29

преди 15 години

нов бардак със стари но добре подбрани ку-р-ви става защото от новите не се знае какви ла---на ще излязат.

28

петров

преди 15 години

Бяха проведени частични местни избори вчера.Там най-ясно проличаха резултатите!Барометър КРИВО да кажат кой им плати?то СДС+ДСБ имат повече от БСП!За ГЕРБ да не говорим.Бъдещото управление е ГЕРБ +сдс+дсб!Искат или не десните ще ги изметат!

27

преди 15 години

Стига сте ни манипулирали... Тези проценти са измислени, както и всички "социологически" проучвания. На изборите ще се преброим...А дотогава има много време, само кравите не си променят мнението...

26

преди 15 години

Османе, ама ти наистина си 'Осман'. В Турция няма шериат и те затова ви изхвърлиха, мезелите на всички народи, които са минали през Балканите. Един цивилован турчин се стреми към ЕС и демокрация, не към Шериат. Само босненци, торбеши и българските 'цигано-турци' си мислят за камилските *** и живота по пещерите като за връх на цивилизацията.

25

преди 15 години

Дадено бе османе ама много ви е шантав доган много опасно самоубива -с дясна ръка в ляво.

24

jf

преди 15 години

Видяхме ги СДС и ДСБ колко струват,моля ви се не ни натрапвайте тези писнали ни и изхабени мутри! Нов бардак със стари не се прави!

23

преди 15 години

За ДПС ще гласувам с удоволствие когато всички турци в България докажат, че са българи, а не български граждани..

22

преди 15 години

стига сте ни внушавали че дпс са с най-мобилизиран електорат.Всички знаят че те са една глу-пава и инертна маса.Те не гласуват по съвест защото нямат такова право.Не ги обвинявам.Така е с всички малцинствени групи във всяка една държава.Стига са плащали с нашите пари за фалшиви социалистически /не социологически /проучвания.Подготвят ни защото промените в закона ще решат изборите в полза на тройката крадци и червената атака.А дали е слави бинев или трифонов-все тая. И двамата са некадърни за политици ама щом може оня недорасъл пубертет на болен да е евродепутат защо не и слави трифонов да не бъде.Може да ги научи на чалга и да говорят цинизми което със сигурност ще ни осигури изхвърлянето от ес.

21

Иван

преди 15 години

Не вярвайте на тези фалшиви измислени проценти на измислените ни социолози!Всичко е фалш и заблуда.Как не ги е срам да сравняват АТАКА с това изчадие наречено "движение Напред" (второто ДПС!) ? АТАКА МОЖЕ ДА Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА.Страх ги е да си признаят и лъжат като дърти ***!

20

Осман

преди 15 години

Ако не искате отново "синьото безвремие " на Кофтов и Луканово-Виденовите зими глзсувайте за ДПС-европейска,либерална,партията на всички българи....

19

ФЕН НА КОСТОВ-ВЕЛИКИ

преди 15 години

....... гласувам за ИВАН КОСТОВ и Д С Б !!! Това е спасението от проруската крадлива мафия !

18

С ДСБ И СДС НАПРЕД

преди 15 години

РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ ОТНОВО ВЪВ ВЛАСТТА ! НАЙ - ГЮВЕНДЙИСКАТА ПАРТИЯ Е АТАКА , УЖ ПАТРИОТИ , А ЗАЩИТАВАТ РУСКИ ИМПЕРСКИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ ! БОЛЕН Е МНОГО БОЛЕН , И НАЙ - ЛОШОТО Е ЧЕ МУ ЛИЧИ !

17

преди 15 години

Не виждате ли как искат да ни накарат да си ходим за "гъби" вместо да гласуваме?Да всяват апатия и незаинтересуваност у българите за да може пак и отново с автобусите турци,*** и червените пенсионери пак да си изберат същите главорези!! КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ДАВА ГЛАСА СИ ЗА ДОГАН !!!

16

преди 15 години

Ако от пратия АТАКА набират доброволци за багерите,с удоволствие ще се запиша да рина турци.

15

БСП(БКП) Е МАФИЯ

преди 15 години

........ ЗАВРЕМЕ РУСКОТУРСКАТА ЧЕРВЕНА КРАДЛИВА МАФИЯ В КУЧИГЪЗ !!!

14

преди 15 години

АТАКА е единствената преграда която може да ни спаси от новите-стари поробители!!!

13

мургина

преди 15 години

моля ви гласувай те за-бсп, ндсв и дпс

12

преди 15 години

ОСМАН Е РЯЗАНО КУЧЕ ***.С ШУТОВЕ ДО АНАДОЛАДА ИДВА ВОЛЕН ДА ГО СЪБИРА С КОФА

11

Осман

преди 15 години

Истинските,почтенни и либерални Българи гласуват за ДПС ,защото само тя може да спаси страната ни от крадливите Царисти-Комунисти. А своевременното приемане на Шериата ще доведе до силно намаляване на престъпноста и народен просперитет....

10

преди 15 години

хмм...за бсп, ндсв и дпс посмъртно не бих гласувал, след фиаското на цялата ни държава - тези са доказани крадци. атака са опасни с про-руската си политика, политиката на разделение и липсата на кадри; дсб и сдс още от сега се карат, не си ги представям в никаква коалоция (може и да не влязат) и остават герб и напред. герб имат що - годе търпим лидер, въпреки популизма му и лиспата на образование, но членската маса е турлю - гювеч, а напред имат сериозна и свястна члеснка маса, но лидерите им са същия турлю-гювеч. май и този път ще се избира не добро, а по - малко зло...