36

Николай

преди 14 години

сега ще търсят някой много "обективен" свидетел който да си "споми" че някой се е занимавал с тероризъм, нарокатици, убийства и т.н. това е начина на действие на този Ситнилски зам-главен прокурор. Нали си спомняте как "разкри" убийците на белнейски.

35

бг

преди 14 години

ами погледни кои са прокурорите - същите при които разцъфна престъпността!!! какво очаквате всъщност от тези прокурори - ами те не са ли организаторите? след всеки утрепан "бос", мафията си намира друг без сътресения - к'во значи това - че ръководството е другаде, не са "босовете"

34

//////

преди 14 години

Как обвиняват някой за поръчител, без да са хванали извършителя. По- тази логика могат да кажат, че аз съм го застрелял, защото не ме кефеше Боби Цанков и не рядко съм го псувал. ****и цирка! Не че Маргините са много хрисими, но къде какво стане все те на топа на устата. Те един убиец в центъра на София не можаха да хванат, но светкавично разбраха кой е вероятни поръчител... аде бе :)

33

Анонимен

преди 14 години

Цяла България знае че не му е чиста работата, кога най-накрая той и стотиците други като него ще влязат в затвора.

32

arkan

преди 14 години

Абе що не оставите Маргините намира и за кризата са виновни те сигурно.

31

До № 10

преди 14 години

пич, оправи ми настоението за цялата седмица хахахахха

30

ЛИЛИ

преди 14 години

И прокурорите могат да разиграват когато поискат, стига този комунистически слуга си е въртял синджира......Ще намерят и братчето......Р.Петков какво ли го чака сега.........дано го издадат......ще стане интересно.....

29

:)

преди 14 години

иначе нямат основание да го пазят ... затова го прибират и за най-голямата глупост

28

Анонимен

преди 14 години

Да защитим браточките от безобразието на власта .Другари те са нашо произведение един вид синове на Партията .Тъкмо ги освободихми .И човеко-ненависният режим на Борисов пак ги тикна в панделата .Другари възможностите да крадем от ден на ден намаляват.А съдиите и те са хора искат пари.Скоро затрудненията ни ще станат явни .Така че на бунт Другари.Да бутнем реакциония режим на Борисов.Иначе ще стане лошо ДРУГАРИ.

27

Кольо

преди 14 години

Абе ,кухи ***.Не разбрахте ли,че няма и няма да има Български съд ,който да докаже вината на тоя клоун и да го осъди след 72ч,ще е пак на свобода защото няма и няма да се намерят доказателства-дано някой го гръмне пред съдебната палата и ненамерят убиеца.

26

bate raiko

преди 14 години

Явно това е новата тактика на родната немощна прокуратура - повдигане на ново обвинение и прибиране в ареста...Съдът "пуска" прибрания, щото просто няма как да не го пусне, при положение, че обвинението лежи върху "доказателства" тип този казал, онзи предположил, третия си мислил и т.н. ...И в крайна сметка - ето, ние си скъсваме задниците, за да ги окошарим, а лошия съд ги пуска..... Е да, ама тия моабети вървят вече само пред пияндето Бай Сандо от Горно Нанадолнище!!

25

Пич

преди 14 години

Вероятно доказателствата на прокуратурата са, че имат свидетел, който твърди, че познава човек, който е купувал наркотици от Големия Хемароид ? Приятели, да ви кажа честно съдиите не са виновни. Цялата мръсотия тръгва от прокуратурата. Не може да се повдигат такива смешни обвинения, само за да се имитира дейност.

24

Тялото

преди 14 години

Ще си вкарат автогол в стремежа си да угодят на общественото мнение и да имат жертвено агне.

23

Анонимен

преди 14 години

както не веднъж съм казвал за всички простотии е виновен Костов

22

чичо

преди 14 години

Туй момче кога ша го пускат от ареста.Да му поръчам да свърши една работа ,пък после ша го водя да са подписва където кажат.

21

shumaher

преди 14 години

sega da nee obvinen 4ee provalil rymqna jeleva

20

мимко

преди 14 години

Да вкарат в килиите прокурорите заедно с велчев и каменчо ситнилски и хората ще си отдъхнат.

19

do !

преди 14 години

mi pochvai koi te spira

18

Анонимен

преди 14 години

Пуснали са го защото са нямали доказателства за убийството, след това са го задържали за друго и айде нови 72 часа.

17

!

преди 14 години

Е от такива като вас , които само знаят да пишат критики в това сайтче, ми се повръща!