358

Умислен

преди 15 години

Държанието на Бойко показва, че има мерак да превърне България от демократична в полицейска държава. Няколко пъти военни са били начело на държавата, но полицаи - никога! Да ви е честит! Избрахте си го с мнозинство.

357

до 351 и 353

преди 15 години

Нещо сте объркали форума, хора Не сте в час :-)))

356

De Bruckere

преди 15 години

Та,за да си довършим раздумката,ще кажа,че не бих носил отговорност в нещо, в което не участвам, но ще го кажа ясно и на висок глас още в началото, а не после да увъртам.Ако кажа,че подкрепям някого без да искам насреща постова, после няма да търся начини да ме включат.Имам си авторитет. Би следвало в момента парламентарните гимнастики да отсъпят пред здравия разум и да наистина да се играе честно,а не зад "подкрепата" да стои "скритата контра" в полза на ДПС и БСП

355

дрондил

преди 15 години

Сегашният вицепрезидент Ангел Марин направи убийствен призив на 16 септември 2007 г. на градския стадион в Одеса, където бяха докарани 90 деца от 8-и до 11-и клас от българските села в Бесарабия, а той беше довел около 100 чи-новника от различни министерства. Марин призова тези младежи да не идват в България, а да си стоят в Украйна, защото там е погробичамн Хан Кубрат и те трябва да го охраняват. (На 18 август 2001 по време на първия събор на българите в Украйна се откри и освети гранитен паметни

354

???

преди 15 години

Да обявиш принципността за лицемерие, е висша форма на извратеност.Явно - Бойко е операн от свян и почтеност.

353

jikata

преди 15 години

Съдбата на българските военни гробища край Дойран е част от съдбата на всички български военни гробища на територията на днешна Република Македония. Десетилетия наред идеологически и политически обстоятелства, определящи политиката в този район на Балканския полуостров, са довели до пълния разгром на почти всички български военни гробища. Техният бро според Централния военен архив само на територията на Македония е 471 с над 18 000 погробичамни войници, а според доклад от 1937 г. на Отделение Во

352

De Bruckere

преди 15 години

Ха,стана интересно:)Да караме подред.Първо: "излАгация",а не "излЪгация".Второ преди Б.Д.проблемът беше в меморандума, после в това,че не можели да подпишат нещо,което подписали "Атака",после в това,че не можели да носят отговорност в нещо, което не участват,от което забележи сами се отказаха !?!?!И точно това е странното.И какво има за неразбиране?Не само,че не съм чул Костов да не иска министерства,ами и той директно заяви,че не искат,пък после-няма да носим отговорност,щото не сме вътре.Ееее.

351

Анонимен

преди 15 години

Владика иска да заличи български военни гробища в Битоля.Тленните останки на български офицери и войници, почиващи в български военни гробове, братски могили и военни гробища, трябва да бъдат препогробичамни и събрани в обща костница. Това е разпоредил владиката на Преспанско-Пелагонийската епархия Петар на всички епархийски свещеници в Битолска област.Върху гробницата трябва да бъде положен македонски паметник, а на него да бъде изписано: "В памет на насилствено мобилизираните македонски войници в

350

De Bruckere

преди 15 години

Ами меморандум е по-добре от честна дума ми се струва... Освен това мисля,че е повече от ясно,че липсва малко принципност в позицията на синята коалиция (както и на ГЕРБ,както казах)-не може първо да заявиш подкрепа за самостоятелно правителство на ГЕРБ,после да се сърдиш,че не ти дали министерства,а после пък да обясняваш,че всъщност не искаш министерства,а постове в администрацията,за да можеш да е поемеш някаква отговорност.Ами поеми първо отговорност за първоначалните си думи!

349

Анонимен

преди 15 години

Този самовлюбен мачо отвреме на време тотално изключва и прекрачва всякакви граници !ТОЙ се обадил на Мартин и му казал , разбирай "наредил" , да не се обажда по повод назначението на Б. Димитров . . . Да ама Мартин не слушал и се обадил !!!ТОЙ смятал , че парламентът трябвало да свърши еди що си и еди какво си . ..ТОЙ се борил . . .ТОЙ създал . . .Ако не е ТОЙ , ще се разсърди и . .. после ще дойде ДПС и Станишев . . .И всички му се вързват !!! "Егати държавата , щом аз съм и министър !"

348

hrissy

преди 15 години

Вие защо си мислите, че всички които не са за ББ са комунисти, прости, недодялани и прочее обиди? Кой е този Бойко Борисов дето Вие неговите подръжници толкова много хвалите, целувате *** на една мутра от типа на която цяла България пищеше през 90-те години. Относно Божидар Димитров мисля, че човека е достатъчно ерудирана личност и заслужава да му се даде шанс, а и в крайна сметка нали Вие - ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ББ му дадохте властта в ръцете - ЗАЩО СЕГА МРЪНКАТЕ КОЙ КАКЪВ БИЛ ????????????????

347

хааааа

преди 15 години

Бодигарда на плевенското к...ве Флорин е премиер България.Съзнавате ли какво направихте?

346

СИНче

преди 15 години

Гласувах за СК, но Бойко е прав! Обявяваш подкрепа първоначално,а след това... на ощипана госпожичка се правят... Още не е заработило правителството и почнаха да си подливат вода... Това е психологията на десните партии за съжаление, за това може би след известно време, *** пак ще вземат властта... :(

345

Анонимен

преди 15 години

Pravilno se razgrani4ava sinqta koalicia,gerb napraviha nqkolko gre6ki,6te stanem svideteli na o6te mnogo lo6i deistviq ot tqhna strana.

344

hrana za vsi4ki

преди 15 години

как си представяш правителство крепящо се на "меморандум" нали днес съм с теб, утре, не! на атака и на рзс ли ще разчитате?! и те не го подписах между другото. Направете един коалиционен договор и това е.

343

p.

преди 15 години

що за оправдания? "приятел" му бил!! като нямаш приципи, какви ли са ти приятелите? вчера едно, утре друго (каквото на мен ми изнася)!! честито на вси4ки нас!!! да го хварли мандата, ако му стиска!!!

342

Брат Грим

преди 15 години

Ние ,българите вярваме в царе,снежанки,юнаци и ..нак ни хапват човекоядните"служби".

341

hrana za vsi4ki

преди 15 години

и второ, ти би ли носил отговорност за нещо в което не участваш? според мен, дори да се абстрахирам от синята идея, в момента реагират много честно и открито. казваме, че не го щем тоя и точка. Комунист е! Това ми стига като причина да го смятам за ***:)

340

123

преди 15 години

...нов бардак със старите ви...бойкината работа за стругарката цецка да не говорим , че страшноо

339

Анонимен

преди 15 години

TRQBVA DA NI YPRAVLQVAT DONOSNICI I AGENTI LI ,.....MINYVA4