320

Бам Бам

преди 14 години

Тъкмо най-после бях започнал да вярвам на правосъдието, когато внезапно се намеси МВР ...

319

Политолог

преди 14 години

Във военния съд работят сериозни и подготвени юристи.И да кажеш че не са работили задълбочено две инстанции, два съдебни състава , и военна прокуратура, си е доста нагло.

318

танцуващ с кучета

преди 14 години

е тоа министър утрепа рибата. явно има негласна уговорка с бат бойка да министерства в сянка и на правосъдното. глей го ти къв важен се извъди, ми той направо си размахва пръст към последната инстанция и им казва да внимават в картинката. аз още сега хващам бас, че тия *** дето са утрепали човека ще ги оправдаят изцяло. мани това ами току виж и на важни постове ги сложат като репресирани. е ба ти държавата брато, дай да бегаме у зимбабве.

317

feeezy

преди 14 години

Цветанов какво се прави на ***!? Естествено, че полицаите не са искали да го убият. Но напълно съзнателно са го налагали всички с все сила. Като че ли не знае как се бие яко в районните, в полицейските джипове и въобще в системата. Това са сторили полицаите - съзнателен зверски побой. Не трябва да си Айнщайн, за да се сетиш, че може без да искаш да се унесеш в боя и да прекалиш. Е, прекалили са. И са убили. А убийците лежат в затвора. С години. С много години. Честито на печелившите!

316

Политолог

преди 14 години

най-лошото , което може да се случи в една държава е да изтървеш полицията и службите за сигурност да нарушават закона.Пък да си министър и да окуражаваш такива неща, трябва да си мръднал.

315

Анонимен

преди 14 години

Shesho ste ti istine miystoto mai rano rano.

314

българин

преди 14 години

"Убеден съм, че следващата инстанция ще подходи много по-задълбочено, за да има действително едно справедливо решение на този казус - тъй рече Цветанов.Абе Цветанов,правилно ли разбирам, че искаш да кажеш, че две съдебни инстанции не са подходили задълбочено и, че двете съдебни решения до този момент не са справедливи?!Е,надскачаш си боя министре!Дори нещо по-лошо-прекаляваш!Като не знаеш какво да говориш,айде у вас.Ако си пич, оставката ти трябва да последва незабавно!

313

Додо

преди 14 години

Не е доказано нито, че Чората Е бил престъпник (бил е следствен, но нищо не е доказано), нито че петимата НЕ са го убили умишлено. Твърдението на г-н Цветанов, че не отишли да убиват Чората не почива на факти, а на симпатии. Щом цял свят знаел, че Чората е бандит, ама не било доказано, очевидно той си е плащал за "чадър". После вероятно престанал да си плаща и заплашил петимата, че ще ги издаде, ако продължат рекета. Те пък си прибрали чадъра и го изплющяли. Изглежда възможно, нали?

312

Анонимен

преди 14 години

...Miystoto im e v zatvora na tiy boklushi.....!

311

Анонимен

преди 14 години

Tova e mn goliyma greshka,che zastava zad tezi ubiishi,Boiko ogledai se kakvo praviyt podchinenite ti da ne si otidesh i ti ovreme!!!

310

до 306

преди 14 години

Кплко осъдени полицаи има с ефективни присъди ? Или май им дават само условни присъди, или ги глобяват с по 300 лв ? Затова сме на това дередже и те си мислят, че са над закона ... Октоподът им вече ще остане в историята !

309

Анонимен

преди 14 години

Няма кво да коментираме, Цветанов няма никакво право да се изказва по казуса.Единственото което евентуално е можело да коментира е от рада на това, че има съд и каквото реши съда, това ще е.С това изказване на практика новия министър казва:"Абе съда да го духа, къв е той да казва.Важното е АЗ какво казвам.Те колегите да не би нарочно да са го утепали, е счупили му някое ребро и някой шиен прешлен, поразкъсали му някой орган, ми те отде да знаят че е толкоз кекав и ще умре".

308

Анонимен

преди 14 години

Цецо, най-много ми харесваш, когато мълчиш! Заговориш ли, бисери ти капят от устата.

307

lll

преди 14 години

те са поръчкови убийци

306

NEL

преди 14 години

...БРАВО...за това сме на това дередже...щото осъдените полицаи са повече от престъпниците....

305

Златко

преди 14 години

Това е много нагъл опит да се повлияе на съда.Навсякъде по света щеше да последва оставка.

304

Златко

преди 14 години

Нормално за умишлено убийство с особена жестокост се четат доживотни присъди.Акобеше извършено от обикновен човек, щеше да получи до живот.Не разбирам защо реве Цветанов?

303

Анонимен

преди 14 години

След този коментар на Цветанов не чакайте нищо хубаво, полицаите с още по-голям хас ще ни трепят.

302

Златко

преди 14 години

Не вярвам, че БГ съд ще осъди някого, особено полицай, без много яки доказателства.Единия съд ако сгреши, но това са три инстанции.А обстоятелството,че престъпление е извършено от длъжностно лице при или по повод службата му, не е смекчаващо вината обстоятелство, напротив-такива престъпления навсякъде по света се наказват по-строго.

301

до 296

преди 14 години

до 296, а не до 290 /грешка/