339

преди 15 години

Ако не дай си боже теб или детето ти Ви нападне освирепяло от глад улично куче , такава статия ли щеше да напишеш?Кучетата или на верига или клетка в двора, или да се разстрелват на място.Направи справка за болестите, предавани от бездомни кучета.И после пусни детето ти да играе в пясъчника в кварталната градинка, дето го препикават *** ,например.

338

Асен

преди 15 години

До преди година имах куче - порода коли.Почина от старост.Обичам животните,но уличните кучета от квартала веднъж се нахвърлиха на майка ми,беше ухапана на 4 места.Е кажете ми как да не стоя на терасата с въздъшната пушка и видя ли улично куче да го стрелна!!!

337

haha

преди 15 години

Ааа, моля, моля, свинята е изключително вкусно животно и никой не трябва да подценява нейните качества.

336

психиатър

преди 15 години

Цццццц леле какви ненормалници имало, Владковци ,Сретковци ,Метковци-вие сте истински находки за психиатрията -социопати в най-гнусния и отблъскващ вид,"човешка " *** !!!!!!!

335

Майкуууу

преди 15 години

Боже, колко скучаещи хора имало тука. Хора, get a life! Цял ден си седите на компа и си чешете езиците. Get a job, бе! Намерете си хоби поне...Бла бла...Статията е разкошна. Обърнахте го на бездомни, домашни и прасенца. Хората говорят за жестокост и насилие. Никой не видях да пише, че няма да плюскате спокойно свинско. *** търбусите.

334

androsbg

преди 15 години

незнам защо трябва да се поляризират мненията. Изборът не е или кучета или хора. А проблема е да се намери начин, по който да съществуват заедно.Съветвам хората които постоянно се изказват радикално да не избиват комплексите си по този начин.Статията е за всички *** които по нечовешки начин мъчат животни. Не самозащита. Аз съм за това да се криминализира.Колкото до този *** със змиите - моля се някой ден да изпита какво им е на жертвите им. Това е - ако има господ, той ще го подреди. Когато има беззаконие е така....

333

Алекс

преди 15 години

Ти деца имаш ли? Или си просто поредната лигава пуберка в този форум, която вместо да си пише домашните, се разсейва с компютъра?Ти какво си мислиш, че ако куче скочи срещу детето ми, нещо ще ме спре да размажа песа на паважа ли? С голи ръце даже! Абе изкукала нация. Събрали се някакви ***, да обясняват, как да пазим душевното равновесие на ***, докато ни изпохапват по улиците и изпонасират градинките на децата.Искрено се надявам "природозащитниците", които кометират тук, да са просто 2-3 недорасляка и още толкова стринки с разклатен хормонален баланс, които пишат с по няколко ника. Щото в противен случай, това означава, че са се намерили над 100 човека, които застават зад каузата "Нека кучетата изпохапят децата ни". Което вече просто не знам с какви думи да го опиша.

332

haha

преди 15 години

От друга страна, вярно е има един особен тип хора с малко дебели вратове, малко коса, ланци и впити потници, дето си въдят питбули и прочие животни. Е тия тъпоци какви шамари заслужават, не е истина...

331

haha

преди 15 години

Владко, лол, ще ме умориш бе човек ахахахахахахахахахахахахаfag

330

преди 15 години

Аз пък имам съсед който си пуска добермана без каишка и без наморник да се разхожда пред блока (блока е на 14 етажа, с два входа и с по 5 апартамента на етаж). И добермана хуква като види човек да се приближава или да излиза от входовете - разчитаме само на нещастника да си извика кучето и да го хване за да може да се разминат хората. Заради подобни нещастници животните страдат.

329

vlady

преди 15 години

Котките и кучетата заслужават аманитин или ореланин - убиват клектите на бъбреците и черния дроб и животното умира бавно в старшни мъки.

328

Mimo

преди 15 години

ееее Винкел нъде си бе боксьорче ??? аз съм Мимо бе от на Явор старшия момчетата дето ходихме за Жени питончето да го тепаме ама беше се изнесъл, сети ли се ? Винкел евала ти правя брато, ако оная мишка верно се престраши брато само ми пиши или звънкай на брат ми! имам си още Валтера, ако извади газавелка му пръскам капачките а вие го почвате! с тебе сме Винкел, евалата брато, смърт за ония !!!

