142

Анонимен

преди 14 години

Само Бат Бойко дето незнае

141

sti

преди 14 години

нема кво да се лъжеме...СМЕХ!!!!!!Кунева щеще да се радва на къде къде по-значим ресор!!!

140

Още лъжи на ГЕРБ

преди 14 години

1. Дянков каза че 8млрд резерв са донесли 0.5% лихва. Истината - лихвата е 5% = 400млн за бюджета. Въпрос - как прави бюджет в момента, като не знае числата? 2. Борисов излъга че ще закрие БЕХ, щото не трябвало, и ще стане до 10 дена. Това беше август. Въпрос - мисли ли ББ като говори? 3. Скандала "Розови БМВ-та". Има социални дейности към МО, там има коли, и от тях имало 2 тъмно червени БМВ-та по 20хил. Тази глупост /разкритие!?/ се разнася цели седмици като топ новина в държавата!? Евала на ПР екипа на ББ! Респект! От нищо нещо направиха! Че и ги кръстиха розови за по шик. Че и Борисов като един истински европеец подхвърли , че сигурно е заряди сексуалната им ориентация. Няма ли кои да го осъди тоз премиер? 4. Правосъдната с "разкритието", че за новата сграда на съда не били "осигурени" пари!? То за 2010 няма бюджет, как да се "осигурят" пари за 3-4 годишен проект !? Неграмотност или клевета? 5. Борисов откри че софтуера се бил плащал. И че вече се работи на ПЦ-та, а не на пишещи машини.Приходите в хазната идват всеки месец и всеки месец се харчи. Това не е хамбар, който се пълни на 1.1 и след това през годината се гребе, както се изрази идола ти ББ. Какво значи празна хазна? Къде са приходите от август, септември , октомври 2009 година? ББ е на власт и държи финансите от края на юли. Открадна ли вече парите, че ги няма?

139

Лъжите на ГЕРБ

преди 14 години

- Дянков излъга че са купени хеликоптери за разходки. Оказа се за Шенген. - Плевнелиев излъга за цената на сградата на мин. на рег. развитие - била 45 млн, по 2000е/м2. Оказа се че била 15млн. - Плевнелиев излъга, че неговото министерство е фалирало. След 1 месец тайно си дадоха 13 заплата, за пръв път било за всички служители. Р. Петков ги изпорти публично, иначе си беше минало метър. - Дянков излъга че не са свързани НАП и митници заради Румен Петков. Не го знаел кой е, ама така му били казали. И двете са структури на мин. на финансите. - Борисов излъга, че внася закона за амнистиите в КС. Какво стана, минаха 1-2 месеца - Цветанов излъга, че имало злоупотреби и при него - принтерите били по1300лева, било имало по 300!? *** - в големи организации, където много се печата се взимат скъпи принтери, за малък разход на копие и по-дълъг живот. Миков му го каза, никои не го чу.

138

Законотворци

преди 14 години

Първи стъпки в законодателството на ГЕРБ: 1. Излъгаха че няма да имат ваканция /ама и нямало да заседават / 2. Цецка Цачева за председател. Бивша комунистка, бивша седесарка, настояща герберка. Съдила община Плевен, докато работи там. 3. Домакинката Цецка намери "злоупотреби" - лаптопи по 2-3 хиляди лева. Тя си бил имала у дома същите ама по 800, същите такива черни били. 4. Прославутите асансьори в НС. Били по не знам колко си пари, а пък имало и за по-малко. Ами сигурно и китайски имам за още по-малко. Ама за инвалиди стават ли? По тая логика Борисов е злоупотребил масово в София, като слага асансьори за инвалиди по подлезите. 5. 1-ви закон - за нотариусите. Решава проблема на 1 човек в държавата - Искра Фидосова и нейната кантора в Монтана. Оле. 6. Закон за антиките - за 10-20 човека в БГ. Също много полезен. 7. Закон за лова, за някакъв от Етрополе от ГЕРБ, дето имал ловно стопанство. Толкова за 4 месеца.

