209

723

преди 14 години

калояне, прекръсти се на тестер,ахахаха

208

баба Яга

преди 14 години

Коко: И като се събуди краката ти бяха отвити нали? :)

207

kaloian

преди 14 години

az imam golqma firma v burgas i mi rabotqt 15 jeni4ki i vsi4kite sam gi probval ,moga da vi kaja 4e nito edna ne se 4ustva k...a a naprotiv raboti s udovolstvie za6toto im pla6tam mn. dobre i majete im sa dovolni i vs. e ok.

206

Мими

преди 14 години

Аз също съм работила такава работа и то в голяма и доста просперираща фирма, единия шеф искаше да ходим на море, другия на Test Drive на BMW, така че това, че ти си попаднала на едно от малкото места където има някаква корпоративна култура не значи, че това със секретарките е мит, повярвай ми, случват се оше такива неща и то не рядко, и не само в малки фирми!

205

дедо

преди 14 години

ами те работят успешно!в първите години след успешното въждане на СПИН потърпевши били 75% от тези които имаш предвид,но никой не е застрахован!ще му издигнем после паметник ,че се е принесъл в жертва на всеобщото благо!

204

Мацка

преди 14 години

Ти не бери грижа за моята вярност. В нета всеки може да бъде какъвто си пожелае. Ти гледай да служиш вярно на шефа!!! :))) Не приемам обаче препоръка от жени, най-че секретарки.:)))

203

Мацка

преди 14 години

Само още няколко милиарда са...:))) Виж обаче хубаво би било генните инженери да поработят по в.ъ.п.р.о.с.а за хомосексуалността...:)

202

777

преди 14 години

сладурска статия, супер за к на работната седмица :) прочетете, усмихнете се, вижте идва слънчев уикенд....ние, не можем без вас мъже, факт :) и обратното важи също:) радвайте се на хубавото време и на любимия чок, любимото занимание...какво толкова на сериозно я взехте тази статия??!!

201

***

преди 14 години

Благодаря на всички коментиращи, че ме забавляваха през скучния петъчен следобед. Мацке, само да ти кажа, че си се врекла във вярност, да не беше омъжена как да е, обаче, вречеш ли се на един чок, това означава, че трябва да си отдадена само и единстно на него тялом и душевно, но то си е на личен избор и виждане. А тези за секретарките са мит, аз съм секретарка, и никога не съм се сблъсквала с подобни ситуации. И професията е страхотна :-)

200

дедо

преди 14 години

теб не те интересува,но някои маса пари хвърлят за това!напоследък ми се струва ,че като цяло мъжете и жените са изчезващ вид по тези земи и трябва да бъдат вписани в ЧЕ*РВ*ЕН*АТА книга на изчезващите видо!

199

Анонимен

преди 14 години

ЗА ДУДУЦИ СЛУЖАТ. ТОЖЕ И ЗА НОСАЧИ НА БИРА И ГОТВЕНЕ.

198

Анонимен

преди 14 години

"Мен ме интересуват мъжете, в частност МЪЖА МИ. Това важи и за мъжете."Бъркаш, мацко, за мъжете. Тях не ги интересува твоят :P Ти като че ли си по-интересна :)

197

Мацка

преди 14 години

Мен не ме интересува генното инженерство (виж, чрез него ако можеха поне да се справят с генетичните болести много, от които са БИЧ за чочеството). Мен ме интересуват мъжете, в частност МЪЖА МИ. Това важи и за мъжете. Пък всеки да си прави каквито си иска експерименти. Който има някакви проблеми, да се възползва от тези експерименти. :)))

196

дедо

преди 14 години

ами те така казаха,фгенетиката се развива успешно и всичко държим у цензури и мензури заедно с уфсъта ДОЛИ -първият успешен експеримент!няма да има нужда от мъже-само проблеми създават!!!

195

Мацка

преди 14 години

*Стана в.е.с.е.л.о...

194

Мацка

преди 14 години

Аааа, определено ме разсмяхте всички! Незнам цензури, мензури... Стана село :)))))) Та какво казваш за книгата, дедо???

193

дедо

преди 14 години

щом трият безобидни неща ,значи някой панически се страхува от тях,това е елементарната логика!остава да разберем кой и защо се страхува?

192

uuuuu

преди 14 години

uuuuuuuuuuuuuuu

191

723

преди 14 години

дедото е над тия неща, ахахахах

190

дедо

преди 14 години

няма как да разбереш след като има цензура въпреки ,че някъде беше написано,че има свобода на словото и печата при определени условия разбира се.........