185

:)

преди 14 години

UJAS SRAM ME E .... KAK MOJE TAKOVA NESHTO TIQ LUDI LI SA

184

народ

преди 14 години

БСП не е ли наша българска политическа партия

183

Lopatata

преди 14 години

Абе Бойко не ти ли стана ясно че ставаш само за шериф.Взимай си кипенците и ония *** с очилцата дето разбирал от финанси и се скрийте някаде.Че БПС-то крадоха никой неможе да го отрече това.Че царя краде също ама такива работи като ваще никаде ги няма и няма и да ги има.Аман от разбирачи

182

az анон. 172

преди 14 години

И кво обективно ти пречи да си изключиш латиницата?! Май освен интелекта ти друга причина няма. А *** обяснение, ама аз не съм в България е смешно. Където и да си по-света Уиндуса си е уиндоус и можеш да пишеш на латиница, кирилица, фърси, хинди и китайски! Ама то само с ядене не става, трябва и акъл!

181

народ

преди 14 години

много сме смешни

180

Гошо Тъпото

преди 14 години

Съединвнието прави, ....силата;разединението,прави...БСП !

179

зъл

преди 14 години

Абе тъпите привърженици на мутрата ЕС не ви е БГ, където с празни приказки се игнорират закони и правила. Когато станеш евродепутат не може да си търговец - т.е управител или собственик на търговско дружество. Това е, като не ти харесва не ставаш евродепутат. Желева е била управител и собственик на фирма и нейните *** обяснения и заклинания няма как да оборят документите. В БГ става в ЕС не. Тия български номерца аз имам фирма ама тя не осъществява дейност не минават. Нека тая като обяснява тия глупости да вземе да посочи по кой закон и на кое основание може да спре дейността на фирмата си? В ТР срещу нейната фирма е записано действаща! Всъщност аз не се сещам за уреден в Търговския закон начин да "замразиш" фирмата си! Или е действаща или я няма, трети вариант няма!А сега в типичен Тиквенски стил като някой иска да се спазват правилата става, че е срещу него. Утре ще каже, че и личностна връжда има.

178

Анонимен

преди 14 години

Тия си играят с огъня ,аз не бих се захванал да тормозя човек ,чиито лик седи на пижамата на супермен, като малък :)

177

Маке

преди 14 години

Абре че се самоизядете бре. *** ниедни.Ама бугарскио народ че се мъчи .

176

Nobody

преди 14 години

BRATO, LEGAI, 4E UTRE 6E ZAKASNEE6 ZA SUTRE6NITE ***.I PONE TURGAI TUK-TAM PO NEKOQ ZAPETAQ, 4E DA TI POVERVAME ZA GRAJDANSTVOTO

175

Machiavelli

преди 14 години

Шулц бил червен хахха вие сте болен народ. Според вас всеки който е срещу Борисов значи е червен. Вие сте се побъркали от всякъде с тия червени и зелени, болни мозъци сте. Няма никога да се оправи тоя народ и казвам народ, щото оправи ли се народа се оправя и държавата, тъйкато това е проблема на *** държава, народа който няма капка разум в тиквата.

174

простак

преди 14 години

Когато забележиш, че яздиш умрял кон (Желева), слез от него!

173

az

преди 14 години

Не разчитам на никаква помощ отвън, а разчитам, че като член на ЕС рано или късно постепенно правилата ще започнат да се спазват. Случаят Желева е показателен, че мутро-комунистическото шикалкавене характерно за тук няма да се толерира. Не знам колко хора си дават сметка, но Тиквата (всъщност БГ) отнесе невероятно голям шамар и последиците ще ги осетим те първа. От това което стана едно е напълно ясно - за ЕС е ясно, че в БГ промяна няма и тя си остава една изключително проблемна страна, която вече привнася собствените си проблеми в ЕС. А това в европейски мащаб срина всякакво доверие в мутрата Борисов като нещо различно от крадливите му и некадърни предшественици. Резултатът ще го видиш като неразмразяване на еврофондове, евентуално завръзяване на други, продължаване на мониторинга. Ако на тъпия българин не му уври главата и се укаже, че предпочита да си живее в бунището, то тогава ние няма да имаме място в ЕС. Ако му уври главата и започне да гласува рационално, тогава и нещата тук постепенно ще започнат да се променят. Така че избора си е наш - дали ще вървим с ЕС или ще ходим в Анадола.

172

Анонимен

преди 14 години

Електората на Борисов се състои от първобитни *** явно. Хора дето могат само да псуват.

171

Анонимен

преди 14 години

DO NOBODY.AZ SAM GRAJDANIN ZA RAZLIKA OT TEB.BIH SI IZKLU4IL LATINIZATA AKO MOJEH ZA6OTO ZNAM 4E NA 4OKUNDURI KATO TEB IM E TRUDNO,MNOGO TRUDNO DA 4ETAT(NA LATINIZA ILI VAOB6TE)

170

Анонимен

преди 14 години

Това е просто евтин цирк. Двете комунистически групи, които играят по руска ***, правят провокации и саботажи. Комисарите се гласуват ан-блок, сега заради игричките на троянските коне европейското правителство се отлага. Цялата българска политика се води по схема, която да докаже, че нито ние сме за Европа, нито европейците ни искат и тогава Путин ще дойде и ще ни прибере под крилото си. В момента обикновените партийни запалянковци са само статисти в тая постановка.

169

Nobody

преди 14 години

Гражданино Анонимен, културните хора след 22 часа вечерта си изключват Caps Lock-а. Латиницата няма да я подхващам.Нещо по-точно, смислено и непридружено с мечтани епитети да попиташ?

168

Анонимен

преди 14 години

браво на ББ

167

Илиян

преди 14 години

За мен няма значение кой ще е на власт- просто искам да има равнопоставеност, но такова нещо тук не виждам как ще се случи! Дори и да влезем в някакъв галактически съюз, отвътре трябват промени, но няма кой да ги направи! Определено не си глупав човек, просто разчираш прекалено много на помощ отвън! България е била силона държава, когато е била независима( или поне малкозависима), но това време никога няма да дойде отново- станахме евтина работна ръка, евтина плът....

166

Давудоглу

преди 14 години

обществени вредители ще направят някаоя пакост. Водоемите и трансформаторите по селата също не се пазят, а ко има ислямски терористи, то значи те могат да се възползват и да съботират държавата като и навредят. ама както видяхме пак по-големи хайдуци от българина няма. То не бе убийства, грабежи, шашми, отвличания, корупция, побоища и т.н Кой им е виновен?Заявявам-българите са опасни за България. Реабилитирам ислямските терористи за добро държание. Българи вземете пример от тях и не вредете...