43

преди 15 години

Какво се обидиха толкова нашите евродепутати бе? Този чех награда заслужава че им го е казал в очите! А те ако бяха малко по-умни вместо да се фръцнат като ощипани моми,щяха погледнат философски и да не обръщат внимание на паното. Ако беше жив знаменития дядо на евродепутата Димитър Стоянов -Радой Ралин,щеше от сърце да се засмее и да подмине.

42

dimo

преди 15 години

Еми, за никой не е тайна, че живеем в ***. И докато БСП ни управлява, чистачката ще идва все по рядко.

41

Петков

преди 15 години

Пич, разбиваш всички класации по научна фантастика! Разясни точно на всички форумци къде точно на турско-българската граница се намира ГКПП Калотина, сигурно колкото на сръбско-българската се намира Капитан Андреево

40

Марков

преди 15 години

Най-добре е БСП да изпрати човек с чадър да го боцне и повече никакви тоалетни няма да инсталира. Отровата ще е дар от братушките.

39

Панек Сополанек

преди 15 години

Жена ми Мирка е бременна в 6-тия месец, но се оказа, че съм стерилен, как е станало така? Миналата година беше на екскурзия до България, не знам дали двете събития имат връзка!

38

преди 15 години

Тръгнал *** да се сърди че го наричали... ***.

37

черен петър

преди 15 години

Бе тоя що не отиде да бъзика саудитците или иранците,ми все обикаля европата!?Щяха да му кихат 50 бона за умотворението,ама нъцки!Де.е..б.а коминочистача сбъркан!

36

eeee

преди 15 години

Чудя се дали някой от вас е минавал границата Турция -България,картината е следната:КПП Калотина по едни стълби се слиза и вътпе смрат .Няма нужда да чутеш -по миризмата се разбира ,пред тоалетната *** събира таксатаслед 20 мин. си в Турция-няма ***,няма такса,няма миризма,няма циментови стълби,няма маркуч ИМА тоалетна хартия,има ароматезатор,има салфетка да си поставиш на седалката има сешоар за ръцете. Влезте в сайт с имоти и вижте в колко обяви има обявена вътрешна тоалетна в селата 99% са с нужници/това също е България. В София по-малко от 10% измиват всеки ден с белина и препарат.

35

водач на МПС

преди 15 години

Няма агресия. И никога не е имало.А с тебе се познаваме. От много по-отдавна,отколкото би предположил.И не от сайтовете.

34

преди 15 години

tapaci,ne se sardete na 4eha!BG si e edin istinski kenef,daje 4oveka e posmek4il neshtata ,kato ne go e pokazal osran!!!A protiv Chehia ne smejte i duma da kajete,zashtoto tam neshtata sa dosta po-napred ot shibanata vi BG!Are krijte se obratno v "kenefa" ,4e vi puskam vodata!

33

Панек

преди 15 години

Сега като поразгледах внимателно картата на Чехия, наистина контурът й е досущ като на разработен женски полов орган. Сигурно всеки чех би се разтопил от национална гордост или би го намерил забавно, ако види страната си, така както вижда *yтkа.тa на жена си, пронизана от яки паламарки.

32

pinko

преди 15 години

ne e smeshno zashtoto tova e samata istina, bulgarite sme nai-tupoto pleme na sveta I nai-nechistoplutnoto kakto tyalom taka I duhom!Ponyakoga se chuda kakvo sum sugreshil v minaliya si jivot che Gospod me e nahendril pri nai-golemite tupaci......tragediya pulna!

31

преди 15 години

напиши ентропа е гугъл и ще я видиш цялата, а като как изглежда родината ни - както отвътре така и отвън, хората гледат и виждат, само ние си мислим,че ще си останат вътрешна тайна

30

преди 15 години

Искам да питам някой виждал ли е цялата творба?интересува ме като как е видял родината си?Моля някой да ми отговори.А за робството-Чехия има -няма 200 г. самостоятелна държава,през останалото време са Австро-унгарска провиция.

29

преди 15 години

още ли си чешете езиците с ***, няма ли по-важни въпроси, като например къде отиде излишъкът от милиардите, или кога ще махнем завинаги комунистите от власт, че да има някакъв шанс за народа ни и много други такива, седнали сте да си чешете езиците с глупости

28

преди 15 години

*** е и ви е го знаете а чеха не ви е виновен бьлгарка е авторката

27

cv

преди 15 години

1. От това че 500г бяхме Турски ***, та чехите да се поограмотят на свобода ли...?2. Или от това, че последните 8 г пак сме Турски ***, та чешкото производство да просперира?3. Или от това, че на скулптората вече сме ЧЕРНО ПЕТНО...., че кое му е смешното ТА ТОВА СИ ГОЛАТА ИСТИНА...

26

гудю

преди 15 години

Чувство за хумор ми се понамирва, ама и от изкуство вдявам. Не мое да искаш да ти проумеят чувството за хумор, като не си проявил такова. Раиш Черни?Е, може и да има такова, ама фелдфебелско. Като с немския хумор. Не е смешно, ако няма телесна повреда. Да дръпнеш на някого стола и да се напикаеш от смях, че паднал на пода.

25

водач на МПС

преди 15 години

Хубаво е,че държите на външният си вид!Но няма да е за дълго.Идва времето на ония с каскетите!С картите на сътрудник на Държавна Сигурност!С картите на сътрудник на Военното Контраразузнаване!Тяхното време идва. За съжаление.И нищо хубаво не ни чака.За пореден път.

24

преди 15 години

Тези които се радват на това, всъщност са типични изразители на българския манталитет - суперниско самочувствие и комплекси, компенсирани от неоправдана (на пръв поглед) агресия