20

Друго извънземно

преди 14 години

Да така е,но нещата вече се.... промениха;ВИЕ СТЕ МЕЖДУ НАС!

19

извънземен

преди 14 години

НИЕ СМЕ МЕЖДУ ВАС !

18

до 15

преди 14 години

ти си бил много компетентен бе, браво. остава само да имаш смелост да излезеш от анонимност. ***

17

Гошо Тъпото

преди 14 години

Когато бях войник,копах дупката в....Царичина.Тогава разбрах истината,разкрими я едно марсианче,което срещнах в...тунела.Идеята на извънземните била,от цял свят по тайни тунели,да съберат в София всички умни хора.Тогава щелида се разкрият.Марсианчето ми измери коефициента на....интелигентност и миказа,че е много над допустимия и ми пожела приятен път по....тунела,къмСофия.Размислих,върнах се в Кривунделово;сигурно за това извънземните ощене са се....разкрили.

16

Жо

преди 14 години

МЪЖ И ЖЕНА МАРСИАНЦИ кацнали на Земята през нощта да една бензиностанция. Доближили се до една бензиноколонка, мислейки е за земен жител и пробвали да я заговарят на английски. Колонката, естествено, мълчала. Марсианецът опитал на немски, френски и испански, но без успех. "Много са горди тези земляни"-промърморил марсианецът- не ми обръщат внимание". "Ами горди ще са- срязала го жена му- и ти, ако си го опасваш два пъти около кръста и си го завираш в ухото, и ти щеше да си горд!" СТАР ВИЦ.

15

Анонимен

преди 14 години

2012 гидина идва.Тогава ще има колапс и масова психоза.Извънземните ще излязат на светло.Те са били дълги години тук на земята.Тогава ще стане обръщане на човечеството като живот.Много няма да издържат на това и ще измрат.

14

SS

преди 14 години

Сигурен съм в съществуването на друга Земя - идентична на нашата - с тамошна България, която се управлява от фазани. И съм сигурен, че ще са по-добре от нас :)

13

Winner

преди 14 години

Като кацнат Бойко ще долети с черното БМВ и ще ги ступа.Чинията заминава на части за чужбина, а малкото останали пребити ще бъдат джобени до гол кокал от Сергей Станишев и Ахмет Доган.

12

Глупаци

преди 14 години

Извънземните ще дойдат,когато трябва да дойдат.В момента си пъхаме носа в неща,които не са ни работа.Много хляб има да яде човечеството че да получи възможност за контакт с извънземни.А да не забравяме,че Колумб изобщо не е тръгнал с идеята да търси Америка,ами съвсем друго се е случило...

11

Ст. Лем

преди 14 години

хм, те защо си мислят, че живот може да има само там, където има вода???

10

Петрол

преди 14 години

Много лъжат тези хора. Хем има извънземни, в подземията на зоните, на Невада и другаде, хем щели да търсят извънземни надалеч. Я идете в зона 55 и другите там, поразтършувайте се и ще откриете купчина такива. Какво сте хукнали да гоните Михаля, насам-натам? Пък и в Щатите има цял баскетболен отбор, който казват, че били такива.

9

Салахадин

преди 14 години

Ще ми откриете.......ай да не казвам какво.отново пари хвърлени на вятъра!!!:)

8

Анонимен

преди 14 години

Номер 1 е прав! В БГ едва ли ще дойдат и по-добре да не идват! Първо едва ли ще кацнат, ако има мъгла, ако все пак успеят - на 5та минута са ограбени и намушкани! Нищо чудно някое извънземно да бъде отвлечено и да бъде поискан откуп за него. Летящата чиния - открадната от "братята" и предадена за скраб, Яне Янев ще ги обвини, че са корумпирани лъжци и не са ник'ви извънземни и т.н. и т.н....

7

abe

преди 14 години

Произхода на човека, ще ме извинява Сашо Томов, е напълно ясен. Ше ме извинява и църквата.Дарвин си го е написал.

6

kapitana

преди 14 години

Ако дойдат....? Мале мале пишман ше станат

5

пловдивски

преди 14 години

*** да се прегледаш...

4

Просветителя

преди 14 години

Време е малко по малко да се разработва и тая психоза сред населението ... Вижда се, че "борбата с тероризма" започва да се изтърква и хората вече не се впечатляват чак толкова от "терористичните заплахи" ...Време е на сцената да се появи нов враг - извънземните са подходящи за бъдещия такъв, както мнимите терористи са подходящи за настоящето ...Един филм предсказва, че следващата "заплаха", от която ще ни спасяват е именно - извънземно нашествие ...

3

Анонимен

преди 14 години

Съществуването на разумен живот на Земята все още не е доказано :)

2

ЗЗЗ

преди 14 години

Абе вие хубаво ще откриете ама ако не са дружелюбни ?

1

аватар

преди 14 години

Във България да не идват че ще полудеят!Я летящата чиния ще и откраднат,ще ги пребият и тем подобни!Да си стоят в космоса!