152

Jolly Roger

преди 14 години

Цялата ни сегашна сухопътна армия може да бъде размазана за 24 часа, от Айтоската танкова бригада каквато имаше и в която съм служил.

151

предтавител на нежни

преди 14 години

като курсант във военен ВУЗ мога да кажа, че има жени..и жени..Имам колежки, които по нищо не отстъпват на мъжете, включително физическа сила. Разбира се има и "кукли барбита"...

150

haha

преди 14 години

Е щото нямат избор, как!Или всички в армията или всички под ножа.

149

Пекан Резервист

преди 14 години

Къде е нашата армия,не я виждам.Гарнизоните отдавна са опразнени,ученияотдавна не се правят.Границата ни с Турция,в дълбочина 60км,отдавна няманито един войник.Кому е необходимо това?Във всеки случай - не на България!Това че има някоя "дама" за цвят,в остатъците от "армия"- е приятно,но няманикакво значение.

148

коко

преди 14 години

Прав е генералът.Жените със задниците си ли ще спират врага?Армията се е превърнала в платено убежище за потенциални безработни.Няма необходимата бойна техника.Дупедавците ,които ни управляваеха, нарязаха и продадоха всичко,от което можеше да изкарат някой лев.Танковете,ракетите и самолетите са спомен от близкото минало.Сега армията е хвърковата чета с джипове ,водена от генерали с розови БМВ-та.

147

Kate

преди 14 години

При днешния живот и модерни технологии , проблем да е банята звучи смешно! Нека определят длъжности за жени. И защо сравнявате само със САЩ ? Какво ще кажете за армията на Израел и чудно защо там няма такива оплаквания ?

146

Pendo

преди 14 години

Кефят ме тези коментари - реших да го набутам на танкистка в ***. Веднъж го направих, а военната ми вика - мръсен ***, сега ще ти го излижа, за да видиш че не ме плаши никакво военно положение... После се метна на танка си и отпраши към Сливница за да го гарира по руско-натовски стандарти...

145

старомоден

преди 14 години

j,наивнико!Сега е ерата на психологическите оръжия и биологическите също.На теб може да ти харесва жена ти да има по-големи бицепси от тебе и да е с по-голям мустак,но аз искам моята все да си е мъркащо котенце и грижовна майка,а не убийца!

144

j

преди 14 години

Na tezi koito kritikuvat jenite otnosno armiqta samo 6te im kaja: vijte koi pazi edin ot nai golemite *** v sveta - Kadafi! Jeni be! Armiq ot jeni na tok4eta deto 6te vi prusnat kratunite predi da ste mignali dori! Taka 4e mislq spora za priklju4en!

143

Sturmfuhrer

преди 14 години

Всяка жаба да си знае гьола! Най-добрия начин по който жените могат да служат на родината, е да правят деца. Не да ми се връзват на американската феминистка пропаганда и да се правят на велики! То точно от такива глупости като "жени навсякъде", идва демографската криза!

142

модерен, но не гей

преди 14 години

пичове, имам една дума за вас - "неандерталци" :D:D:D

141

АМАН ОТ ЖЕНОРЯ

преди 14 години

Писна ми от тия женоря навсякъде жени. КАКТО Е ТРЪГНАЛО СКОРО ЖЕНИТЕ ЩЕ ЕБ*Т МЪЖЕТЕ А НЕ ОБРАТНОТО

140

бивш

преди 14 години

бил съм в поделение с жени и по-голям бърдак просто нямаше. командира на поделението и още няколко от щаба си заплюха няколко кадровачки, ние си харесахме от свободните и като почнахме едни наряди с тях. тогава имах ключ за една канцелария с диван..... тази канцелария що пиене видя, на този диван колко е"ане имаше.......... по-грозничките докато ние пиехме и лашкахме колежките им направо ходеха при тези, които бяха караул и КПП и ............абе все едно бяхме герои от някое евтино немско порно

139

Дърт ефрейтор

преди 14 години

Половината изказали се тук не са били в казарма, другата половина са жени, дето са гледали много американски филми с жени в армията.Може да съм *** и старомоден, но жена в армията, в редовия състав, на полево учение се равнява на мъж медицинска сестра в детска ясла.Ще се справи, но не е същото, както трябва да бъде.Промиха мозъците на жените... А от очевидец знам, че в момента в армията на Сащ в афганистан са предимно мексиканци, кандидати за гражданство, за които това е единствена възможност.

138

старомоден

преди 14 години

Жените са създадени да обгрижват,да обичат и да раждат деца!!!Дори на работа не трябва да ходят!!!Твърдо против еманципацията съм!!!

137

Анонимен

преди 14 години

уникални *** има тук

136

Анонимен

преди 14 години

До BigShot. ОК. Съгласих се. С теб. С индивиди, които много говорят как женте не се справят, но не са служили, няма да се съглася.

135

до 126

преди 14 години

Пич, ако Турция иска Странджа от България - гарантирам ти, че не нашата "армия" ще може да ги спре!тук не е до бройка изтормозени *** служещи в армията а до техника - а ние такава нямаме, освен ако не броиш 3-те ни бойни МИГ-а, от които се ползва само 1... не се излагай с такива смешни твърдения!

134

Анонимен

преди 14 години

аман от сексистки изказвания - според мен не трябва да има армия изобщо... не редовна а каквато и да е... но както и да е - щом има - и жените да влизат ако искатвсеки си избира сътбата си!

133

montekleca

преди 14 години

mom4eta i momi4eta mnogo glupav spor ste zapo4nali az sam bil v kazarma vav plovdiv i moga da vi kaja 4e kogato slujih ima6e jeni kandidatki za voenna slujba te bqha tam s nas 3 meseca nqma da vi kazvam 4e v nqkoi disciplini izdarjaha pove4e ot majete te bqha prosto super nikoga ne sam vqrval 4e 6te se spravqt taka taka 4e nqma lo6o da ima jeni v armiqta