28

bez

преди 14 години

*** durjava!

27

НФБ

преди 14 години

поохарчиха се и покрай изборите депутати, министри...та посъбраха малко пари от показни акции и старата песен на нов глас!Но най големите бандити са онези с белите якички! Те дърпат конците! те са мозъка на престъпния тръст!

26

Анонимен

преди 14 години

Я питайте ген.Тонев колко му е задължен!

25

НФБ

преди 14 години

Я да се притиснат докторите дали такова заключение!Кое му е спешното?Поохарчиха се покрай нова година и ги пускат да съберат пари от народа!Нали се сещате че не на богаташите децата се друсат!масово са младежте от бедните и средни слоеве!я по места да се организират хората и да теглят пердах на наркодиларите!Чупете им колите всяка вечер!направете им живота ад!време е да се самозащитаваме! видяхме мафията как е представена във властта!

24

Qatany

преди 14 години

Zlati go pusnaha po molba na M.Ali Agca...Shte mu stane ohrana....

23

Мичико

преди 14 години

Не обиждай на "гербови мозъци", просто ПЛЕБЕИ !

22

Пострадал

преди 14 години

Някои казват, че Темида трябва да има првръзка.Но при тази криза няма пари за такива глезотии!Явно, че се очаква много голямо строителство по морето на съдийски хотели.И те ги строят винаги "с икономии от закуски", затова няма нито един престъпник в затвора!Не е ли време съдийската професия да се закрие?

21

Анонимен

преди 14 години

А кой поиска гаранция от 1000 лв.-ПРОКУРАТУРАТА.Какво тогава ти е виновен съда?

20

Анонимен

преди 14 години

И аз подкрепям тезата на колегата преди мен, НИКАКВИ КОЛЕДНИ ДОБАВКИ ДАЖЕ И ЗАПЛАТИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ. Там е най-голямата корупция, хора като МАРГИНИТЕ И БАРЕТАТА си купуват съдий без никакъв проблем. СЕГА ДА ПУСНАТ И НАГЛИТЕ ЧЕ ОГЛАДНЯХА И ШЕ СЕ ОПРАВИМ. Егати СКАПАНАТА ДЪРЖАВА. ТЕМИДА СМЪРДИ НА КОРУПЦИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ.

19

Анонимен

преди 14 години

как все се разболяват тия бе баси и държавата, докато има такива вратички в законите ще е така...

18

kapitana

преди 14 години

А.....ми може ли.? Маргина да излезе а той да е вътре

17

BG-temida

преди 14 години

Прав беше Дянков да НЕ им пуска коледните премии на съдиите! Те и без това си ги вземат в 2-ен и 3-ен размер от всяко "пикочно" освобождаване , ей така - под масата.

16

зъл

преди 14 години

Милиционерите, прокурорите и съдийте си вършат перфектно работата. Тази оценка им постави любимият ни премиер и им раздаде по 5 бона на калпак за постигнатите резултати. Явно добре свършената работа се изразява в това да няма наказан мафиот, корумпиран държавен служител или бандит, но същевременно да се провеждат шумни акции, които да обеждават обществото колко много се работи. Все пак не забравяме, че когато хванат някой всички се изреждат да дават интервюта как са смазали престъпността и това покрива огромна част от медийното време. Когато ги пускат обаче всичко свършва с някое лаконично изявленийце. Така то общо-взето минава покрай ушите на голяма част от хората и най-мече на полираните гербови мозъци

15

хахахаха

преди 14 години

hahahahah hahahaа ахахахаахахах аххаахахахахахахаххаха пикльовци хахахахахахаа

14

citizen

преди 14 години

Nie gi pribirame!!! Te gi puskat!!!!!!!! :D :D :D

13

адвукът

преди 14 години

болно момчето бе като му мине ще си каже що има за казване вервайте братя

12

kj

преди 14 години

Браво на:ЦЦ,ББ,ВСС и най-много благодарности на НАРОДА,него колкото и да го биеш все му е малко.*** народ сме си и тва е.

11

мамата си трака

преди 14 години

мамата си трака тая държава.

10

Жо

преди 14 години

ЦИТАТ ОТ СТАТИЯТА: "Шашавия, Душманина, Банана, Камбарата и Върбан бяха освободени срещу гаранция от по 1000 лева." Какво гарантират тези 1000 лв? Ами те маратонките им са по-скъпи!

9

БОДИБИЛДИНГ

преди 14 години

справедливият български съд усети полъха на демократичният вятър и освободи нашите приятели за пореден път са произнесоха справедливо. да живее демокрацията