15

Анонимен

преди 14 години

Още малко и от БАН унивеситет ще направят, като че са малко.

14

пак дгд

преди 14 години

само за илюстрация:преди малко си чатих с една мадама, която беше на работа и каза, че често се самозадоволява на работното си място, но не всеки път стига до оргазъм... типичната висшистка може би?!?

13

Хей

преди 14 години

......*** ,ТИ ГИ ГОНИШ ПРЕЗ ВРАТАТА ,ТЕ НАПЪВАТ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА .... .!!!!!!!!!!!!!!!!! .20 г. се това правят ,вечни са ..!!!!

12

дгд

преди 14 години

на тия няма ли кой да им каже, че и в момента има прекалено много университети в бг? кой ще бачка бе, майна, като сега почти всеки може да завърши висше и после да се скатава до живот в някое офисче???а по въпроса какво правят тия в БАН - местят си го от единия крачол в другия, щото за истинска наука трябват КУПИЩА пари, каквито те нямат. или слугуват като партньори по проекти на някои западни организации. щото труда им е евтин...

11

рене

преди 14 години

Ама че си глупава Едит

10

aaa

преди 14 години

Това че на вас не ви е ясно какво правят хората в БАН не значи, че те нищо не правят. То по тая логика и вие сигурно нищо не правите по цял ден.

9

ХМ

преди 14 години

И какво по дяволите е технологичен парк?

8

Гошо Тъпото

преди 14 години

Аз прочетох само края,а там пише че БАН имали големи планове,но сега отпуснатият бюджет стигал само за....заплати.И това не е малко;някъде работят и без....заплати,или ги получават като се стопи ланският сняг.

7

pocoloco

преди 14 години

na men reformata mi zvu4i strahotno, beshe kraino vreme da se predpriemat strukturni promeni v BAN, i to smisleni takiva.

6

Анонимен

преди 14 години

Пременил се Илия - па у тия.

5

А да бе!

преди 14 години

"От Академията се надяват, след като реформата приключи, държавата да увеличи бюджета й, който сега стига само за заплати."400 човека в пенсионна възраст?!?!? ми вие там половината България "работите" в тоя БАН бе!!! И ко праите там по-точно?!?!?! Съкратете си щата и ще имате пари какво ревете??!?!?!

4

bezraboten

преди 14 години

parvancheto dali ste go vzemat na rabota.,ili ste tovari tuhli.

3

А?

преди 14 години

И от тази 2- километрова статия, която по няколко пъти повтаря едно и също, не разбрах какво аджеба правят тия хиляди хора по цял ден в тоя ми ти БАН.... ?!?!!?!?!

2

aaa

преди 14 години

Ам кат няма да го четеш оди да спиш !!!

1

Mnogo e Dulgo

преди 14 години

Niama da go 4eta!!!