187

ves

преди 15 години

Обичам го!

186

ан

преди 15 години

Прав е Костов отвсякъде ...дано тва да стане и реалност. yerli: доган е всичко друго но не и политик. Колко време ще ви трябва да го разберете ? - забрвих вие учите до 7-8 клас

185

Сема

преди 15 години

Единствената вина на Доган е,че предпочете да бъде вожд на индианци,вместо лидер на интелигенти.Умен е,шапка му свалям,но не толкова.Защото предпочете сараите...А ние бяхме за него,и то свободни.Така,че засрами се,че ме нагруби.Засегна ме.Радвай се.

184

d-r

преди 15 години

Доган е проклятието на България. Проблемът с Доган е много сериозен и ако ескалира ще се стигне до етническа конфедерация както в Македония или Босна.Единственият изход е разцепление на ДПС, но това не може да стане ако Доган е жив.

183

Do yerli

преди 15 години

Никога през живота си не съм се срамувала от с си.Няма да го направя за теб.Казах вече,единни сме,но понякога това ни изиграва лоша шега.Аз се уча от грешките си приятелю,а ти?

182

yerli

преди 15 години

do vsi4ki!!!Edinstrveniq politik v bg e Dogan, i edinstvenata mu "vina" e 4e e turcin!

181

d-r

преди 15 години

Всички вие, дето мразите Костов: Къде бяхте преди 8 години? Гласувахте за крадливия царчок, нали? Сега не искате да си спомнята за глупостта си от преди 8 години! Мислите си че не сте били глупави, ама сте. Правени сте от пикоч! И за да докажете на с си че сте такива, каквито не сте, сега за нов месия избирате бодигарда му. Имам лоши новини за вас. Пак не сте познали. Защото сбирщина като царската и бат'боjковата не са политически партии, нямат никаква структура и не могат да управляват държавата. Сбирщината си е сбирщина, ако ще и нобелови лауреати да докарат. За нищо не става. Костов го намразихте защото беше първият истински министър-предаедател. И като такъв трябваше понякога да действа и с камшика. Ама това не ви хареса и като слънчогледи погледнахте към месия Nо1 - крадлив дъртак от Мадрид. Сега няма как положението да е по-различно.

180

yerli

преди 15 години

do sema!na teb mnogo ti otiva da oplyuvash Dogan AGA!zasrami se!

179

Сема

преди 15 години

Порно сайтовете се свършиха и нападаш дами по форумите?Някой е останал на сухо.Е не съм виновна аз.И не ти отива.

178

Tina

преди 15 години

До Анонимен и Сема: Не сте прави, че всички българи мразят и оплюват. Има партии, които много ги е страх от Костов и техните привърженици плюят наред. Повечето българи се радват на обединението на сините, защото се умориха от разцепления и разделяне. Обединението винаги е по-добрия вариант. Костов и Димитров го разбраха и спечелиха. Сега остава да оправдаят надеждите и да разгърнат целия си икономически потенциал.

177

yerli

преди 15 години

za sema!!!sema na men mi day 1 6ans da de opukam da vidi6 kak 6te si promeni6 menieto, toz koito te e e..l qvno ne e bil rqzan!!!

176

Сема

преди 15 години

Освен,че мрази наред,българският народ не умее и да прощава.Аз простих на Костов и му дадох втори шанс.Той дори не е сам,а е в коалиция бе.Сега ще ме опонирате защо не съм дала втори шанс на Доган.Отговорът е- умно турско д**** се е*е веднъж:)

175

Анонимен

преди 15 години

съвсем в реда на нещата е, да бъде оплюван и хулен. това си е типично нашенска черта. българин и ценностна с-***, звучи твърде абстрактно! просто всички искат да са като него, уви не са. остава им само злобата, но не и участието.

174

anonimen

преди 15 години

ako na kostov vqrvashe balgarskiq narod shteshe nda mu glasuva doverie..............a naroda ne mu vqrva.a go mrazi............

173

богомолка

преди 15 години

Какви са приликите и разликите между гаргамел и богомолка ? След съвкупление богомолката убива онзи, с когото си е партнирала ...

172

Сема

преди 15 години

до 162:Бг-турците имат нужда от интеграция,не от протекция.Вярвам,че Костов и Бойко ще съумеят да ги интегрират.Полезният човек е интегрираният човек.Вярно е,че сме единни,но ние сме си такива по природа.Това понякога ни изиграва лоша шега:)

171

за 170

преди 15 години

Не бе 170, комшията му токущо е слезнал към центъра и Костов със стълбата се забълзал към комшииската череша. Ама му приляга нали.

170

Анонимен

преди 15 години

Чудесна снимка. Гепил е на комшията стълбата и се усмихва доволен, че днес не се прибара с празно.

169

Klara

преди 15 години

"България продължава да получава нисък резултат по отношение борбата с корупцията, връщаме се осем години назад като нива на подкупност."Какво излиза, че при корумпираният Костов корупцията е била най-ниска.

168

doki

преди 15 години

Правителство на малцинството е заложник на нестабилната политическа ситуация в парламента,защото ако разплитането на чорапа тръгне в посока на СДС,Атака или РЗС,моментално един вот на недоверие ще го катурне,ето как се оплитат от сега св. черва.Или мислите,че в тия партии са света вода ненапита?Повече сълзи се проливат за сбъднати молитви!!