137

100 дни

преди 14 години

Премиера - Първа копка,силно клати нашта лодка.Не престава да се жали,че десерта му изяли.Мисля, всички знайте вица,за нещастната вдовица,де окряка орталъка,че живота и е мъка.Само куха демагогия.Не управление-пародия !Веч пораждат се съмнения,в истинските му умения.Що за мъж си, не те зная.Засрами се най-накрая !Щом, мандата те товари,можеш да гасиш пожари !

136

Блеещото стадо

преди 14 години

Ако Бойко Борисов застрашаваше по някакъв начин сигурността и комфорта на комунистите досега да са го отстреляли сто пъти. Всички знаем колко знакови фигури, при това къде-къде по-големи от Бойко се споминаха без извършителите им да бъдат разкрити. Но всички те по някакъв начин застрашава сигурността на БКП/БСП за разлика от плямпащата кукла на конци - Бойко.

135

За ЛЮБОЗНАТЕЛНИТЕ

преди 14 години

Излезе книгата на Григор Лилов "Тайният проект Бойко Борисов". Все повече хора я четат и разбират, че Борисов е точно продукт на БКП. Изтърка ви се номера с комунистите. Напротив, твърдя, че антикомунистите не харесват Борисов.

134

Коя е ЦВЕТЕЛИНА?

преди 14 години

Цветелина Бориславова Карагьозова е българска бизнесдама, от 2001 г. основен акционер и председател на Надзорния съвет на Стопанска и инвестиционна банка АД (СИБанк). Баща ѝ, Борислав Карагьозов, е служител на Първо Главно Управление ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и работи като материално отговорно техническо лице към български посолства. Изводите да си направи всеки сам, според количеството и нагъността на сивото си вещество. И не се питайте защо ГЕРБ върхушката празнува Рождените си дни в "Монтерей"

133

Анонимен

преди 14 години

Желева: Аз бих искала все пак да кажа, че дефицитът на справедливост, който изпитваме в българското общество, и слабостта на институциите, в много отношения свързана с правораздаването, е нещо, което трябва да се поправи. Все пак щеми позволите да не се съглася с вас, че не трябва да опитваме. Водещ: А, трябва, разбира се, въпросът е. . . Р. Желева: Най-малкото, защото. . . най-малкото защото. . . Водещ: . . . да не правим празни упражнения. Р. Желева: Ами какво предлагате друго да правим?

132

Анонимен

преди 14 години

И в Бургас хората знаят доста неща.

131

Кои са КОТАРАЦИТЕ?

преди 14 години

Зад така наречения "кръг на Котараците" стоят пернишките бизнесмени Богомил Гьорев "Божко" и Иван Алексиев- "Котараците".Двамата са близки до хора от партия ГЕРБ в града, свързват ги с Премиера Бойко Борисов и по роднинска линия. Божко и Иван - "Котараците" се занимават със строителен бизнес. Популярни са сред перничани с високия стандарт на живот, който демонстрират. Не рядко луксозното Ферари и лъскаво Порше могат да бъдат забелязани пред хотел "Струма". Двамата заедно с Бойко Борисов са съсобственици в 7 фирми, повечето от които в сферата на строителството.

130

до 127

преди 14 години

по скоро към 24-25 хил.евро ще й бъде заплатата на Румката. Може да си позволи да хапва по-екологично сено

129

до 125

преди 14 години

Радвам ми окото само по Коледа, щото прилича на грухтящо прасе, иначе е адски противно и гнусно животно.

128

до 125

преди 14 години

то пък от тая Бъчва Фидосова голяма радост за окото ще падне, няма що - чудя се що не се вземат с оня Марковски и да си поръчат една тройно подсилена спалня

127

MM

преди 14 години

KAM 17OOO EVRA MAI MAI A

126

Тя

преди 14 години

Федосова е по-страшна, остава в парламента.

125

Анонимен

преди 14 години

Позитивното в случая е, че тази РЖ няма да плаши повече децата ни по ТВ.Остана едната Фидосова да ни радва окото :)))

124

Анонимен

преди 14 години

Е какво лошо има да се интересува човек? Като са я избрали и като яде от нашите данъци, които всички ние плащаме имаме право да се интересуваме. Ако не я кефи-да бяга пак в конезавода.

123

до 116

преди 14 години

ами цяла Варна знаем това, но интересно защо никоя от услужливите медии не го споменава