226

Viliste

преди 15 години

Много ми е чудно защо когато ония мръсен *** блъсна и уби на място дете на бул. Чаталджа във Варна се говори два дни и край? Ако общественият интерес беше толкова голям и по този случай отдавна цингото щеше да е в някоя килия! Но това в БГ не може да се случи защото на нас ни дай да плюем успелите хора! И стига с тия пиянски глупости, едва ли е бил пиян! Знаете ли колко му трябва на един спортист за да се опияни - може би 30гр. са достатъчни! И тия коментари, че е отнел два живота - животът на момичето продължава да бъде отнеман от собствения и баща на разни комарджийски игрички - това дори е по-подсъдно от онова, за което врякате и то срещу човек по-достоен от вскички нас Българите, макар и да не е българин.

225

........

преди 15 години

тъпите молоумни защитници на убиеца Ставийски не проумяват че тази присъда е шамар за членството ни в ЕС .Тя ще бъде взета предвид при следващия негативен доклад .Когато от ЕС ни наложат поредните санкции защото нямаме правосъдие кой ще го отнесе ? Всички ние ще го отнесем , включително *** защитници на убиеца Ставийски , или с две думи - всеки *** който защитава пародията на правосъдие наречена "случай Ставийски" реже клона на който стои !!!

224

преди 15 години

Газил е щото има какво да гази, за разлика от вас, разни пендерази.

223

преди 15 години

Вярно е елдорадо, че има "един убит и един полуубит", но самият ти защо си толкова утрепан, след като не те е газил "Хамър".

222

преди 15 години

... Каза Кирил и изхвърли съдържанието на нощното си гърне през терасата като изпухтя, удовлетворен от висшата проява на гражданска доблест.

221

el dorado

преди 15 години

всички наблягащи на фразата "само защото е известен"да си спомнят че все пак има един убит и един полуубит човекна всичко отгоре и с намалена кръвниназа всички такива предполагам ще бъде честнякой да ви претрепе вас или някой от семейството виако може да е някой по-известен

220

Кирил

преди 15 години

Тука не става въпрос за мърстотия, злоба или нещо подобно. Нека да говорим с факти. Той уби две деца - пиян залян - двойно по-виновен. Почерни две семейства - защо ? Защото е решил, че е безсмъртен в големия си джип ? И сега какво излиза ? Че убийците в България получават условни присъди. Колкото и пари да даде на пострадалите семейства, това няма да им върне децата. Око за око - за мен той е за доживотен затвор. Не ме интересуват аргументи от сорта - това нямало да върне децата. Е, тогава дайте да вземем всички да убиваме безразборно, то е ясно, че няма да ни осъдят. Къде ще му излезе края ? Ами ако утре не дай Боже убият вашето дете ? Ще ви питам тогава пак. Искам да се върнат Крумовите закони !!!

219

преди 15 години

СА В ЗАТОВРА БЕ ***. Мразите го защото е преуспял. Това си е истината.

218

преди 15 години

...Че аз от панделата се обаждам бе, ***.Мястото под мен е свободно.

217

преди 15 години

тоз пък не приемал злобата...къде видя злоба?а ти когато си гневен сигурно си много миличък, а?и къв си ти че да приемаш нещо?много лично си взел коментарите туккато нямаш нищо против панделата що не отидеш там да живееш

216

преди 15 години

Вярно е, че всеки виновен трябва да носи съответното наказание,Вярно и е обаче, че не всеки виновен може да извади и обезщети еднаква сума,Съдейки по много потърпевши, това хич не е без значение за тях.Разбирам гнева ви, но не приемам злобата.Като бълвате мръсотия по някой искате да станете по-чисти ли?Няма да стане.Пак ще сте си същите тиквеници, независимо дали някой е затрупан с кал, в затвора или не.

215

преди 15 години

Някое съдийче пак се нагуши с колица и мезонетче:)

214

el dorado

преди 15 години

Тук всеки си коментира нещо.Най-гадното е, че някакви малоумницизащитават един още по-голям ***.Аз не искам да коментирам нищо - гнус ме е.Искам само да питам съда, как мога да се отрека от българско гражданство? Друго не ми трябва.

213

невин

преди 15 години

НЕВИНЕН, най-после кънкьорчето ще си отдъхне, и ще се напие както подобава. Даже са го поканили да бъде рекламно лице на кампанията "Аз съм голям Г*З"

212

name

преди 15 години

в НК и ЗДП май пише, че при алкохол и смърт - има от 5 до повече години.И Аз искам утре като смачкам 2-3 дечица на шише литър финландия да ми дадат 2 години - *** дори ефективно да са.луда работа, луда държава - дано всички съдии пукнат от рак на червата(или друг вътрешен парасимпатиков орган - резултат от спазмите на съвестта им)

211

преди 15 години

много показателно е какво озлобление предизвиква нещо, което огрмната част от недоволните са вършили - шофиване в пияно състояние и нарушение на правилата по пътищата;)примитивизъм, злоба и завист - мен от тях ме е срам, а повечето от вас това показват в чудовищни размери 1. причината един да е получил за по-дребно провинение по-тежка присъда и обратно може да са много, вкл и добър адвокат, миналото и личността на подсъдимия също играят роля2. т.нар. убийство е станало след безотговорност + лош късмет - това че някой пиян не е убил хора по пътищата понеже е имал късмет по-малко опасен ли го прави? или да затворим и иизбием половината бг шофьори?3. известността на Максим има и обртатна страна - доста други подобни случай никога не стигат до медиите, а пак има условни присъди4. разкаянията на Максим за мен са искрени, за разлика от "мъката" на бащата, който нагледно показа, че май "убиеца" повече го е грижа за дъщеря му, като това не попречи на Горсов да прибере колкото може

210

преди 15 години

Аз мога да коментирам тази порнография наречена Бг правосъдие в три аспекта:-Младите хора, които искат да живеят нормално и да създадат семейства да си стягат куфарчетата и да заминават за чужбина-Европейския Съюз дава огромни възможности за качествено образование на всички нива - професионално, бакалавърска степен, магистратура и докторат. Изберете си переспективна и търсена специалност, учете и останете в тази държава и създайте семейства вън от ***. Там никой няма да убива децата ви, а ако стане някакво нещастие равносилно на статистическата грешка на бандюгата ще му изгният кокалите в затвора;-Всички осъдени и лежали за автотранспортно произшествие в затвора да си наемат кадърни адвокати и да спукат *** от искове в международните съдилища;-Близките на жертвите ако искат възмездие и ако не ламтят за тези миризливи пари да причакат кънкьора някъде и да го блъснат случайно с кола. Нека да видим съдията, който ще има смелостта да издаде ефктивна присъда. Щом административния съд не функционира, значи идва ред на законите на Линч!

209

преди 15 години

ia se gramni be,neka tvoito dete zagine po tozi nachin ta posle mi govori spravedliva prisada i pravosadie !!!!!!!

208

преди 15 години

Поздравления за съда ! Справедлива присъда !Това дело се бавеше и заради алчния баща на Мануела ,който се самозабрави и започна да иска все по-високи и високи суми от Ставийски.Сега да очакваме делото срещу алкохолното хазартно деградирало безработно *** -бащата на Мануела Горсов. Да видим ще може ли да възстанови издуханите над 130 000 лв. от сметката на Мануела.

207

преди 15 години

a vuv facebook-a napravili grypa i my 4estitqt. *** deto se vkly4vat vuv vsqka kauza, a na qve nqma ni6to. cql svqt da 4ete i da ni se smee na zakonodatelstvoto