104

Анонимен

преди 14 години

Днес българската министърка на външните работи Румяна Желева ще бъде изслушана в Европейския парламент като кандидат за член на Европейската комисия. Изслушването в Комисията по развитието на парламента, която ще даде мнение годен ли е българският кандидат за този пост, един от най-високите и отговорни в Европейския съюз, ще започне в 17.30 часа българско време и ще продължи три часа.

103

Анонимен

преди 14 години

Боико ,моико ,ДПС КОМАНДВА ПАРАДА.На всякъде из страната си отворели цехчета и магазинчета ,разни съветничета и прецедателчета на ДПС ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА.Те режат ,те колят.Кметовете треперят от страх само като чуят за мафията - ДПС. А вие ми говорите за разни Боиковци и Сидерчета.Продажници са всички.Дадоха си дупетата на ДПС.ДПС сега е вече в сянка ,но продалжават да движат нещата ,сигорно такъв е сценария.Продалжаваите да си джафкате като някои пинчерчета,каравана си върви.

102

Пено

преди 14 години

Тоя Желев пък все пише за Доган Голям мерак му е явно

101

Eнесай

преди 14 години

Някои партии са краткотрайни пламват като слама, и горят силно но след късо време вече са нищо. Такава е ГЕРБ. Няма да я има след няколко години. Някои пратии са дълголетни, и да са на власт и да не са ими ги дълги години. Такава партия е ДПС, днес я има ще я има и след години, със Доган или без Доган.

100

НФБ

преди 14 години

всичко зависи от гледната точка..някога и ромеите са викали така за алчните аспарухови войни дошли да грабят хубавата им земица..Абе *** днес живеем заедно и няма какво да се делим!утре по ради естественидемиграфски фактори ще са мнозинство в тази страна и ти пак ще искаш да управляваш?Прави деца ако неискаш в следващите 25г това да е факт и бъди по толерантен към другите!Това е валидно и за българите мюсюлмани дето се турчеят..Сокола не иска да сте част от Турция!Иска да сте българи!

99

uzi

преди 14 години

тоя ДАЛ ли е или има да взима? абе до стената и на автоматична......

98

НФБ

преди 14 години

докато има личности като теб България ще е на това дередже/турцизъм/Светът се отваря..виж 1921г кой спасява Турция от похода на гърците които стугат да Анкара..Ленин изпраща една дузина генерали и войска за да разбие Ататюрк гръцките войски!Замисли се малко..ако имаш нещо сиво между ушите си или само шопския вятър духа през дупките

97

реалист

преди 14 години

Отоманската империя е била сила за времето си, повтарям - БИЛА! Когато Ян Собиески им наритва задниците във Виена, всичко постигнато с тирания и потъпкване на всякакви (остави религиозни) чисто човешки ценности е загубено от алчното турско племе. Но, ето ги и в наши дни - алчната *** душа не се променя - пак си ламти за хубавата ни земя. Ще си слага заместник, разбира се, то толкова усилия се хвърлиха в заграбване, уморява се човек, дано само това да не е умора, а загуба на позиции и оттегл

96

народ

преди 14 години

мисля че тези рокади които се правят вътре в ДПС, са вътрешни партийни интереси.да ли подобряват политическия климат в по разширен план с тази маневра-може да се каже да.до колкото виждам тези рокади трябва да продължат,не само в дпс,и във управляващото мнозинство

95

1212

преди 14 години

ХЕЙ ТИРАДЖИЯ БРАВО НА ТЕБ НЯМА ПО ВЕЛИКИ ОТ ДПС

94

НФБ

преди 14 години

за жалост има малко личности като теб..живеем в една страна и всички сме хора!не трябва да се делим, имаме много общи неша , а политиците само това целят да ни разделят експлоатирайки нашите чувства, изповедание...професия..разделяй и владей1максимата на римските императори в наши дни не изгунила смисъл!Англичаните пък казват няма вечни приятели има вечни интереси за британската корона!ЧНГ и здраве и късмет!

93

dulovo

преди 14 години

razpadat see turcite neim vqrvat pove4e.lijat samo romite

92

НФБ

преди 14 години

Умните хора не говорат много ...те слушат какво им се говори!Сокола! Каква горда птица, царствена, тачена от много народи..друго е да си Сокол, друго е да си сър Гей, мадритския мошеник,боко тиквата..гошо ***..прякора отразява и отношението на другите към теб..Но все пак друго е и да си Командир като Костов..

91

1 2 3

преди 14 години

Докато има ДПС и Доган България никога няма да просперира и да бъде държава като държавите!

90

Анонимен

преди 14 години

Има ли някой информация - какво стана с ТЕСТА на Румяна Желева?

89

Анонимен

преди 14 години

"Дабатира се. То и председателят го каза, че е необходима бъдеща визия на партията. Ние сме в опозиция, естествено. А евентуално в управлението, зависи от резултатите от следващите избори."Както винаги, рахат локуми и нищо по същество."Ние сме в опозиция" - Каква опозиция бе тарнкоглу? В опозиция на праватa си дето ги имате повече от българите?Еми тогава и ние ще сме в опозиция и ще си ги вземем.Корупирани низки подли лъжци, които си гонят само собствените интереси. Трябва да бъдат забранени.

88

ОДИСЕЙ

преди 14 години

До 83 Няма нищо - стават грешки. Коментарите ми са неутрални в етническо отношение.Чисто и просто дадох преценка, кой от тях е с най-голям интелект.Успех!

87

Бачо Кольо

преди 14 години

Много турски DOMUS стана в този сайт!Защо не си пишат по турски сайтове, ами се натискат за Европата?

86

Анонимен

преди 14 години

личи си по ника че си гошо ***!Никога няма да станеш по-умен!събиран си по чершафа за да те направят

85

Етнически българин

преди 14 години

Този *** Людмил Георгиев е станал по-голям турчин и от турците!Пази боже сляпо да прогледа.