин се обръща с Позив към българския народ, в който твърде двусмислено предупреждава: Всякакви нарушения на реда, произволи и беззакония няма да се търпят и ще се считат като действия, насочени против Червената армия.

266

Паганини

преди 14 години

Не са редки и проявите на посегателство върху населението главно в селата и по-малките градове на страната, извършвани от руски войници и офицери. В писмо до Георги Димитров от 12 септември 1944 г. един от партийните ръководители във Варна - К. Халачев, пише: Голяма опасност за нас специално тук, в нашата област, представляват непрестанните случаи на грабежи и насилие, вършени от неотговорни червеноармейци. Подобни сигнали се получават от Добричка, Чирпанска и Ямболска околия. На 22 септември 1944 г. Георги Димитров изпраща писмо, адресирано лично до Сталин и ***. В него той споделя: Има редица случаи на насилие по отношение към местното население на заетите територии от страна на отделни военнослужещи от тиловите части на Червената армия. Например: 1. Произволно се отнема от местното население работен ***, каруци, хранителни продукти и др. без знанието на местната власт и без оформяне по съответния начин изземването на добитъка и хранителните продукти. 2. Произволно се изземват държавни и частни моторни превозни средства и смазочни масла. 3. Някои военнослужещи в пияно състояние нахлуват по нощите в частни домове в градове и села, извършват грабежи, а в някои случаи - изнасилват жени, убиват мъже. В с. Дивдядово - Шуменско, между убитите е и един стар член на Комунистическата партия. Във връзка с всичко това Георги Димитров моли да се направи възможното за най-скорошно прекратяване на такива произволни действия.

265

Султан АбдулХамидІІ

преди 14 години

Българи,Ако не сте доволни от свободата си, знайте, че в широкото ми царство завинаги ще има нужда от рая!!!

264

ееееееееее

преди 14 години

Бе да прават каквото искат, само България да не пипат. С нас *** не бива. Историята показва, че който се е ебавал с нас вече не съществува.

263

dsfghjklsdfgh

преди 14 години

Таман почти се помирихме на Балканите след толкова векове на войни, кланета и насилие и тези пак ще ни скарат.Трябва да се направи един Балкански саюз и той ще бъде по-силен от европейския - балканците имаме повече опит във всичко от всички, понеже бурните и динамични времена променят начина ти на мислене и осъзнаваш всичко много по бързо

262

ПУТИН

преди 14 години

НЕСЕ СРАМУВАЙТЕ ОТ ИСТИНАТА