57

ddt

преди 14 години

Abe kvo ni zanimavate s tazi jenica be, koi kakvoto si e nadrobil da si go hapva, bez da zanimava celia bulgarski narod, kajete koga shte svurshi krizata i shte uvelichat zaplatite, vuobshte nikoi ne go interesuva nekva bulgarka, che si vzela lichna karta, *** novinata , *** dramata

56

До Тодор Вахатов

преди 14 години

Мен ме е срам от такива като вас.Нашите деца с български паспорти, които също са с добро образование и квалификация/за което сме изнемогвали финансово/не могат да си намерят работа, а ние ще оправяме битието на другите.Личната драма не е еталон за професионални качества.Това е евтина и възмутителна реклама на управляващите.

55

Анонимен

преди 14 години

номер 53- ти сам трябва да разчиташ на себе си. Никой няма да ти намери работа. Претенции някой да ти намира работа-само ако изкараш три месеца в македонски затвор, защото си българин. пич , ти в затвора в идризово няма да изкараш не три месеца, а три часа- за да те пуснат от затвора ще подпишеш дори декларация, че НЕ си българин. Е госпожа Митрова доказа своя патриотизъм, и дори в ужасяващ затвор запази българското си самосъзнание. Госпожа Митрова е истинска българка, вземи пример от нея!

54

Анонимен

преди 14 години

Да му е честита на Божо! Нека при него да има и един с паспарт!

53

Анонимен

преди 14 години

О, тя лесно ще си намери работа, въпросът е на мен кой ще ми намери работа само защото имам бг паспорт

52

Анонимен

преди 14 години

Честито на Спаска!

51

Анонимен

преди 14 години

Не ти ли е ясно, че помагайки на българите от македония се нанася удар срещу сърбоманския режим в Западна българия(македония). Ти ако отидеш в македония сам ще видиш как македонските полицаи, чиновници, властници се отнасят към българите. Затова вместо да се оплакваш по форумите, свърши нещо полезно. Аман от *** коментари!

50

Анонимен

преди 14 години

Абе , зае..и го детето !Както казва един ГЕРБер по-долу "в случая се цели външна политика..." Който си мисли нещо друго е комунист и депесар и. . . дъра-бъра . . .

49

PENE

преди 14 години

До Бойко и Гоце: "Уважаеми" управници,искам да ви кажа,че и още няколко стотин хиляди човека,които за разлика от спаска са БЪЛГАРИ,чакат някой да им осигури РАБОТА !Започнете с това - създайте раб.места за БЪЛГАРИТЕ, после си правете евтин пиар с такива като Спаска !

48

Тодор Ватахов

преди 14 години

Когато Доган и Руменовците окрадоха държавата не завиждахте,когато Доган искаше да си купи летяща чиния не завиждахтеили поне не давахте голяма гласност, сега когато назначават една българка от Македония с висше образование от Благоевградския университет на 700 лв заплата във външно министерство ще се изядете от злоба.Форумите са пълни с продажници и мърди! Гордея се, че има такива българи като Спаска, а от Вас ме Срам!

47

Amenhotep

преди 14 години

А детето и кога ще и върнете?

46

простак

преди 14 години

Отново извадиха от фризера Спаска. Явно темите им се изчерпаха. А каруцата България продължава да е заседнала по всички възможни последни места в Европа и, дори след 120 дни гербаво управление, надежда нийде взорът не види.

45

stranger

преди 14 години

Вземи се поинтересувай от история и тогава пиши!Мноого сте ми интересни такива прости обитаци :D

44

Анонимен

преди 14 години

Това е то, обич към ближния....

43

GOSHO

преди 14 години

Божо Димитров, президент, президент !!!хаха смех

42

Анонимен

преди 14 години

Защо са им български имената на македонците - каква прилика - божееее.

41

шофьора

преди 14 години

започнахме да приютяваме всякви бокуци...че и работа да им даваме....хората в бг гладуват нашия божко раздава постове....*** шиб.ани...

40

Анонимен

преди 14 години

Че тя нали беше болна от рак ?Кво стана ? Оздравя ли вече ?

39

лекия

преди 14 години

извод: Бг народа беше ценен преди изборите като му се обещаваше работа и т.н., сега след изборите вече сме нищо повече от дойни крави, обаче правителството почва да завладява нови хоризонти за да има електротаче на следващите избори....ше ви е.а майките в калните фунии

38

Nobody

преди 14 години

Еврокомисар да вземете да я направите.....