297

koko

преди 14 години

Трябва им евреика там - ако махнат тоя *** ще сложат друг евреин (говори се, че ще е военния министър). Така че подлогата само ще се върти и ще говори глупости. Еврейската наглост е такава, че влудява и най смирените масонски души!

296

RR

преди 14 години

Кунева беше интелигентна. Тая е проста!!! Ама наистина проста!!! Най-малкото - Бербатов говори по-добър английски от нея:)

295

Валери

преди 14 години

Аз също смятам, че Бойко много несериозно отблъсна Кунева, която имаше авторитет в ЕС и в България...крайно време е да се дава шанс на всеки , като в Америка , след като свършат президентските избори е напълно нормално и от загубилата партия да има хора във властта. Просто няма ход , освен да предложи Кунева....а тя жената става, не е объркана и със слаб английски като Желева.

294

P.djuf

преди 14 години

А имаме българи,завършили с блестящ успех Харвард, Оксфорд, Сорбоната.хора, с които българия да се гордее.но на кого му пука.В България са важни мутрите и мутресите.Явно цивилизационно сме несъвместими с Европа, колкото и да ни боли.

293

даскъл

преди 14 години

Е определено са и завияили оценката доста.

292

P.djuf

преди 14 години

Искам извинение, че много пъти съм критикувал Кунева.Можело и по-зле.Много, много по-зле.

291

ОТВОРКО

преди 14 години

КАТО КАКВА Е ИЗВЕСТНА В БЪЛГАРИЯ ??? КАТО СЪДРУЖНИК НА МИРЧО ***/ ПОДСЪДИМ/ ВЪВ ФИРМА ЕЗТУР!!!!КАКВО НИВО, КАКВА КАНДИДАТУРА !!!!

290

Анонимен

преди 14 години

Според мен, 1,5 т. е много щедра отценка.Кокетниченето и фалшивата усмивка, не могат да прикрият, липсата на капацитет и безхаберието.

289

НДСВ

преди 14 години

Ти гледа ли интервюто на Желева?Последният проблем на мутресата е ФИРМАТА И!ТЯ БЕШЕ НЕПОДГОТВЕНА!НЕКОМПЕТЕНТНА!НАГЛА!Добре че беше гостоприемна и покани еврокомисията на цаца в Бургас :Р

288

БЪЛГАРИН

преди 14 години

Встрани от мнението ми съмс съгласен с другите, че Желева не изглежда компетентна и подготвена за тоя пост, най-малкото аз смятам че английския ми е по-перфектен и мога да комуникирам на по-високо ниво на делови теми, което в важното. Наистина има много други квалифицирани млади хора, които заслужават повече от нея този пост.

287

Честито!

преди 14 години

Сега видяхте ли до какво води слагането на политически послушковци, които са прости и некадърни, но послушни на вожда-до един голям срам!

286

P.djuf

преди 14 години

Бойко борисовщини!Простотия до шия!Да изтипоса пред цяла Европа секретарката на Мирчо *** да я прави еворкомисар!Свършиха ли се кадърните и образовани българи, бе ***!поне 1 милион българи има по-подготвени и по- кадърни.Ама на тях път не се дава, щото не са слуги на *** и секретарки на *** "бизнесмени"!

285

БЪЛГАРИН

преди 14 години

Беше ясно че след като Бойко отряза Кунева, нейните подръжници ще му отвърнат с удар под кръста-и Антония Първанова, която доскоро харесвах, го направи брилянтно, за съжаление за да омаже страната ни пред Европата.Нали всички разбирате, че ако Желева има фирма, и ако фирмата и се опита да се облажи от поста и, тука ще се разбере веднага и ще я съсипят конкурентите и доброжелтелите-в тая връзка снощния цирк само навреди на страната ни.

284

Анонимен

преди 14 години

i az imam vryzki s mafiata ..........shtoto sichkite depautati v parlamenta sa mafia i sa moi deputati.kakto i kolata si kupih ot mafiot na gorubliane ,apartamenta ot mafiot komunist ,tehnikata of verga magaziani na mitnicharski mafiot,hranata koito kupuvam e ot mafiotki kanali

283

P.djuf

преди 14 години

това не е и двойка даже!Това е 1,5.При толкова млади и кадърни българи, завършили престижни западни университети като Харвард и Оксфорд, да изправиш това световно недоразумение да срами България.Това ще остане в историята като най-големия дигаф на българската дипломация за всички времена!

282

Кардашев

преди 14 години

Всичко което носи лоши последствия за БГ,а в същото време е можело да се избегне, е тъпо.Борисов може и да е сгрешил с Желева,но това е било поправима грешка.Виж,спектакъла на комунистите пренесен на европейска сцена и изпълнен от професионалисти-българи,направо шашна европейците.ШАШНА-в смисъл шокира.Това си беше убийство на последното съмнение че в БГ,може и да има нещо положително.Който и да е виновен за случилото се снощи,едва ли знае какво е сторил.АЗИЯ,ИДВАМЕЕЕ!!!

281

Анонимен

преди 14 години

Как е по-добре - да се изложим малко, че предлагаме това недоразумение за еврокомисар или да се изложим много, като не я спрем? В този смисъл Първанова постъпи правилно.

280

Анонимен

преди 14 години

Дори труса в Хаити бледнее пред този казус . Сравнете постингите .

279

ОТВОРКО

преди 14 години

ЖЕЛЕВА-ЕВРОКОМИСАРЯТ НА ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ!!! И ПРЕМИЕРА БИЛ НЕЗАВИСИМ !!!

278

XP

преди 14 години

Грешката на Б.Б., селянката от Правец Р.Ж. снощи показа вопиюща некомпетентност,слабо владеене на английски и едно наивно поведение на първолак!В този аспект макар и да не харесвам Кунева,последната е на светлинни години от протежето на Премиера!