25

hexz

преди 15 години

За сетен път Русия показва че не е за пренебрегване. Не ги защитавам но след всичко което направихме да им се правиме на велики след като влязохме в НАТО и ЕС да си помислиме че сме най-великите е малко .......... глупаво. С това показват как целия ЕС е зависим малко или много зависим и че Русия не е за пренебрегване. А "горките украинци" те ни лук яли ни лук мирисали - вие да сте чули *** да каже че е крал, какво очаквате да си признаят украинците че са крали газ - не ставайте смешни.

24

vb

преди 15 години

Полицаите ще изразят най-добре протеста си, КАТО НО 14.01 ЗАСТАНАТ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ И С ГРЪБ КЪМ ПАРЛАМЕНТА!!!НАПРАВЯТ ЛИ ГО - НИКОЙ ДА НЕ ГИ ДОКОСВА, ЗАЩОТОТАКА ЩЕ ПОКАЖАТ, ЧЕ СА НАШИ СИНОВЕ, СЪПРУЗИ И БАЩИ,ПАЗЕЩИ ХЛЯБА НИ,А НЕ ОХРАНА НА ПРЕСТЪПНИЦИ!!!

23

преди 15 години

Всички дето плюят РУСИЯ са *** и искат Европа да се ползва от газ минаващ през Турзия

22

cv

преди 15 години

ЕВРОПА СЕ НУЖДАЕ ОТ ЕНЕРГИЯ - ВЪПИЮЩО!!!Словакия пуска атомния си реактор- Браво. Браво и на Турция..., иска да строи НАБУКО - ние ще помагаме... алъшвериша ще е общ..., но до 2013г. време много...ЗАЩО ДА ЧАКАМЕ - ЕВРОПА СЕ НУЖДАЕ ОТ ЕНЕРГИЯ СЕГА...РЕШЕНИЕ ИМА! ...И НИЕ СМЕ ЕВРОПА!!!ВЪПРОСА ДНЕС Е, НЕ С КАКВО ЕВРОПА МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ..., В УСЛОВИЯТА НА ОБЩОЕВРОПЕЙСКАТА ЕНЕРГИЙНА КРИЗА, А НИЕ, КАТО ЕВРОПЕЙЦИ, С КАКВО МОЖЕМ ДА ПОМАГНЕМ НА ЕВРОПА...!!! Договора с Е.С. е ясен... В условията на днешната енергийна криза, на основание Чл. 36, ТРЯБВА незабавно да "пуснем", след завършване на ремонтите, малките четири реактора, в Козлодуй и ДА ДАРИМ ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ с 1600 мегавата качествен и високо рентабилен за нас, електрически ток, с което значително ще подобрим външнотърговския си баланс, и значително ще се приближим, до пълно изпълнение на изискванията за влизане в Еврозоната!!!ВСЯКО ЗАБАВЯНЕ СЕГА, ЗНАЧИТЕЛНО ОЩЕТЯВА ОБЩОЕВРОПЕЙСКАТА ИКОНОМИКА И ЕВРОПЕЙСКАТА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ! ВИНА ЗА ЗАБАВЯНЕТО НОСИ ДНЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!Да му го кажем на 14/01 - Пред Парламента!

21

Загрижен гражданин

преди 15 години

На 17 януари предстои масов протест на полицията пред сградата на МВР.Очакват се около 15 000 служители на МВР да запазят мълчание за 15 минути в почит на починалото МВР.Полицейски протест който по първоначални данни ще бъде грандиозен. Протеста среща подкрепа от всички социални групи в обществото.

20

преди 15 години

И Турция която драпа за ЕС да има тя пък с какво да изнудва.

19

преди 15 години

Ами ще мръзнат!Който плаща той поръчва музиката!БРАВО БРАТУШКИ НАСАДИХТЕ ЕВРОПАТА НА ПАЧИ ЯЙЦА!!!!

18

преди 15 години

Не разбрахте ли бе хора не отваряйте нищо, Н И Щ О ОТ НЕПОЗНАТИ ХОРА. Ама картички, ама върнати ваши писма-не, Н И Щ О!!!

17

Bob

преди 15 години

Не е така. Европа не получава газ транзитно през Украйна, затова не е засегната толкова от това... И няма как на Европа да не й пука ако Русия фалира, щото като й привършат резервите за тия 2-3 месеца кво ше прави после?

