85

kyky

преди 14 години

реален, а ако лекарите вземат та блокират дунав мост?да?пост 84 пак съм аз, нещо сайтан е ми е приел ника...

84

Анонимен

преди 14 години

няма какво да говоря с прости бойкогъзоблизци.каза ви се с две думи - да говориш със стачкуващи срещу чуждо правителство хора, при положение че си председател на друго правителство е абсолютна простотия.щом правоверните ви бойкогъзоблизски кратуни това не могат да го разберат - съжалявам ви.

83

Machiavelli

преди 14 години

Борисов не спи, той е като Чък Норис, спи но е на щрек винаги и хапе хахах.

82

Анонимен

преди 14 години

Куку търсиш някой да клъвне на въдицата и да спориш с него.Затова действа по принципа "аз да кажа че сестра му е *** пък той нека да се напъва да доказва че няма сестра".А пък аз ти доказах че си елементарно комунистическо мекеренце и ....отивам да спя.

81

Реален

преди 14 години

До Куку: Стачкуващите лекари въобще не пречат на Румъния в случая ***! Сравнението ти е неуместно!!!

80

7

преди 14 години

Ako BG blokira6e GR granica,ES da ni e osadila ve4e i GR da sa vlezli be4e v BG. Bravo na na6ia premier

79

kyky

преди 14 години

е не, тия бойкови маниери, всеки път като се *** друг да му е виновен, или да казва че той не прави така... е сори....ако някой нарушава правилата това не оправдава друг и не му дава право да ги нарушава.бойко за пореден път се *** по дипломатическа линия. само най големите бойкогъзоблизци не са го разбрали това.

78

7

преди 14 години

Ami nie si imame mnogo problemi no ne blokirame GR granica

77

Анонимен

преди 14 години

А като говорите за 200 зъзнещи шофьори, що не споменете и за десетките хиляди българи, които зъзнат ежедневно по разни лафки и сергии, защото единственият им поминък е да продават ***, на други зъзнещи българи, които едва успяват да си преброят стотинките...Аман от идитоски популизъм!!! Всички студуваме! Всички се мъчим да си плащаме парното или дървата. Как го правим, никой не ни пита, нали? Ще ми лети с хеликоптер..Да беше отлетял трайно нанякъде!!!!!

76

kyky

преди 14 години

въобще не ми издиша сравнението.светнете се бе.гръцките селяни и техните стачки са си вътрешна работа на гърциязатварянето на границите е международен проблем.вътрешните работи на гърция да си ги оправя гърция. няма право бойко да се меси.международния проблем се решава по международни канали, а не като се бъркаш във вътрешните работи на други държави.правилното действие бе люксембурския съд. абсолютна насирация е отиването до границата. освен че направи пореден дипломатически сканда

75

Анонимен

преди 14 години

***! От такива *** неграмотни като теб, родината ни е на такова дередже, че по-добре наистина да избягаме от нея. България се пише с ГЛАВНО Б. Разбери, че грамотността и образованието винаги ще са на почит, защото без образование и ценз, ще си останеш завинаги *** тираджия. И ще те управлява *** премиер.

74

kyky

преди 14 години

бе че бойко не мисли какво прави това е ясно.вие, защитаващите го, обяснете ми как ще се почуствате, ако дойде министър председатела на румъния да си говори със стачкуващите лекари?

73

Анонимен

преди 14 години

кукусравнението ти издиша отвсякъде .Къде ходиш-гръцки селяни с металурзи.Все едно да съпоставяш къпинки с твойта червена празна тиква.Неуместно е.Изчерпал си се"другарю".

72

хаха

преди 14 години

Абе хора, плиткоумни, говоря за онази част, която оплюват действията, вие сте си от стария режим очевидни, който повеляваше нищо не прави, то нешата ще се оправят, стой си мирувай си, нека те плюят, пък все някога ще се оправим, я ходете далече, далеееече извън българия, от такива като вас пишман народ, не става , за товА айде бегаите:)

71

kyky

преди 14 години

как се защитава народ бе, бойкогъзоблизецо?като се направиш на мъж и летиш до границата с хеликоптер? за чия сметка? за да пуснат петдесетина камиона и за да те покажат по новините? а два часа след като си тръгнеш да затворят пак границата? за всеки 10 камиона ли ще лети бойко дотам? това не е работа за рамбо, а е работа за човек, който мисли....аман от бойкогъзоблизци

70

Анонимен

преди 14 години

Да бе, защо нямаме армия ние..?

69

7

преди 14 години

Bravo na nachiqt premier,koito otide da si za6titi naroda.Tova e golqm gest ot negova strana

68

Xestika

преди 14 години

Сега не Б. Димитров ами Б.Батманов ще *** пейзажа с комшиите от Гърция. Тръгнал да оправя другите а не вижда неговия народ в каква мизерия тъне.Не се замислил много за зъзнещите по границата ами си прави реклама.В този студ да му постилат червеното килимче пред хеликоптера.Гърците показват как се воюва за права и справедливост, ние сме *** народ. Не се притеснява Б.Батманов да прибира таксите и данъците от внасяните пари от работещите в Гърция и да ги минава през банката на Цветелина.....

67

до -xaxa

преди 14 години

Balgarina nikoi sased ne obicha tova e istinata samo plue xaxa, съседите не трябва да бъдат обичяни. По важно е да се обичят семейството, а съседите да се уважяват, и помагат.

66

KUKU E IDIOT

преди 14 години

KUKU TI SI ***!