158

Анонимен

преди 15 години

Ааа, брадво, разбрах. "Лоялни". Ми то и предишната власт беше таке, бе! Всички министри и цялата администрация беше "лоялна". Разсипаха страната и "лоялно" се оядоха. И ми казваш, че сега критерият на прехваления Бойко за министри, е пак да са му "лоялни"?? Нищо друго? Акъл не се ли иска, някакви постижения (като й гледам на Фандъкова постиженията...)?Екстра, ще си отживеем. Пардон, някой "лоялни" пак ще си отживеят.

157

Анонимен

преди 15 години

Пичове вижте тоя филм. Има защо. С точки е защото неистово го трият тук. Тоя сайт май е турски...e'-'t'e'l'e'v'i'z'o'r'.'c'o'm'/channel.php?cid=2099 т май е турски...

156

Брадвата на Бойко

преди 15 години

Администрацията в държавата ще бъде драстично съкратена.До няколкомесеца,ще извършим чистка,но не по политически критерий.Кадърните и лоялнислужители,ще намерят своето място в преструктоираната администрация.

155

Запознат

преди 15 години

аз предлагам Днес.бг да изключи политиката от съдржанието си. След вчерашната глупост за избори във в. търново и странните коментари за бъдещи министри, по-добре се заемете само със спорта.

154

Анонимен

преди 15 години

само едри фиодали ,догодина щесе работи за комат хляб а робите се радват

153

Васил Митов

преди 15 години

до #152 "Анонимен"Извинявай батенце, ти работил ли си в тия министерства?Имаш ли идея каква е цифрата отговаряща на цялата БЪЛГАРСКА администрация? И знаеш ли...съотношението какво е?(Население= Администрация) Сигурен съм, че си нямаш бегла идея. Недей да се чудиш...защото хора с твоето ПОЗИТИВНО мислене са гласували на предишните избори и доведоха страната до...ммм ПРОСПЕРИТЕТ...и до някви си смешни милиарди евро от ЕС.

152

Анонимен

преди 15 години

Абе, брадво, много си компетентен май :) Значи да се разчистят министерствата, викаш, пък в тях ако ще магаре да сложим, няма проблем. Значи е зор да махнем "фесовете", както казваш, пък какви ***, и, нефелници или бъдещи милионери ще си сложим по министерствата от утре натам, все тая, на теб ще ти е спокойно. Мале малеее, а аз се чудех що за хора са гласували за Бойо.

151

Васил Митов

преди 15 години

до #133-"Кмета"Ще ти отговоря "Защо така"Защото неможеш да погледнеш по-далеч и от носа си затова. Защото не си спомняш зам. кмета кви ги вършеше с Ивайло Константинов (Юнион Ивкони) Миролюб, Асен...и всички транспортни босове. Или не си чел (чувал) записания разговор от срещата, когато си делят автобусните линии в софия...***. Чети и тогава задавай el dorado си и!(зам.кмета беше моментално уволнен след като разговорът беше огласен!

150

Брадвата на Бойко

преди 15 години

Много се активизирахте след изборите,бе "червени"!Вашата работа е,катослед "дъжд качулка".Още Бат Бойко правителство не е направил и вие взехтеда плюете и да отричате.Първата работа на новата власт е да прочисти всичкиминистерства от "червените"и "фесовете",защото явно ще правите ингел,т.естще саботирате!Червен и фес във власта,все едно таралеж за възглавница!

149

u4itelka

преди 15 години

POSNAVAM nqkoi it pribligenite na Fandakova -nqkoi sa smenqli po 4 partii i pak 6te se nabutat v vlasta.Tasi gena mnogo trqbva da vnimava,ako iska nie u4itelite da ne se raso4arovame i sega.

148

cpmp

преди 15 години

и като махнат министерството на извънредните ситуации сигурно ще си решат проблемите, а хората да чакат Месията да им остави някоя трошица за децата

147

ot GERB

преди 15 години

DU6ANA ZDRAVKOVA-TOVA e DOSTOINIQ MINISTAR NA OBRASOVANIETO,no qvno ne e udobna -umna ,kadarna i 4estna.

146

gothic

преди 15 години

Само Дянков изглежда неосвинен. Личи си, че не е живял в България. но ще го видим с кво тегло ще е след 4 години....

145

Анонимен

преди 15 години

Българина не обича някой да му набива канчето.Сега Бойко се харесва , но ако продължи с това поведение скоро ще омръзне и това ще се обърне срещу него.

144

Анонимен

преди 15 години

Чудесно. Фандъкова, която не успя да се оправи с едни детски градини и Столарски, при който като шеф на фирма-превозвач въобще, ама въобще няма конфликт на интереси.... Тепърва ще му ядем @$^%$# на Бойко....

143

Анонимен

преди 15 години

по тоя повод - взимайте си чантите, и бегайте обратно в прованса, няма място в София вече, затворено е.

142

нема страшно

преди 15 години

Споко, бе хора,след Бойко ще дойде ДРУГ!Има кой да мисли за това,не се притеснявайте!:))

141

Анонимен

преди 15 години

Браво за закриването на тези министерства :))))))))) Това е чудесна новина!

140

Анонимен

преди 15 години

"Йорданка Фандъкова жената, която остави над 8000 деца на улицата, след като не успя да им намери място в детските градини на София" ------ ееее, лигавите се вече. Какво ви е виновна жената, че изведнъж се родиха повече деца, и че София просто няма капацитет за тези деца ? Или че Софиянски раздаде общинските терени, и старите детски градини станаха бизнес офиси ? Откъде да ги построи тия детски градини за 1 година ? Откъде пари ? Нали Станишев не им ги даде, вместо това даде на Кърджали 80мил.

139

Jeunesse

преди 15 години

..... и дойде цар Ивайло ... Лахана.... Бърдоква.... Члупости! По-лошо даже... Дойде Чапай с борците си против фашизма!!!!