165

Анонимен

преди 14 години

Ники *** ще го вземат навсякъде ... Такива като него се търсят в днешното бездуховно време ...

164

Анонимен

преди 14 години

Ами човече, предполагам, че Бареков взима доста пари. Истината е, че дали ни харесва на мен или ан теб, той се харесва на доста хора в българия. Ако рейтингите са високи - такава ще и заплатата му. И защо отново трябва да се гледа в купичката на другия. Колко мислиш че струва един кайен!? Не го защитавам - изобщо не го харесвам този пияница. Но от друга страна, айде стига с този нрав - не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле.

163

Анонимен

преди 14 години

Е, то кой остана в смотаното бтв - само некадърници.

162

AZ

преди 14 години

САМО НА ИЗПРОВОДЯК ДА КАЖЕ ОТ КЪДЕ ВЗЕ ПАРИ ДА СИ КУПИ ЖИЛИЩЕ НА ВИТОШКА ДО МАРГИНИТЕ, БМВ Х6 И ДОКОЛКОТО СЕ ЧУВА ПОРШЕ КАЙЕН.ОСВЕН ТОПВА ДА СЕ ДВИЖИ С ОХРАНА КАТО МУТРА?

161

Анонимен

преди 14 години

най-после този *** ще се махне от БТВ.

160

Анонимен

преди 14 години

БТВ загуби ценен кадър. Все повече затъва тази телевизия. С мозъчните 2-3 гънки на ани салич и кадриев, които им служат да си уцелват устата при хранене, не се прави телевизия.

159

баща ти

преди 14 години

BAREK OFF

158

DD

преди 14 години

Най-накрая! Сменях канала всеки път, когато се появяваше в ефир...

157

yonex

преди 14 години

Ето така се напуска - не със сръдни и дела.

156

Димитър

преди 14 години

Този винаги слага думи на гостите си които те не са казвали в интервюто. Това според мен е журналистическа некомпетентност. Когато иска да каже нещо както му е на него угодно какъв е смисъла от гостите които кани ????

155

Анонимен

преди 14 години

Някой да пусне водата в *** ...Чаоооо БарекооооФ

154

Анонимен

преди 14 години

Имаме новина!

153

лелее,

преди 14 години

...Бюреков, при толкова негативни коментари, трябва вече да си журналистически труп, мойто момче. Как са те търпяли 7 години досега горките зрители?!?! Да се готви Милен от Нова, там ситуацията е по-зле

152

лекия

преди 14 години

- Значи, ако аз посадя една пита мед пред къщатата си, ще порасне кошер! - каза Пух.Прасчо не беше много сигурен.- Или по-добре само парче от пита - каза Пух, - за да не хабя много. Само че тогава може да порасне само парче от кошер, и то това парче, в което пчелите само бръмчат, а не в което медят. Неприятно!

151

лекия

преди 14 години

Прасчо беше зает - копаеше една малка дупка пред къщата си.- Здравей! - каза Пух.- Здравей! - квикна Прасчо, като подскочи от изненада. - Знаех, че си ти!- И аз знаех - каза Пух. - Какво правиш?Засаждам един жълъд, Пух, та да порасне един дъб и така ще имам много жълъди точно пред вратата си, вместо да ходя километри и километри, нали разбираш, Пух?- Ами ако не порасне? - попита Пух.- Ще порасне, защото Кристофър Робин каза, че ще порасне, и затова го засаждам.- Значи, ако аз посад

150

Анонимен

преди 14 години

138, Николай, ти ли си?

149

!

преди 14 години

Защо сме на този хал, като държава ли ? Отговора е в постовете украсени със зелени плюсове, самодоволство, простотия и неграмотност. ЗАВИСТТА господа е нещо страшно. На мястото на Брека и господ да беше ПАК не може да се угоди на никой. ( не защитавам екс водещия просто гледам коментарите Ви и ми става мъчно за Вас) благодаря за вниманието.

148

.......

преди 14 години

Абе да е жив и здрав ! Всеки трябва да се развива. Като се застои дълго време на едно място човек зацикля и затъпява ! Времето ще покаже дали е куха лейка или не ! Успех !

147

Veritas

преди 14 години

Не ми е идвал сутрин на гости, както сам си върва.Този *** дразнеше дори с трудния си , стържещ и често пъти неправилен говор.

146

EVIL

преди 14 години

УРААААА ДОБРАТА НОВИНА НА ДЕНЯ !!!!!! КРАЙ НА СУТРЕШНАТА ДЕПРЕСИЯ !!!!