223

Анонимен

преди 14 години

Аз скачах в зимата на 96 - 97 .....Но отговорът ти пак ще е верен. За съжаление.

222

Анонимен

преди 14 години

И аз скачах... в студа с пласмасовото чайче...затова ме боли... Нас ни излъгаха, долно и грозно... И ние бяхме глупави да им повярваме..Оптимисти...От приятелския ми кръг тогава - от около 20-30 души съученици и състуденти, само 4 живеят все още в България....

221

Червената помия

преди 14 години

220, знаеш ли при един спор със запален антикомунист-бивш СДС-ар какъв въпрос му зададох?Попитах го, къде са тези, които държаха мегафоните на многохилядните митинги за демокрация през 1989-та и след това, и къде са тези които скачаха, за да не ги мислят за червени.Той замълча, а аз си отговорих сам на глас:"Тези, които държаха мегафоните днес са във властта и са съдружници в частния бизнес точно с бившите комунисти от партиен секретар нагоре, а тези, които скачаха сега им работят на минимална."

220

Анонимен

преди 14 години

Браво! Истината е, че България тръгна ,а той се опита да парира кражбите. Но хиените успяха. И са едни и същи. Цветовете са за "слепците". Различни актьори на трагичен маскарад. И сценаристът е един и същ...Тук има хора, които са съвременници на събитията, и пак грешно ги виждат. А се смеем на македонците за измислената им история. На тях това им е дадено за чиста монета, още като деца...

219

Анонимен

преди 14 години

Pravitelstwoto na Jan shte ostane w istoriata kato edinstvenoto wyrnalo chast ot wynshnia dylg! Toi e edinstwenia politik, koito ne wze ot dyrjavata i edin lev. Beshe chesten i zatowa mu ustroiha tozi kapam, a narodyt si izbra tochno tezi, koito otganiziraha i hiper inflaciata, a i okradoha wsichko koeto mojeshe da se otrkradne

218

Червената помия

преди 14 години

Не го защитавам, но това е единствения Български политик, който е излязъл от политиката поне толкова беден, колкото е влязъл.А иначе -да, ограбиха се парите на народа чрез хиперинфлацията, която си беше чисто вътрешно режисирана.Ако не беше така, отдавна да имаме мощна средна класа, независима и трудно податлива на манипулациите на клонингите на БКП от всички цветове-Сини, Турско сини, Жълти и Гербави.....Но тогава кой ще работи за минимална заплата във фирмите им?Четете "Планът Ран-Ът".

217

Анонимен

преди 14 години

Жан Виденов има какво да каже, но имам чуството, че групировките са му затворили устата, за д ане каже истината за СДС например.

216

Анонимен

преди 14 години

В кран на 1996-та външният ни дълг беше смъкнат на 9.6 милиарда долара, докато преди това СДС с Филип Димитров качи външният ни дълг на почти 14 милиарда долара.

215

Анонимен

преди 14 години

За тези, които отнов са забравили какво стана през 1996 година - Жан Виденов беше подал оставка още преди хиперинфлацията. След това беше служебен премиер на държава управлявана от улицата.

214

Анонимен

преди 14 години

Благодарение на този и още няколко като него България от 8.5 милиона сега е 6. Още някой като него и ще изчезнем от лицето на света като нация.

213

Анонимен

преди 14 години

Достоен премиер за Бангладеш или Зимбабве

212

Анонимен

преди 14 години

Цялата идея на прехода е написана в учебник който е раздаван на правителството на Жан. Там стъпка по стъпка е описано как да се ограби цялата парична маса на населението. От създаването на Първа Частна Банка, от това как да се лъжат хората да си вложат парите там, как да фалира, как парите да се насочат към офшорки. Как да се правият преватизации с цел разпродажба. Как да се изнесе зърното от резерва и т.н. Всичко знаеш мишок такъв, ама и знаеш, че за всичко има възмездие!И то няма да те подмине

211

Flaik

преди 14 години

Доаста хора са забравили кървавото хоро на честния др. Виденов. И какво стана с убийците?

210

отвратен

преди 14 години

На дежурните писачи на реконтрадеизнформация, приравнявайки Виденов с Първанов ще кажа, че номерът вече не минава. Те са антиподи и като политици и като хора и като дела. Стига димки!!!За глупаците, които се правят, че не знаят : 1. Хиперинфлацията трая само 5 дни , Виденов вече бе подал оставка, пък Първанов и Добрев точеха безвластието, не без съдействието на Желев, Доган и Костов.2.В България не са влизали нито капитали,нито зърно през 1997 г.- та какво ядохте и как падна курса на лева?!

209

до 205

преди 14 години

В историята ще остане ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА, промит комунистически мозък такъв! Освен комунисти,пък били те и малко пребоядисани, никой друг не е точил държавата. Явно ще трябва да измрете до един всички, които милеете за това проклето време, за да има надежда за България, *** *** такава!

208

ДО ЖАН

преди 14 години

ЖАНЕ, ОСТАНА СИ У ИСТОРИЯТА. ТОВА ЩЕ СЕ ПОМНИ И СЛЕД ИЛЯДО ГОДИНИ СЛЕД ТЕБЕ: БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕТО НА БКП БЕ УСПЕШНО ОГРАБЕНА ОТ СЪЩАТА ПАРИТИЯ С НОВО ИМЕ - БСП. В ТЕЗИ ГЛАДНИ ГОДИНИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ ЖАН ВИДЕНОВ С ЧИЯТО ПОМОЩ БЯХА ИЗТОЧЕНИ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ, БЕ ПРОГОНЕН С КАМЪНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА. СЛЕД ДИКТАТОРСКИЯ РЕЖИМ НА БКП ПРОДЪЛЖИЛ 60 ГОДИНИ, НА БЪЛГАРИЯ И БЯХА НЕОБХОДИМИ ОЩЕ ТОЛКОВА ЗА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ! ХАРЕСВА ИЛИ НЕ ЖАНЕ, ТОВА ОСТАВА В ИСТОРИЯТА! АЕ НА БАС!

207

Анонимен

преди 14 години

Как не го е срам този да се появява в медиите? В нормална държава щеше да е в затвора или някой да го е отстрелял на публично място. ***, докарал България до национална катастрофа, няма право на глас! МЛЪК, скапано комунистическо изчадие!

206

Анонимен

преди 14 години

Олеееееее тоя пък е толкова зле може би само сергей е по- зле

205

Анонимен

преди 14 години

Те това, мазохизма край няма. Седесарите източиха банките, но пострадалите в един глас си пеят - Виденов е виновен и избираха тези дето ги ограбиха. Даже още не могат да проумеят кой и кога ги ограби.

204

еu

преди 14 години

ТУК ИМА НЯКАКВА ОРГАНИЗИРАНА КАМПАНИЯ ЗА РЕАБИЛИТАЦИЯТА НА ТОЗИ МРЪСЕН ДОЛЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕКАДЪРНИК И ТОТАЛИТАРЕН *** - НИЩО ХУБАВО НЕ ТРЯБВА И НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА *** ОТ СНИМКАТА !!!