327

грег

преди 15 години

Един ***-ник уби кучето ми на село. Беше много хубаво куче,, умно и послушно. Даже се беше научило само да си маха каишката :) извърташе се по някакъв странен начин. Като ме видеше и ме прегръщаше с лапите си, все едно дете ме прегръщаше.. и сега го няма..убиха го и го захвърлиха в болкуджийски контейнер, защото влязло в чужд двор :'( ..За тия не-щастници няма прошка, но няма и наказание за съжаление....

326

haha

преди 15 години

Сериозно сега, аз се дразня на кучета, ама да седна да ги убивам... тва е гадно бре!

325

преди 15 години

всички вие жалки смешни убитаци, които си избивате агресията върху животните сте загуба на материал! сигурна съм, че посягате и на децата си (тези, които така пламенно защитавате), защото само един органичен жесток *** може да изпитва удоволствие от това да причинява болка на същество, което не може да се защити!да, разбирам ви позицията за децата, но това, кето ви липсва е толерантност! не разбирате ли,че някои хора гледат на животните като на деца. и те попиват начина на поведение на семесятвото, в което са, и те зависят изцяло от хората, които се грижат за тях. за малко храна, внимание и топлина, отговарят с цялата си безмерна любов. какво точно ви притеснява тук? а да, глътниците - а знаете ли,че има хора, които отделяме от собствения си джоб,за да водим безпризорни кучета на кастрация и обезпаразитияване? правим го за доброто на всички, но вие роптаете, че сме се били застъпвали за тъпите твари. очевидно няма угодя, а удогя няма, защото вие просто искате да имате къде и върху кой да си избивате злобата от безсмисленото си съществуване!живея в къща с двор, от както ми отровиха 2 кучета и 3 котки гледам всичките си животни в къщи. с какво точно тези животинки са нарушили нечие баложейнствие? вие имате ли представа какво е да загубиш животно? не, не ви жегава нали? същото е като да загубиш близък човек, даже боли повече, защото с животното никога не е имало предразсъдъци, не е стоял въпроса \ъа той\тя дали ме обича\..тези същества правят всеки по-добър човек, те наистина учат на любов...е, и на мен ми писна от вас. ходя на разходка, пазя да не минем покрай някое сополиво дете, чийто родители си мислят че имат права върху целия парк. и като капак, ако някои реши, че моето куче му пречи пак ли ще го отрови? добре, щом искате да изкараме на показ човешката жестокост, аз ви казвам съвсем спокойно - ако нещо се случи на някое мое животно отново, изобщо няма да ми тежи на съвестта да напръскам де що има катерушки и пързалки в града с отрова за мишки (която е предпочитана ви за отърваване от животните)...вижте сега какво е да живееш в постоянен страх за любимите си същества! хубаво ли е? но помнете - вие не виждате лощото в това да убиеш животно, аз пък не виждам разликата между животно и дете - животно не бих могла да убия, те са личности, но децата са просто една дразнеща врещияща маса, която лесно може да се отстрани...вие нямате право да лишавате друг от правото му на живот! само защото се мислите за най-върховната издънка на еволюцията не забравяйте че всички сме животни, всички имаме един строеж, всичк имаме душа...кой ви дава правото да решавате кой живее и кой умира?и на мен ми писна, както и на вас...ще видим как ще се развият нещата..просто внимавайте да не ви сполети същата учащ да ви лишат от обичано същество, както някои от вас са направили на други

324

haha

преди 15 години

Ах този ведър шегобиец Влади. хахахаха

323

vlady

преди 15 години

Не се ***. Съвременното общество има нужда от санитари като изброените в по-долното ми мнение да прочистват човешкия род от всякаква ***, за справка има тема в .lovehate.ru за Чикатило. Подобни санитари се учат като измъчват и убиват котки и други животни.

322

преди 15 години

.I.ядката исках да кажа

321

преди 15 години

Aaaaaa, sorry, Влади:-))Аз помислих, че .о.я.д.к.а.т.а е смени псевдонима:-))

320

haha

преди 15 години

Абе Влади се е..б..а..ва бе