74

ПИТАМ!

преди 14 години

ВСЕ ПИТАМ И ОТГОВОР НЕ ПОЛУЧАВАМ! ЗАЩО НИКОЙ НЕ ЗАКАЧА ДОГАН? ЗАЩО БОЙКОВЦИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА РАЗСЕЯНИ? "ПОРИЦАЛИ" ГО, ЧЕ НЕ ХОДИ НА РАБОТА И ТОЛКОЗ /МАЛКО ПРАХ В ОЧИТЕ НА НАРОДА/! ТО ДЕТО ГЕРБАДЖИИТЕ МЪЛЧАТ, АМИ И ВОЛЕН СИДЕРОВ КРОТИЧКО СИ МЪЛЧИ. ПЪК ДПС ПАК СИ ИЗБИРАТ ТЕХНИ КМЕТОВЕ ПРИ ЧАСТИЧНИТЕ ИЗБОРИ, ПАК СИ ПРОВЕЖДАТ ТЯХНАТА ПОЛИТИКА, ПАК ВСИЧКО СИ Е ПО СТАРОМУ И НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА. ЗАЩО ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ НЕЩО ПАК НИ ПРЕЦАКАХА???

73

do 65

преди 14 години

Вече сме около 7 000 000 с работещите и живеещи чужденци у нас, но както Димитров се кани на година да дават българско гражданство на 50 000 "нуждаещи се" ще ги стигнем.

72

Анонимен

преди 14 години

Бойко е мутра, бандт от симеоново знам го аз

71

Анонимен

преди 14 години

Бойко ще излезе накрая агент от държавна сигурност като ГОЦЕ

70

Демокрация е

преди 14 години

Борисов и Станишев да се оженят и да се *** колкото искат. И без това в Европа *** политици са на мода. Така ще станем ептем европейци

69

Макавели

преди 14 години

Борисов ако е умен ще мълчи, ама като го гледам колко е ***, само говори говори и говори. Ще те видим и тебе накрая ква оценка ще ти дадат и дали въобще някой ще има доверие в теб ***.

68

Анонимен

преди 14 години

А кого харесваш тогава? Бойко не е идеален, но е най-добрия вариант, който може да предложи нашата смешна политика. Колкото и да ругаем и псуваме, това е.....няма кой друг да се нагърби да направи нещо. И като гледам много хора са недоволни и ми се иска да кажат щом ББ не става, кой СИРЕЧ :) става....

67

Не е сериозно

преди 14 години

Бойко изпитва лични чувства по отношение на Станишев и се разправя с него все едно, че борчески бос притиска млада п.. да я нае.. Каква ли полза има за държавата от отмъстителни обидчиви премиери, дето гледат да накажат тоя дето му се опънал и казал нещо напреко. Ако ще се оправят нещата Станишев дай си *** на Бат Бойко да те опрай и се успокойте накрая.

66

Мамантос

преди 14 години

Ей, до голяма олигофрения доведе за 20 години тая демУкрация, бе!

65

Анонимен

преди 14 години

ГОсподин 64 населението на българия е 6 млн а не както вие се изразихте 7млн

64

ДвоенСтандарт?

преди 14 години

Лошото е, че младите /под 30 г./нямат нито достатъчно знания, нито достатъчно професионален и житейски опит, за да се назначават на отговорни позиции. Все пак живота на 7 000 000 човека зависи от техните решения. А по-големите /над 30 г./ са с много резерви по въпроса. Така се получава един вакуум.Незнаещите искат, знаещите не искат. А в действителност трябват разумни, образовани, интелигентни и морални хора. Но досега виждам само двоен стандарт.

63

до 43

преди 14 години

разбира се, при всички случаи никой няма да направи по-малко от Бойко за 100 дни. Ще ми бъде интересно да отбележиш какво точно е направил, освен НОМЕРАТА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ и ЦИРКА, който разиграват със Сергей Станишев. Нивото е за деца от Детската градина, според мен. Не е поведение на сериозни хора.

62

Дарт Вейдър

преди 14 години

Няма алтернатива щот мутрите ги поизтрепаха нормалните политици целенасочено.

61

sasho

преди 14 години

Мутри, мутреси и мутроподобни - това е правителството на ББ !!

60

ММX

преди 14 години

Може и съкращенията да са след Нова година, но ми е интересен подбора. Нещо критериите са доста субективни до сега. Приятели, познати, съпартийци, родата на познати и приятели. Разбирам, че е нужно обкръжение от доверени хора, но това не гарантира нужните качества за определени длъжности. Или ще си оставят мълчащите и кротките, и след това ще си патят от това. Нежеланието за разумни замени води до много отрицателни изводи.

59

до 50

преди 14 години

На мен също са ми много смешни промитите мозъци, които не спират да папагалстват как Бойко го "нацепил" на БСП. Ако под нацепване се има предвид изритването им от политическата сцена, то това го направихме ние, народът - всеки с гласа си, а не Бойко. Бойко засега нищо не прави, освен да говори ГОЛЕМИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ. Ще се радвам да видя действие и клиенти на панделата. Това е.

58

циркаджия

преди 14 години

бойко,ние не те заслужаваме,ние не сме достойни за теб,не сме достойни да целуваме земята по която ходиш!Прости им те не знаят какво правят!Аз лично ти пиша 7!Ц и Б,не е цецо и бойко,а Цирк Буш!

57

Идиот

преди 14 години

Абе до вчера доверието беше над 70% ,а сега е около 60%.Все се чудех кой ден тези социолози щяха да ни изненадат с около 140% подкрепа ама май малко от малко се усетиха ,че се оливат.А резултатите зависят от въпроса.Ако питат хората дали подкрепят замразяването на заплатите и пенсиите и вдигането на цените на алкохола и цигарите дали пак ще е толкова подкрепата

56

987

преди 14 години

Здравейте верни ФЕНОВЕ НА БАНКЯ-БОЙКОВИЗМА. Слагайте ми минуси, защото аз не харесвам Бойко (нито пък Станишев и Доган, за да спите спокойно, все пак)

55

Бай Ганьо

преди 14 години

ОМАСКАРЯВАТЕ ХОРА,БЕЗ ДА ИМА ВСЕ ОЩЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА.ТОВА СА ПРОЙМИ НА ДС ОТ ПРЕДИ 1989Г.ТЕЗИ ПРИЙОМИ МНОГО ДОБРЕ ГИ ВЛАДЕЕ МУТРАТА БОРИСОВ.