16

преди 15 години

Там дават безплатно !

15

A.G

преди 15 години

Е това е цялата Бачо !

14

анонимен

преди 15 години

Встрани от темата : някой от вас получавал ли е на АБВ пощата си писмо от Yahoo ? За някаква томбола ли става въпрос ?

13

преди 15 години

И аз искам като ида да си взема газ от газостанцията да ми се дава безплатно, защо ми отказват, всеки път искат да си платя ! Или най-малкото да плащам половината цена, тези търговци са най-лошите хора в света , мен ми е студено а те недават без пари със всичко правят така , трябва да си потърсим правата -искаме безплатно !!!

12

Бачо

преди 15 години

Европа си има резерви за по 2-3 месеца, а за това време Русия може и да фалира. На Европа не й пука в тази криза, затова не ги натискат нито се съгласяват на всичко. България единствена мръзне, а страдат и Украйна, Словакия, Молдова, Унгария и другите бивши "съюзници" на Голямата мечка. Затова само те натискат и вият на умряло (най-вече Украйна и България, които са най-близки до сърцето на Братушките между другото). Това ни е наследството от миналата епоха, а студът ни е заради тройната коалиция. А сега вечее ясно и на най-големия , че ако се налага да продължиш сътрудничеството с путинистите ти трябват огромни хранилища и резервни варианти с мазут и нафта когато следващия път спрат газа. Това съответно са допълнителни разходи, които ще ускъпят допълнително продукта, което ще го прави все по-неконкуретен. Т.е. ще е все по-скъп за крайния потребител и ще трябва да е по-евтин за руснаците иначе ще последва масово преминаване на други горива.ДА ИМ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ПОБЕДА НА ОНЕЗИ, КОИТО КАТО ОВЦЕ ГЛАСУВАХА ЗА ПУТИНИЗМА!!!А това за Украина са глупости- никой не се базика в търговските си отношения с доставчици като руснаци, араби, китайци, индийци и т.н. Освен това кражбите се доказват и сетърси финансова отговорност по съдебен път- ако разбира се си излязал от времето на мужиците не само на хартия, а и на практика. За съжаление Русия все още е във феодализма, поради което може би няма да е лошо да й се повишат митата за ЕС като следствие от загубите с газа?

11

JD

преди 15 години

Сагата продължава! Днес Тимошенко заяви, че Украйна в хранилищата си имат запаси на газ за една година.До колкото разбрах, Украйна в приложената към подписания протокол декларация заявява безплатно ползване на 21 мил.куб.метра газ денонощно, за обезпечаване на транзит. Това не е ли опит за узаконяване на кражбите?

10

cristely

преди 15 години

Технически погледнато може да не си прав. Тези дни по новините дадоха карта на Украйна с газопроводите за Европа. Бяха 3. Това, че техните запаси не са свързани към южния поток не значи, че не са свързани към останалите. А относно кризата в международните отношения - обикновените хора сме далеч от информацията за истинското състояние и на отношения и на всичко друго. Ще продължаваме да си чешем езиците, но сигурно ще си останем в неведение.

9

Алба

преди 15 години

Нямаме връзка с РУМЪНСКАТА газопреносна мрежа, а от Украйна НЯМА КАК да ни пуснат само малко газ, защото тръбите трябва да са пълни! Моля, внимавайте повече в час ;)

8

jmi4ko

преди 15 години

намислили са вярно, нещо кагебейците.....но то е и с участието и на нашите ''политици'' мисля аз....''политици''--->Гъ--з--олизци!!!

7

преди 15 години

и вече разбраха!

6

Comment

преди 15 години

Много резонен въпрос! Ако тръбата за България няма връзка с Украинската мрежа, тогава защо е спряна газта по нея?????Излиза май,че Руския рекет не е насочен само срещу Украйна!Май ги сърби за Американските бази у нас и членството ни в НАТО!Ако всичко това с газовите мрежи е така, както ни се съобщава от нескопосаното ни правителство, то удара е директно и срещу нас! Ние какъв меморандум трябва да подпишем? За ликвидация на Американските военни бази и излизане от НАТО? Може ли този9 прецицал Путин да върви на м*ай*ната си! Баба ми и дядо ми само на газ са се отоплявали! Ай сик*тир мечка руска такава!