129

anonimen

преди 14 години

А на тези съкратените от Кремиковци, нито заплатите им дадоха, нито пък стотинка при съкръщението им

128

нефтохимик

преди 14 години

А за нефтохимиците нищо. Те вече първо ще умират,а после ще се пенсионират.

127

тв

преди 14 години

напротив,точно това е въпроса *** ;)

126

Хайдутин

преди 14 години

Куминучистач!

125

матрос

преди 14 години

господа умни и прости военни анонимни и всех асталная *** когато коментирате образованието и статута на офицерите бъдете така добри да не слагате в това число военноморските кадрови офицери защото те са завършили най-престижното и елитно училище признато в цял свят дипломите им се признават от всички държави по света тези които напуснаха сега са капитани на вън и полочават по седем - осем хеляди долара съгласете се че да управляваш кораб не е шега работа а трябва солидна подготовка !!!

124

ааа

преди 14 години

до: твБоклук си ти и тъпите ти командири. Не е въпроса, че и аз нямаше да го направя. Въпроса е, че не е морално. А тъпите военни се мислят за голяма работа точно заради привилегиите и облагите. Не разбират, че са им дадени свисше и че по случайност не ровят в кофите с ***. Защото ако им спрат тези облаги те са толкова некадърни, че *** не могат сами да си обършат.

123

умен

преди 14 години

Взимам 1200лв. и съм в отлично здраве имам здраво семейство. Казах ти,че се мъча да си докаром поне още 50% от заплатата си. Ати *** комплексар какво си направил за себе си и обществото казах ти го бъркайки си в носа и пиеки фалшива ракия псуваш цяла вечер съдбата си .

122

чико

преди 14 години

това отношение го направиха тъпите управляващи през годините.....неуважение и анархия .....това е в момента.....

121

до боклука 109

преди 14 години

Кога ли ще станем нормална държава, дори и като Турция, че когато такива като тебе и онези в парламента чуят думата "АРМИЯ" да се изпускат съзнателно в гащите си, защото там знаят, че с армията шега не бива. А ти с просташкото си изказване показваш, че откакто си се родил(а), си в дъното на утайката и продължаваш да копаеш надолу

120

енчо

преди 14 години

кажи го на депутатите,които гласуват тези закони.....а не плюй по "обикновенните военни"....

119

анонимен

преди 14 години

*** си е държавата и това е. *** военни станаха приливигированата прослойка. Правилно, само така. Те да получават тлъсти заплати, да ги пенсионират по-рано, а пък учителите и учените да мизерстват. Щото пазят родината - пазят на майка им п..., ***. Една държава в която военния получава повече от учителя е обречена на гибел. Оруел правилно е казал "невежеството е сила". *** военни

118

_I_

преди 14 години

Имат много общо, не само депутати участват в бордове на директори! Нищо не вършат, а сама лапат немъчани парички! Айде сега цъкайте минуси!

117

тв

преди 14 години

да и ти ако беше на тяхно място щеше да го направиш,нали???? ***.....

116

aaa

преди 14 години

Е па те ако смятат, че не е правилно да се откажат бе. Да кажат не не можем така да гледаме как другите хора се скъсват от работа за жълти стотинки пък ние цял ден си разкарваме фуражките. Тея депутати са се объркали и ние даряваме половината си заплата на учителите - че те работят два пъти повече а вземат три пъти по-малко.

115

ъъъъ

преди 14 години

ама това всичкото за което злобеете е решено не от тези,които според вас сега са"облагодетелствани",а те си го получават,защото е решено да бъде така,разбирате ли????на тях им се полага по закон,независимо дали на вас ви харесва или не!!!!Така са решили депутатите преди мноооого години !!!!защо трябва да се чувстват виновни...не са го решили те ;) ;) ;)

114

прост военен

преди 14 години

100% си от някое село и си станал военен защото не искаш да копаеш доматите. Толкова и разбираш от военщина, ти си там за 800те лева заплата и отпуската. Нали ви гледам по цял ден затворени в едни 'корпуси' и учите. Ама какво не се знае, понеже половината армия жени и *** - пази боже да ме пази от някой. За акъл не говорим , то е ясно...

113

aaa

преди 14 години

до: умния воененТи може да живееш където си искаш, но нямаш заслуга за това. Нито ученето ти е било учене нито в работата си се озорил, нито пък са те взели с интервю там. Дали са ти работата и простоната къща снашите пари. И сега си живуркаш славно.

112

умен

преди 14 години

Умен съм защото не рева като вас от някоя мухлясала панелка из софииските гета наречени от вас квартали. А си живея спокойно във морската столица в просторна къща и не си бъркам цял ден в носа като вас и да избивам комплекси,а се стремя да докарвам и допълнинелни доходи.

111

жижо

преди 14 години

тъпите парламентарни кюфтета какво общо имат с военните????

110

aaa

преди 14 години

Няма да стане скоро. У нас тъпите и мързеливите хора винаги са били на върха за сметка на знаещите и можещите които ги изхранват.